сряда, март 29, 2023

Мария Бонева просълзи мрежата и трогна всички с прощалните си думи към Христо Сираков

Любен Дилов-син: Винаги ще е септември, мили Христо, където и да си, ще е весело

Последно

Късметче на деня за 29 март 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 29 март 2023 година Съдбата ти е подготвила изненада. Не...

Глория шокира с признания за бременността си

Глория рядко говори за личния си живот, камо ли да прави чак толкова болезнени признания. Изключението е...

Еленко Божков: САЩ и Франция ще изградят 4 ядрени блока в Козлодуй и Белене

Предстои окончателното подписване на т.нар. „фийд“ (инженерингов) договор за изграждането на два блока по технология AP 1000...

„Това са онези моменти, в които имаш буца на гърлото и искаш много да кажеш, но не можеш….защото боли!
Христо, нашето приятелство е повече от 20 години! Ти си, защото винаги ще останеш голям мъжкар, истински приятел и партньор“, написа във фейсбук бизнесдамата Мария Бонева след вестта за смъртта на Христо Сираков.

„Ще плача, но ще си налея едно питие и ще те изпратя с обич и спомени за всички онези партита и моменти, които без теб никога няма да са същите! Почивай в мир, приятелю, макар че знам, че там, където отиваш, ще ти е светло и ще си пак душата на компанията! Христо Сираков, мир на душата ти“, написа още организаторката на Sofia Fashion Week.

Любен Дилов-син: Винаги ще е септември, мили Христо Сираков. Където и да си, ще е весело!

„Винаги ще е септември, мили Христо Сираков. Където и да си, ще е весело! Светъл път!“, написа във фейсбук главният редактор на „Плейбой“ Любен Дилов-син след вестта за смъртта на бизнесмена, издател на списанието.
В памет на своя приятел, с когото организираха конкурса „Мис Плеймейт“, Дилов пусна песента на Адриано Челентано Torno a settembre.

Бизнесменът, бохем и издател на българския „Плейбой“ Христо Сираков ще бъде изпратен този петък, 25 септември.
Поклонението пред тленните му останки ще започне в 11 часа в храма „Света София“.
Сираков почина на 22 септември на 64-годишна възраст, след като преди седмица го повали инсулт и претърпя тежка операция.
След манипулацията за разширяване стеснените кръвоносни съдове с цел възстановяване на мозъчната дейност, той бе настанен в интензивното отделение на столична болница.

„…човек каквото и да прави в този живот, трябва първо да се замисли какво дава. И така успяваш да правиш и пари, и любов…“.
Това пише за последно бизнесменът Христо Сираков на 5 февруари миналата година в своята фейсбук страница. После замлъква. А днес, след дълго боледуване от коронавирус и получен преди около седмица инсулт, той издъхна в болница на 64 години.
Веднага след тъжната вест в социалните медии заваляха жалейки и сбогувания с легендарния бохем, известен и като Ицо 100-те манекенки.

Думи за сбогом в социалната мрежа написа и PR-ът Атанас Лазаров:
„Hristo Sirakov ♥ боли! Ице, ти беше истински и много земен! Мир на прахта ти! За мен бе чест и привилегия да работим заедно!!! Толкова много и красиви корици на мъжката библия # PLAYBOY реализирахме !!!“.

Неговата приятелка Ева Колева си спомня за запознанството си с Христо Сираков:
„Разговор на Фритьоф Нансен: „Ти тук ли живееш? Верно ли? Премести се, момиче, прозореца ти гледа към двора на болницата. Прекалено си млада, за да се взираш в болнични прозорци. В тоя град и в тоя свят има къде по-хубаво гледки и къде по-ясно се вижда живота“. Това ми каза Христо, когато се запознахме. После, когато ме видя, че си изнасям багажа, спря, както си беше с бялата риза, запретна ръкави и ми помогна да натоваря всичко. Каза да не забравям тая квартира, когато намеря дома си. И друго каза: „Животът си е твой, нали четеш, гледай да си като Хейли, стъпвай по върховете“… Дано стигнеш върха леко! Съжалявам, приятелю. На Hristo Sirakov…“.

Най-нови

Глория шокира с признания за бременността си

Глория рядко говори за личния си живот, камо ли да прави чак толкова болезнени признания. Изключението е налице, а примата на родния...

Еленко Божков: САЩ и Франция ще изградят 4 ядрени блока в Козлодуй и Белене

Предстои окончателното подписване на т.нар. „фийд“ (инженерингов) договор за изграждането на два блока по технология AP 1000 с американската ядрена компания „Уестингхаус“...

Посрещаме чудотворната десница на св. Георги в София

„Очаква се Негово светейшество патриарх Неофит да благослови донасянето на десницата на свети Георги, която се пази в църквата „Свети Георги“ в...

Виктор Николаев ходел с пистолет

Тв водещият от Нова тв Виктор Николаев призна в тв ефира, че по едно време се е движел въоръжен.

Актьорът Иван Джамбазов си отиде от мъка след самоубийството на сина му

На 90-годишна възраст миналия петък ни напусна големият български актьор Иван Джамбазов. Ветеранът от киното и театъра има повече...

Още интересни публикации