понеделник, януари 24, 2022

Лечителят Борис Николов: Отвара от билката „Бабини зъби“ слага край на болките в кръста

Той научил за чудодейната билка от народната лечителка баба Дивлевица

Последно

Новият шеф на парламента Никола Минчев е наследник на банкер милионер (Снимки)

Председателят на парламента Никола Минчев е роден със сребърна лъжичка в устата и е потомък на един...

Старост нерадост: Анахид Тачева е с демения, не помни сина си Митко Цонев

Телевизионната легенда Анахид Тачева се е предала пред деменцията, разкриват нейни роднини, цитирани от вестник "Ретро". Заболяването...

Григор Димитров и Лолита май се сгодиха, издаде ги скъп пръстен (Снимка)

Британският таблоид "Дейли мейл“ се втренчи в снимка на жената до сърцето на Григор Димитров - Лолита...

Борис Николов е сред най-известните български лечители. За него са писали дори чуждестранни медии. От 11 години той не е между живите, но рецептите му продължават да се изпълняват из целия свят.
Николов е роден на 06.08.1922 г. в град Петрич. Като 16-17-годишен юноша боледува тежко от хемороиди и след това от остра дизентерия, вследствие на което отслабва бързо (за 15 дни) с 14 килограма и получава възпаление на всички стави на долните крайници. Поради лошото си здравословно състояние е принуден да прекъсне образованието си за една година.

Борис Николов

От народната лечителка баба Дивлевица, която също е от Македонския край, той научава за лековитата билка „Бабини зъби“. С помощта на отвара от билката ученикът Борис Николов преодолява здравословните си проблеми, пише „Ретро“. През 1963 г. при бране на череши Борис Николов стъпва на клон, който се чупи, вследствие на което пада от дървото и натъртва целия си гръб. С течение на годините гърбът му започва да се схваща и получава болки по целия гръбначен стълб.

Прочутият ясновидец Маг Ивайло: Леля Ванга ми продиктува билкова рецепта срещу Ковид-19

Освен това страдал от исхемична болест на сърцето (ИБС), подуване на коленните и глезенните стави, изморявал се много бързо при изкачване на стълби и трябвало да си почива на всеки 10-15 стъпала, започнал много бързо да забравя – при сборуване на цифри след третата-четвъртата цифра сборът му се губел, не можел да си спомня имена и дати, явните признаци на болестта Алцхаймер били в ход. Бил само на 53 години, а чувствал, че му остава не повече от година-две живот. Той си спомнил как се излекувал като ученик и започнал да пие чая от „Бабини зъби“ като хранителна добавка, благодарение на която доживял до 87-годишна възраст.

Николов работи в Министерството на народната просвета до 01.01.1983 г., когато се пенсионира. После се посвещава на билките и на каузата да помага на народа. До ден днешен една от най-известните му рецепти е тази, която лекува безотказно дискова херния, шипове, болки в гърба и кръста и други аномалии на гръбначната система. Ето и рецептата:
5 супени лъжици от билката „Бабини зъби“ се заливат с 1 л вода. Котлонът се пуска на възможно най-ниската степен и се слага да се вари за 1 час. После се оставя при изключен котлон за отлежаване едно денонощие.

На сутринта отварата се прецежда. Това трябва да стане не през обикновена цедка, а през сатенена кърпа или доков плат. Може да се използва също филтърна хартия. През първия ден се вземат общо 9 с. л., по 3 след всяко едно хранене. През втория ден се вземат общо 12 с. л., по 4 след всяко едно хранене. През третия ден се вземат 15 с. л., по 5 след всяко едно хранене. Продължава се така до изчерпване на напитката. Отварата трябва да се съхранява винаги и само в хладилник. Така запазва всичките си лечебни свойства.

Лечителят на Левски йеромонах Неофит Калчев използвал Родопската билка на безсмъртието

Ако ви трябва по-силен ефект, можете да повторите курса на лечение. Необходимо е само да изчакате 10 дни, преди пак започнете терапията.
„Работя по строежите и непрекъснато натоварвам кръста си. Бях стигнал до положение, в което не мога да се изправя. Толкова много ме болеше, изобщо не можех да работя. Докато не започнах лекарството на Борис Николов. С него се преродих и вече няма и помен от моя проблем“ – казва Николай Червенков, един от многото доволни „пациенти“ на лечителя.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да започнете нова диета или да използвате каквито и да е средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Най-нови

Старост нерадост: Анахид Тачева е с демения, не помни сина си Митко Цонев

Телевизионната легенда Анахид Тачева се е предала пред деменцията, разкриват нейни роднини, цитирани от вестник "Ретро". Заболяването нанесло сериозни щети на паметта...

Григор Димитров и Лолита май се сгодиха, издаде ги скъп пръстен (Снимка)

Британският таблоид "Дейли мейл“ се втренчи в снимка на жената до сърцето на Григор Димитров - Лолита Османова. Тя бе небрежно облечена,...

Камелия Тодорова: Животът вече мина, хората ме забравиха

Камелия Тодорова е родена на 21 януари 1954 г. в София.Завършва техникум по вътрешна архитектура, а след това и експерименталната театрална група...

Марта Ортега: Продавачката, която наследи модната империя „Зара“

Заслужава ли титлата “лейди Зара”, ще трябва да доказва Марта Ортега, която след 1 април ще застане начело на най-голямата корпорация за...

Депутат на Слави и внук на Петър Слабаков ще колят и бесят в тотото

Депутат и тенор от Държавната опера-Пловдив са в новата управа на тотото, става ясно от подаден документ в Търговския регистър. Изпълнителният директор...

Още интересни публикации