четвъртък, октомври 21, 2021

Любовните трепети на Татяна Дончева: Мъжете се страхуват от силни жени

Лидерката на „Движение 21“ развалила годеж с генерал, Ванга й предрекла, че ще остане сама

Последно

Екзотика: България без първа дама, ако изберем Герджиков за президент

България остава без първа дама за пръв път в историята си, ако ректорът на Софийския университет и...

Важно за всички българи: Как и къде се вади зелен сертификат

Зеленият сертификат е документ за завършена ваксинация, доказано преболедуване или отрицателен тест за COVID-19. Той може да...

Министър Кацаров: Сертификат за деца само над 18 г, от утре учениците в София са онлайн

Народът ни е изправен пред огромно изпитание и много хора не си дават сметка, че всеки 7-и,...

Татяна Дончева е сред най-скандалните лица на политическата сцена, а войнствената й натура несъмнено се е отразила и на личния й живот. Самата Дончева признава, че мъжете се страхували от силни жени, които не можели да бъдат манипулирани, но и тя е имала своите разочарования в любовен план.

През годините лидерката на „Движение 21“ с неохота е повдигала завесата над личния си свят, но никога не е драматизирала стечението на събитията, че не е успяла да създаде здраво семейство, пише вестник „Ретро“. „Ако съм искала да се омъжа, съм щяла“, категорична е хапливата юристка, която предварително знаела бъдещето си в любовта. Навремето, при едно от посещенията й при баба Ванга, пророчицата от Рупите й казала: „Ти и сама си си достатъчна“, споделя Татяна.

Татяна Дончева разгроми президентството: Не може селски шеф да е началник на национална служба

Още като съвсем млада, идвайки от родната си Трявна в София, адвокатката се влюбила в женен мъж, който имал и деца, гласят писания в медиите. Той бил неин колега и работeл в Окръжната прокуратура в Габрово. През 90-те години на миналия век двамата заживели под един покрив, но Татяна не издържала дълго в заплетения любовен триъгълник и го изоставила, след като той не могъл да вземе навреме категоричното решение да се разведе и да официализира връзката си с нея.

След фиаското Дончева признава, че за дълго се затворила в себе си и се отдала на работата си, докато преди години мълвата не я свърза с известния ген. Иван Чобанов, който бе шеф на НС „Сигурност“. Поне с него съратничката на Мая Манолова била на косъм да стигне до олтара. През 2011 г. Дончева получила годежен пръстен с диамант от генерала и не отричаше, че предстои сватба, до която обаче по неясни за широката общественост причини така и не се стигна.

Слави Трифонов унищожи Татяна Дончева: Жълт вестник, пълен с гнусни лъжи и обиди

Семейният статус на Татяна неведнъж е ставал повод за нападки от страна на нейните политически опоненти. „Тишината в спалнята на Дончева ражда безумия“, жегна я навремето бившият вътрешен министър Румен Петков, с когото бяха в конфликт, но към днешна дата са заровили томахавките и не враждуват. „Когато искаш да постигнеш в личния си живот ниво, също като в кариерата си… Приемаш, че Господ нещо ще ти даде, а друго не.

И както в църквата – смиряваш се! Което не е да се примиряваш. Аз ще продължавам да общувам с различни хора, да се кефя, да си ходя напред-назад. Но това не значи, че във всички области съм постигнала това, което искам. Мога да кажа, че нещата, за които наистина съм мечтала, не са били постигнати“, споделя 61-годишната Дончева, запитана какво крие в сърцето си.

Най-нови

Важно за всички българи: Как и къде се вади зелен сертификат

Зеленият сертификат е документ за завършена ваксинация, доказано преболедуване или отрицателен тест за COVID-19. Той може да се получи от мястото на...

Министър Кацаров: Сертификат за деца само над 18 г, от утре учениците в София са онлайн

Народът ни е изправен пред огромно изпитание и много хора не си дават сметка, че всеки 7-и, приет в болница умира, каза...

Късметче на деня за 18 октомври 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 18 октомври 2021 година Щастието ще дойде при теб, когато си на правилния път. Не...

Три са зодиите, които са царе на моногамната любов

Тези зодии са сигурни в избора си и когато се влюбят, то определено е за дълъг период. Сериозни и лоялни, те няма...

Мощна молитва към Иисус Христос

Молитвите са силни думи с много положителна енергия, които могат да ни помогнат да станем много по-добри и духовно извисени хора. Разбира...

Още интересни публикации