вторник, март 28, 2023

Мая Манолова и Ангел Найденов разделени: Нов трус в политическата двойка

Несподелена любов е в основата на раздора

Последно

Глория шокира с признания за бременността си

Глория рядко говори за личния си живот, камо ли да прави чак толкова болезнени признания. Изключението е...

Еленко Божков: САЩ и Франция ще изградят 4 ядрени блока в Козлодуй и Белене

Предстои окончателното подписване на т.нар. „фийд“ (инженерингов) договор за изграждането на два блока по технология AP 1000...

Посрещаме чудотворната десница на св. Георги в София

„Очаква се Негово светейшество патриарх Неофит да благослови донасянето на десницата на свети Георги, която се пази...

Мая Манолова и Ангел Найденов вече не делят едно семейно гнездо, издават близки до политическата двойка. Бившият министър на отбраната решил да се отдаде на уединението във вилата им в пернишкия Бевърли хилс – село Рударци, докато бившата омбудсманка буни държавата и дейно се включва в блокадите в центъра на столицата.

Мая не се прибирала да нощува в луксозната им къща в полите на Витоша, а предпочитала да остава в апартамента си в столицата, където й било по-удобно. В същото време мъжът й по никакъв начин не е ангажиран с нейните протестни дейности, а е посветил летните си дни на борбата с битовите проблеми. От година насам жителите на Рударци страдат от безводие и често спиране на тока.

Проверка на „Ретро“ в официалната фейсбук група на населеното място показва, че Найденов активно се включва в дискусиите за разрешаване на проблемите и дори е бил един от инициаторите на протеста срещу липсата на вода, провел се на една от селските улици миналата седмица. Докато жена му е заета да участва в метежите в центъра на София, неговите драми не се простират по-далеч от това дали ще има ток и вода в дома си. Впечатление прави, че бившият министър на отбраната се разграничава от любимата си и до момента избягва да й оказва подкрепа с публикации в социалните мрежи – нещо, което досега винаги е правел, включително и по време на завършилата й с крах кампания за кметския стол на столицата.

Запознати със семейните ядове на Мая и Ангел разкриват, че отдалечаването им не се дължало единствено на факта, че Мая била постоянно в София и не искала да губи време, пътувайки всеки ден по два пъти до Рударци, за да изпълнява дълга си на съпруга и домакиня. Раздорът й с Ангел Найденов дошъл заради разкритията, че тя е нещастно влюбена в премиера Бойко Борисов. Според хора от обкръжението и психическото състояние на провалената кандидат-кметица Манолова напоследък рязко се влошило.

А Ангел Найденов се разграничил от нея, възмутен от позора, на който е подложен заради любовните й трепети.
Разкритието, че според нейни приближени Манолова гасне от любов от три години по премиера Бойко Борисов, я е сломило окончателно, защото така лъсна фактът, че влизането й в политика се дължи не на друго, а на жаждата да му отмъсти, задето е отхвърлена в интимен план.

Най-нови

Еленко Божков: САЩ и Франция ще изградят 4 ядрени блока в Козлодуй и Белене

Предстои окончателното подписване на т.нар. „фийд“ (инженерингов) договор за изграждането на два блока по технология AP 1000 с американската ядрена компания „Уестингхаус“...

Посрещаме чудотворната десница на св. Георги в София

„Очаква се Негово светейшество патриарх Неофит да благослови донасянето на десницата на свети Георги, която се пази в църквата „Свети Георги“ в...

Виктор Николаев ходел с пистолет

Тв водещият от Нова тв Виктор Николаев призна в тв ефира, че по едно време се е движел въоръжен.

Актьорът Иван Джамбазов си отиде от мъка след самоубийството на сина му

На 90-годишна възраст миналия петък ни напусна големият български актьор Иван Джамбазов. Ветеранът от киното и театъра има повече...

Луната разкри нова тайна, учените са удивени

Изследователи откриха нов и възобновяем източник на вода на Луната в проби, взети от китайска мисия, предаде Асошиейтед прес.

Още интересни публикации