четвъртък, декември 1, 2022

Къванч Татлъту взе много важно решение: Избра си Елчин Сангу за партньорка

Заради ролята на Зейнеп в "Ирония на съдбата" тя отказа участие в други два сериала

Последно

Велко Кънев помни до края си последните думи на умиращия Апостол Карамитев

Mлад актьор. Талантлив. Нахъсан. Изиграва ролята си на сцената. Брилянтно. Откроява се от всички колеги.

Пуснат в София фиш за 2,60 донесе 5,7 милиона лева от тотото

България има своя нов милионер от тотото. В 95-ия тираж някой е познал и...

Филип бесен след финала на „Игри на волята“

Любимецът на зрителите в "Игри на волята" Филип бил бесен след финала на шоуто. Инженерът си тръгва...

Къванч Татлъту приема да участва в сериала „Ирония на съдбата” по времето, когато Елчин Сангу се снима в „Любов под наем”. Още тогава Татлъту бил категоричен, че тя ще е неговата бъдеща екранна партньорка, пише Труд. Тогава в турските медии се прокрадна информация, че продуцентите искали Берен Саат да поеме ролята на Зейнеп, след като Джансу Дере отказала да се снима в този сериал.

Разбира се, всеки актьор или актриса, желае да се снима с партньор, с когото му е комфортно, с когото му е лесно да общува и да претворява поверената му роля. Къванч твърди, че Елчин Сангу е естествена и лесно се сработва… Преди това двамата се снимаха в сериала „С Русия в сърцето”.
Според медиите, Къванч Татлъту и Елчин Сангу са правилен избор за сериала „Ирония на съдбата”, тъй като харизмата на актьора и красотата на Елчин Сангу е добра екранна комбинация.

Заради ролята на Зейнеп в „Ирония на съдбата” Елчин Сангу отказа участие в други два сериала – „ Душа на парчета” и „Великолепна двойка”. Сангу става изключитено популярна след участието си в сериала „Любов под наем” и името й се вписва в лигата на най-талантливите турски актриси, като Берен Саат, Туба Бююкстун, Бергузар Корел, но както споделя Елчин в интервю, това не я променя с нищо. „Казват, че парите променят хората, но още не съм го усетила. Обичам простотата и не искам да променям нищо в живота си”, твърди тя.

Къванч Татлъту – Разбивач на сърца

Турският актьор Къванч Татлъту има големи планове за бъдещето си. Неотдавна той сподели пред медии, че ще се снима в сериал на дигитална платформа, в игрален филм и ще играе в театъра. Но както казва Робърт Бърнс: “И най-добре скроените мечти на мишките и хората остават често неосъществени…”. Съмнение за зараза с COVID-19 прати миналата седмица Къванч в болница на спешни изследвания. За щастие пробите му излязоха отрицателни. Но междувременно коронавирусът замрази работата и на процъфтяващата турска киноиндустрия. Кога ще видим любимеца на женските сърца в нови роли – времето ще покаже, а дотогава публиката тръпне в очакване.

Световноизвестният актьор и съпругата му Башак Дизер в момента са принудени да останат под карантина у дома заради епидемията от коронавирус. Звездното семейство се е усамотило в горската си къща в Кемербургаз. Къванч също преживя страха, че и самият той се е заразил. Според вестник “Хюриет” в началото на миналата седмица Къванч се почувствал зле и отишъл в болница, където взели решение за хоспитализацията му.

Вестта разстрои много феновете на Tатлъту и те му изпратиха в социалните мрежи пожелания за бързо възстановяване. Междувременно бе съобщено, че тестовете на актьора за коронавирус са отрицателни, което предизвика всеобща радост. Но Къванч наистина е болен – пипнал е обикновена пневмония, която не е по-безопасна от коронавируса.
Ето какво написа самият актьор в мрежата: “Отидох в болницата като се оплаках от висока температура и кашлица, в резултат на проверката откриха малка пневмония. В момента правя терапия. Слава богу, коронавирусният тест беше отрицателен. Погрижете се за себе си, аз се моля за вас”.

Съпругата на Къванч сподели публикация, която привлече общото внимание към ситуацията. “Бяхме много щастливи от новината, че тестовете на мъжа ми са отрицателни и дори щастливи, че се е отървал само с обикновена пневмония. Въпреки това сме много натъжени от новината за 63 смъртни случая и 2148 нови инфекции. Бързо възстановяване за всички и благословен спомен за починалите”, написа Башак.

Преди да се ожени една от големи любови на актьора е победителката в конкурса “Мис Свят 2002”, актрисата Азра Акин, с която изживява четиригодишен роман. Следва кратка връзка с Мелтам Камбул, която е с 14 години по-голяма от него, а след това с дъщерята на известния милионер Идил Фират. Този роман се оказва мимолетен. В резултат Къванч се връща към предишната си връзка с Мелтам Камбул.
В своите интервюта вече известният актьор казва, че обича живота и хората, опитва се да уважава и разбира всички. Той намира щастието в прости неща, във всичко около него. Парите за Kъванч не са основното. Най-важното за него е семейството му. Той обича своята страна и дома си.

Къванч Татлъту е роден е в град Адана в многодетно семейство. Като младеж печели два престижни конкурса за модели – турски и световен. Taтлъту работи и едновременно учи в Истанбулския университет в отдела по дизайн, занимава се и с курсове по актьорско майсторство. Междувременно се изявява по модните подиуми на Франция, но турски режисьори забелязват таланта му и той се връща в родината, за да дебютира в главната роля на Мехмет в сериала “Перла”. Двугодишната поредица завладява публиката на много страни и идват други оферти за главни роли, сред които и в “Забраненият плод”.

Както е известно, през 2016 г. Татлъту се ожени за стилистката Башак Дизер. Наскоро актьорът бе заподозрян в изневяра и тази новина взриви всички турски медии. В допълнение към успешните роли в телевизионни предавания и игрални филми, Kъванч често участва в реклами, а през последните няколко години е лице на Mavi Jeans.

Сега журналистите твърдят, че през 2013 г. Къванч имал връзка със своята рекламна партньорка на Mavi Jeans, известния модел на Victoria’s Secret, Сара Сампайо. След като приключили работата по рекламата, Къванч и Сара се срещали дълго време, след което красавицата пленила сърцето на милиардера Оливър Рипли. През 2016-а обаче възобновила тайната си връзка с Къванч. Нито актьорът, нито съпругата му Башак Дизер са коментирали ситуацията. Сара Сампайо също мълчи.

Най-нови

Пуснат в София фиш за 2,60 донесе 5,7 милиона лева от тотото

България има своя нов милионер от тотото. В 95-ия тираж някой е познал и шестте числа, изтеглени в играта...

Филип бесен след финала на „Игри на волята“

Любимецът на зрителите в "Игри на волята" Филип бил бесен след финала на шоуто. Инженерът си тръгва супер ядосан от плажа, където...

Валери Йорданов: Страхувам се за живота си, ще съдя директора на Народния театър

"Цяла нощ не съм спал и на сутринта бях в болница с 27,3 кръвна захар. Извадил съм си...

Васко Кръпката: Срам ме е, че гоним украинци

"Срам ме е от всичко това. Оказа се, че целият нормален свят помага на Украйна по всякакъв начин, само нашата държава шикалкави...

В Катар пращат на съд бившата Мис Хърватия (снимки)

Ивана Кнол не се смущава от критиките, които получи, след като се появи с много провокативни тоалети в Катар страна с мюсюлмански...

Още интересни публикации