четвъртък, август 18, 2022

Мария на върха на щастието заради постижение на дъщеря си

Мария отново има повод да почерпи

Последно

Топ 3 на най-студените зодии

Повечето хора смятат за безчувствени онези, които са фокусирани изключително върху себе си и не са особено...

Лична драма: Певицата, която отказа на Тодор Живков, умира в мизерия

В наши дни малко хора си спомнят за поп певицата Маргарита Димитрова. Но в края на 60-те...

Поп фолк дивата Мария отново има повод да почерпи и този път повода е много специален за нея – единствената й дъщеря Марая се дипломира в едно от най-скъпите училища у нас. Тийнейджърката, която след броени дни ще навърши 14 години, получи дипломата за завършено основно образование вчера и както повелява традицията – не пропусна да се похвали в социалните мрежи. Още по-горда от нея е и популярната й майка, предават от show.blitz.bg.

Марая учи в Англо-американското училище в София, където се образоват децата на много дипломати, бизнесмени и политици. След като завърши успешно средния курс, тя продължава в гимназията, която трябва да приключи през 2026 година. Таксите там са около 25 000 евро за учебна година, но пък от училището се хвалят, че възпитаниците им имат 100 процента успеваемост в по-нататъшното си образование.

Сградата, която се намира в Панчарево, е супер модерна, а училището предлага собствен транспорт. Доскоро Мария сама караше щерка си рано сутрин, но след като се ожени за трети път, вече предпочита сутрешните часове да прави компания на мъжа си, пише „Хотнюз“. „Там Марая попада в друга среда, има всичко онова, което аз в първата половина на живота си не съм имала“, обясни преди години Мария желанието си детето да се образова точно в баровското школо. Тъй като певицата от години е безработна, явно бащата на Марая и новият мъж на майката плащат огромните такси.

Мария Панайотова Кирова-Соколова, по-известна само като Мария, е българска попфолк певица. От малка пее и е известна от предаването „Като лъвовете“ по „БНТ“, където изпълнява песента „Детелини“ от репертоара на Лили Иванова. Подписва договор с „Пайнер“ през 2000 г. и се превръща в едно от най-популярните лица на българския попфолк. През 2004 г. участва в реклама на „Ариана“, като отваря бутилка бира с отварачка, скрита в деколтето ѝ, откъдето получава прякора „Мара Отварачката“. През 2017 г. участва във Vip Brother и доброволно напуска къщата.

Мария е родена на 13 януари 1982 г. в Стара Загора. Има по-малка сестра – Ирена, а баща им е известеният български борец Панайот Киров. Родителите им се развеждат, когато Мария е на 10 години. Като малка Мария прекарва лятото при баба си. Учи в Музикалното училище в Стара Загора. Там свири на контрабас. Прекъсва обучението си заради токов удар, който уврежда временно пръстите ѝ.

От малка пее и е известна от предаването „Като лъвовете“ по „БНТ“, където изпълнява песента „Детелини“ от репертоара на Лили Иванова. Подписва договор с „Пайнер“ през 2000 г. и се превръща в едно от най-популярните лица на българския попфолк. През 2004 г. участва в реклама на „Ариана“, като отваря бутилка бира с отварачка, скрита в деколтето ѝ, откъдето получава прякора „Мара Отварачката“. През 2006 г. се омъжва за Димитър Андонов, от когото на 28 юли 2008 г. ражда дъщеря си Марая. През 2011 г. се развеждат. През 2015 г. се омъжва за Християн Гущеров, а през 2017 г. се развеждат. През 2017 г. участва във Vip Brother и доброволно напуска къщата. На 3 декември 2021 г. певицата се омъжва за Мирослав Соколов.

Най-нови

Топ 3 на най-студените зодии

Повечето хора смятат за безчувствени онези, които са фокусирани изключително върху себе си и не са особено съпричастни към проблемите на околните,...

Лична драма: Певицата, която отказа на Тодор Живков, умира в мизерия

В наши дни малко хора си спомнят за поп певицата Маргарита Димитрова. Но в края на 60-те и началото на 70-те години...

Фолк звездата Камелия: Животът ми се преобърна с хастара навън

Любимката на няколко поколения фенове има пет албума зад гърба си. Тя е сред най-желаните изпълнители във водещите български клубове. Специално за...

Ваня Щерева откровена до болка: Разделих се с младото си гадже, беше поп-фолк любов

Ваня Щерева разкри в интервю пред Нова телевизия, че връзката й с младото гадже е приключила точно на Нова година и я...

Миролюба Бенатова в най-личната си изповед: Имала съм любови, каквито на хората не се случват и по веднъж

Решаваме да я снимаме на фона на нощния град, защото неведнъж сме виждали лъвската й грива да се подава с камера и...

Още интересни публикации