петък, септември 22, 2023

Мая Манолова прогонена позорно от Кюстендил: Любовните афери и площадните изцепки й изядоха главата

Някогашната депутатка от БСП и бивш омбудсман дори не може да си покаже носа в Града на черешите

Последно

Христо Кидиков възмутен от далавера в болница

Възмутен от здравната система у нас е естрадният ветеран Христо Кидиков. 76-годишният певец не...

Бившата на Рачков показа новия мъж

С нов мъж подръка разходи перфектна фигура в тузарски столичен хотел плеймейтката Анита Димитрова.

Нова дата за приемане на еврото в България

Новата целева дата за приемане на еврото в България е не по-късно от 1 януари 2025 г.

В срам и позор за родния си Кюстендил се е превърнала Мая Манолова. Някогашната депутатка от БСП и бивш омбудсман дори не може да си покаже носа там, без да бъде обругана от съгражданите си, съобщава агенция Пик. Тя е посетила града преди дни и още щом съгражданите й я зърнали, срещу нея се изсипал залп от обиди. В крайна сметка Манолова била принудена набързо да прекрати пешеходната си разходка в центъра и да се изпари.

Това разкриха пред медията очевидци на грозните сцени, в които омерзени от поведението й кюстендилци й потърсили сметка за скандалите, които непрекъснато забърква.
Тази жена се превърна в позор за града ни и няма място тук. Беше дошла с явното намерение да си прави реклама и поредните снимки уж с подкрепящи я граждани, но набързо беше изгонена и подви опашка. Тук няма място за такива като нея, а и от години не е направила нищо за града ни. Сеща се за нас само когато има нужда да се прави на политичка“, категорични са местните.

Според свидетели Манолова се е появила с намерението да обиколи центъра и да се снима с хора, които после да представи като свои привърженици във фейсбук. Срещнала обаче само омерзени от нея граждани, които не й спестили критиките, а някои били добре запознати и с драмите в личния й живот.

„Тук не е тайна връзката й с Петър Паунов навремето, когото заряза заради Ангел Найденов. Сега пък и него явно е изхвърлила от мераци по Борисов. Тази жена е напълно дискредитирана във всякакъв план. Срам за семейството й, вместо да си гледа внучето и да помисли за дъщеря си“, коментират още кюстендилци, визирайки разкритията, че Манолова изживява нещастна любов по премиера Борисов, който категорично не отговарял на чувствата й и тя решила да прави партия, за да му отмъсти.

Манолова: Ключът към решаването на проблемите в България е повишаването на доходите

Ключът към решаването на проблемите в България е шоково повишаване на доходите. Първият приоритет на „Изправи се.БГ“ е повишаването на доходите – най-малко 1000 лв. доход за работещ човек е нормално, а не както сега, хората в Северозапада да работят за 300 лв. Необходима е ревизия с наказани за разграждането и разграбването на държавата. Очакваме 13 млрд. евро от Еврокомисията за възстановяване след коронавируса. Правят се кухи фирми за усвояване на тези пари и ние много внимателно следим този процес.

Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова във Видин. По-рано през деня Манолова се срещна с жители на община Грамада, които поставиха въпроса за ниските доходи, липсата на работа и преизчисляването на пенсиите.
В Северозапада бедността, социалното неравенство, липсата на млади хора са страшни. Регионът е забравен от управляващите, а има потенциал. От спирането на корупцията ще остане сериозен ресурс. В края на всяка година се разпределят около 2 млрд. лв. излишък, които са достатъчни за преизчисляване на пенсиите и така минималната пенсия може да е поне колкото прага на бедност – 369 лв., допълни Манолова.

Пенсионерите са притеснени от позицията на синдиката против преизчисляването на пенсиите. Хората живеят зле, осъзнават, че има пари в държавата и не искат парите им да се трупат в чекмеджетата на властта. Хората си искат тяхното – оставката на Борисов. Това, че гражданите подкрепят протеста, се вижда и в най-малката община – навсякъде искат оставката на Борисов. Държавата и парламентът трябва да станат омбудсман. Има нужда от смяна на караула, от ново и почтено управление, което ще го е грижа за народа, каза още Манолова.

Тя е категорична, че е необходима специална политика за изоставащите региони. Трябват данъчни стимули, олекотяване на административните изисквания и друга подкрепа за бизнеса. Борисов вече се притеснява да се появи в неконтролирана среда. Страх го е да чуе, че е виновен за лошия живот на хората, заяви Манолова.
Тя подчерта, че Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ ще се яви на избори с партньорска мрежа, в която участват граждански организации, инициативни комитети, десните ДБГ и „Волт“, движението на Татяна Дончева, социалдемократи, земеделци и „Нова алтернатива“.

Идеологията на „Изправи се.БГ“ не е лява или дясна, а е грижа за доходите на хората и борба с корупцията. Всички партньори слагаме това пред всички партийните и други различия, каза още Манолова.
Партньорът ни във Видин е адвокат Стефан Стефанов. Той работи по казуса с неизплатените заплати на работниците от почистващата фирма „Титан“ във Видин, заяви Манолова. Стефанов обясни, че са открити имоти на фирмата във Варна, които са запорирани, за да може работниците да получат възнагражденията си. Ако има оставка, няма да има покровителство на фирми като „Титан“, които не изплащат заплати на хората и задълженията си към държавата, каза Стефанов.

Най-нови

Бившата на Рачков показа новия мъж

С нов мъж подръка разходи перфектна фигура в тузарски столичен хотел плеймейтката Анита Димитрова. Бившата на Рачков и гаджето...

Нова дата за приемане на еврото в България

Новата целева дата за приемане на еврото в България е не по-късно от 1 януари 2025 г. Това е...

Лоши новини за Юксел Кадриев

Съдебна битка срещу общината и кмета на столичния квартал "Красно село“ е подел Юксел Кадриев. Новинарят вече шест месеца...

Хеликоптер падна край Гоце Делчев, няма връзка с пилота

Хеликоптер е паднал край село Гърмен. Населеното място се намира недалеч от град Гоце Делчев. За...

Вижте как застреляният Светльо Младенов и бандата му заплашват с палки младеж в София и го обират

С две палки бандата на Светльо Младенов заплашва младеж, че ще го набие, а след това го обира.

Още интересни публикации