неделя, септември 26, 2021

Лечителят Борис Николов: Отвара от билката „Бабини зъби“ слага край на болките в кръста

Той научил за чудодейната билка от народната лечителка баба Дивлевица

Последно

Студени ли са Козирозите, или просто са неразбрани

Козирозите са най-консервативната, традиционна и трудолюбива зодия в зодиака. Това често ги кара да изглеждат студени в...

Лична драма: Любовта за малко не провали живота ми

Години наред ходих с големи очила, бях отличничка в училище, скромна и пълна с комплекси. Но през...

Ирен Онтева с разтърсващи думи за Христо Сираков (Снимка)

Година след смъртта на бизнесмена Христо Сираков единствената жена, която го почете в социалните мрежи, се оказа...

Борис Николов е сред най-известните български лечители. За него са писали дори чуждестранни медии. От 11 години той не е между живите, но рецептите му продължават да се изпълняват из целия свят.
Николов е роден на 06.08.1922 г. в град Петрич. Като 16-17-годишен юноша боледува тежко от хемороиди и след това от остра дизентерия, вследствие на което отслабва бързо (за 15 дни) с 14 килограма и получава възпаление на всички стави на долните крайници. Поради лошото си здравословно състояние е принуден да прекъсне образованието си за една година.

Борис Николов

От народната лечителка баба Дивлевица, която също е от Македонския край, той научава за лековитата билка „Бабини зъби“. С помощта на отвара от билката ученикът Борис Николов преодолява здравословните си проблеми, пише „Ретро“. През 1963 г. при бране на череши Борис Николов стъпва на клон, който се чупи, вследствие на което пада от дървото и натъртва целия си гръб. С течение на годините гърбът му започва да се схваща и получава болки по целия гръбначен стълб.

Прочутият ясновидец Маг Ивайло: Леля Ванга ми продиктува билкова рецепта срещу Ковид-19

Освен това страдал от исхемична болест на сърцето (ИБС), подуване на коленните и глезенните стави, изморявал се много бързо при изкачване на стълби и трябвало да си почива на всеки 10-15 стъпала, започнал много бързо да забравя – при сборуване на цифри след третата-четвъртата цифра сборът му се губел, не можел да си спомня имена и дати, явните признаци на болестта Алцхаймер били в ход. Бил само на 53 години, а чувствал, че му остава не повече от година-две живот. Той си спомнил как се излекувал като ученик и започнал да пие чая от „Бабини зъби“ като хранителна добавка, благодарение на която доживял до 87-годишна възраст.

Николов работи в Министерството на народната просвета до 01.01.1983 г., когато се пенсионира. После се посвещава на билките и на каузата да помага на народа. До ден днешен една от най-известните му рецепти е тази, която лекува безотказно дискова херния, шипове, болки в гърба и кръста и други аномалии на гръбначната система. Ето и рецептата:
5 супени лъжици от билката „Бабини зъби“ се заливат с 1 л вода. Котлонът се пуска на възможно най-ниската степен и се слага да се вари за 1 час. После се оставя при изключен котлон за отлежаване едно денонощие.

На сутринта отварата се прецежда. Това трябва да стане не през обикновена цедка, а през сатенена кърпа или доков плат. Може да се използва също филтърна хартия. През първия ден се вземат общо 9 с. л., по 3 след всяко едно хранене. През втория ден се вземат общо 12 с. л., по 4 след всяко едно хранене. През третия ден се вземат 15 с. л., по 5 след всяко едно хранене. Продължава се така до изчерпване на напитката. Отварата трябва да се съхранява винаги и само в хладилник. Така запазва всичките си лечебни свойства.

Лечителят на Левски йеромонах Неофит Калчев използвал Родопската билка на безсмъртието

Ако ви трябва по-силен ефект, можете да повторите курса на лечение. Необходимо е само да изчакате 10 дни, преди пак започнете терапията.
„Работя по строежите и непрекъснато натоварвам кръста си. Бях стигнал до положение, в което не мога да се изправя. Толкова много ме болеше, изобщо не можех да работя. Докато не започнах лекарството на Борис Николов. С него се преродих и вече няма и помен от моя проблем“ – казва Николай Червенков, един от многото доволни „пациенти“ на лечителя.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да започнете нова диета или да използвате каквито и да е средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Най-нови

Лична драма: Любовта за малко не провали живота ми

Години наред ходих с големи очила, бях отличничка в училище, скромна и пълна с комплекси. Но през един прекрасен ден се появи...

Ирен Онтева с разтърсващи думи за Христо Сираков (Снимка)

Година след смъртта на бизнесмена Христо Сираков единствената жена, която го почете в социалните мрежи, се оказа майката на сина му Кристиян...

Петя Буюклиева изригна за скандала с Лили Иванова

Отзвукът след концерта на Лили Иванова в Античния театър в Пловдив продължава с пълна сила в социалните мрежи. И навярно примата на...

Тони Стораро с тежък удар по Азис в Турция (Снимка)

Поп фолк звездата Тони Стораро направи това, което колегата му Азис не можа в Бурса, а южните ни съседи изпаднаха в див...

10 храни, с които ще забравим за излишните мазнини

Някои хора са в постоянна борба с килограмите. Въпреки всички опити, те не успяват да се оттърват от излишните мазнини. Храненето е...

Още интересни публикации