петък, юни 18, 2021

Малкият дявол: Любо Нейков оцелял в свирепа катастрофа

Любимият комик на народа давал курбан за здраве след тежкия инцидент

Последно

Тази вечер в „Безмилостен град“ (18 юни): Недим доказва, че Агях е невинен

"Безмилостен град" е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разкрива какво...

Разкошни кюфтенца от тиквички с чесън: Изпитана рецепта за всеки вкус

Влизаме в сезона на тиквичките и най-вкусните пресни зеленчуци. Предлагаме и чудесна рецепта за пикантни кюфтета от...

След инцидента Софи Маринова си призна: Страх ме е от Гринго

Софи Маринова май най-после каза истината за счупената си ръка. Говорителят на етрополската легенда първо заяви, че...

Актьорът Любо Нейков неотдавна преживял тежък автомобилен инцидент край Велико Търново. Зверската катастрофа, в която помлял автомобила си до неузнаваемост, белязала живота му. Комикът се разминал на косъм само с леки наранявания, но решил оттук нататък да дава курбан за свое здраве на близки и приятели, каквато е традицията след подобни повратни моменти.

Любо, който е жури по заместване в „България търси талант“, обичайно ползва личен шофьор за придвижването си в София. Същият кара и дъщеричката му Ани до скъпото частно френско училище, където тя учи, пише retro.bg. Когато има пътувания в провинцията обаче, комикът сяда зад волана на джипа си сам. Най-често той минава маршрута от столицата до родния си Червен бряг, където все още живее неговият баща Иван. Пенсионерът не пожелал да се премести при сина си и семейството му в столицата и след смъртта на съпругата си.

Завесата падна: Любо Нейков проговори за раздялата си със Слави Трифонов

Цеца – майката на актьора, почина внезапно навръх Благовещение през 2018 г., малко след като отпразнува 70-годишния си юбилей. Любо тежко премина през личната загуба, която го сломи напълно. Нейков все още не е превъзмогнал и смъртта на своя брат, който пък си отиде твърде млад от инфаркт. Актьорът пое грижите за своята племенница Ина, за чието обучение помогна. Към момента младата девойка е акушерка в „Майчин дом“ и живее в свое жилище в столичния квартал „Овча купел“ заедно с годеника си.

Тя обаче редовно гостува в дома на своя обичан чичо, който е като неин втори татко.
Той се е погрижил да я обезпечи и финансово. Не е тайна, че Любо е сред най-скъпоплатените звезди у нас, а от десетилетие насам е и крупен бизнесмен. Заедно с ортака му Евтим Милошев печелят не само от продуцентска дейност, но и от недвижими имоти.

След известно отсъствие от екрана Нейков се върна триумфално в тв ефира. Зрителите го гледаха в ролята на зам.-министър на здравето в последния сезон на „Откраднат живот“ по Нова телевизия, а едновременно с това започнаха и новите епизоди на „Комиците“ по Би Ти Ви. Любо влезе и по заместване на мястото на Любен Дилов-син в журито на „България търси талант“.

Нова тв с истински удар: Събра Четиримата големи Рачков, Нейков, Куркински и Радков

Хонорарите, които прибирал, били колосално високи, но актьорът не профуквал нито стотинка от бюджета си напразно. Почти всичко той инвестирал в имоти, които отдавал под наем, за да има постоянно доходи в моментите, в които не е в апогея си на малкия екран.

Най-нови

Разкошни кюфтенца от тиквички с чесън: Изпитана рецепта за всеки вкус

Влизаме в сезона на тиквичките и най-вкусните пресни зеленчуци. Предлагаме и чудесна рецепта за пикантни кюфтета от тиквички и чесън, която взех...

След инцидента Софи Маринова си призна: Страх ме е от Гринго

Софи Маринова май най-после каза истината за счупената си ръка. Говорителят на етрополската легенда първо заяви, че тя се е пребила при...

Късметче на деня за 18 юни 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 18 юни 2021 година "Усмихни се, защото съдбата ти е подготвила наистина приятна изненада."

Глория се оказа баба за пример: Раздава се в грижи за внучката

Баба за пример се оказа примата на фолка Глория. Всяка свободна минута голямата звезда прекарва в грижи за първородната си внучка. Смяна...

Тази вечер в „Доктор Чудо“ (17 юни): Раздяла и мръсна работа

„Доктор чудо“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Lady, Теленовелас разкрива какво ще се случи в...

Още интересни публикации