петък, декември 9, 2022

Мая Манолова и Ангел Найденов разделени: Нов трус в политическата двойка

Несподелена любов е в основата на раздора

Последно

Късметче на деня за 9 декември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 9 декември 2022 година "Ще ви изненадат с подарък, който...

Стефан Данаилов и Аня Пенчева живели заедно в Перник

Големият Стефан Данаилов е на 40 години, когато една красива млада актриса го влюбва отново.

Страшна болест застигна Селин Дион

Селин Дион е диагностицирана със Синдрома на скованата личност (SPS), който кара мускулите й да се напрягат...

Мая Манолова и Ангел Найденов вече не делят едно семейно гнездо, издават близки до политическата двойка. Бившият министър на отбраната решил да се отдаде на уединението във вилата им в пернишкия Бевърли хилс – село Рударци, докато бившата омбудсманка буни държавата и дейно се включва в блокадите в центъра на столицата.

Мая не се прибирала да нощува в луксозната им къща в полите на Витоша, а предпочитала да остава в апартамента си в столицата, където й било по-удобно. В същото време мъжът й по никакъв начин не е ангажиран с нейните протестни дейности, а е посветил летните си дни на борбата с битовите проблеми. От година насам жителите на Рударци страдат от безводие и често спиране на тока.

Проверка на „Ретро“ в официалната фейсбук група на населеното място показва, че Найденов активно се включва в дискусиите за разрешаване на проблемите и дори е бил един от инициаторите на протеста срещу липсата на вода, провел се на една от селските улици миналата седмица. Докато жена му е заета да участва в метежите в центъра на София, неговите драми не се простират по-далеч от това дали ще има ток и вода в дома си. Впечатление прави, че бившият министър на отбраната се разграничава от любимата си и до момента избягва да й оказва подкрепа с публикации в социалните мрежи – нещо, което досега винаги е правел, включително и по време на завършилата й с крах кампания за кметския стол на столицата.

Запознати със семейните ядове на Мая и Ангел разкриват, че отдалечаването им не се дължало единствено на факта, че Мая била постоянно в София и не искала да губи време, пътувайки всеки ден по два пъти до Рударци, за да изпълнява дълга си на съпруга и домакиня. Раздорът й с Ангел Найденов дошъл заради разкритията, че тя е нещастно влюбена в премиера Бойко Борисов. Според хора от обкръжението и психическото състояние на провалената кандидат-кметица Манолова напоследък рязко се влошило.

А Ангел Найденов се разграничил от нея, възмутен от позора, на който е подложен заради любовните й трепети.
Разкритието, че според нейни приближени Манолова гасне от любов от три години по премиера Бойко Борисов, я е сломило окончателно, защото така лъсна фактът, че влизането й в политика се дължи не на друго, а на жаждата да му отмъсти, задето е отхвърлена в интимен план.

Най-нови

Стефан Данаилов и Аня Пенчева живели заедно в Перник

Големият Стефан Данаилов е на 40 години, когато една красива млада актриса го влюбва отново. Първата им среща...

Страшна болест застигна Селин Дион

Селин Дион е диагностицирана със Синдрома на скованата личност (SPS), който кара мускулите й да се напрягат неконтролируемо. Синдромът...

Тъжна вест: Почина уважаван писател и журналист от соца

Напусна ни още един от големите майстори на българското художествено слово Валентин Караманчев, съобщиха на БТА от Съюза на българските писатели.

Ани Салич се моли на Преподобна Стойна

Тв звездата Ани Салич е потърсила упование в духовната учителка на Баба Ванга – неканонизираната светица Преподобна Стойна. Новинарката...

Германия заплаши да наложи вето над Хърватия, ако България и Румъния останат извън Шенген

Германия и Люксембург заплашиха да наложат вето над Хърватия, ако България и Румъния не бъдат приети в шенгенското пространство, съобщи журналистът Джак...

Още интересни публикации