четвъртък, август 11, 2022

Мегз с покъртителна изповед: Блокаж в първа чакра, травма в детството, родена съм мъртва

Часове наред лекарите се борили за живота на модната дизайнерка

Последно

Блокаж в първа чакра, травма в детството, родена мъртва – всичко това е преживяла Мегз.
Скандалната дизайнерка си разголи душата докрай през уикенда и сподели изключително лични неща. Но не обели дума за бившата си голяма любов Рончев, който бе арестуван за пореден път – този път за марихуана.
„Оказва се, че съм изключително рядък случай на човек с два асцендента. Как е станало? Аз съм се родила мъртва – задушена в пъпната връв. Когато реално са ме извадили от майка ми, е било 12-13 часа.

Което на 10 юли се пада да е асцендент Везни. Лекарите започват да се борят за живота ми и в 15,15 ч., което вече е Скорпион, аз изплаквам. И сега големият въпрос на астрологията тук е – кой е асцендентът ми – дали когато съм се родила, но не съм била реално жива, или когато съм проплакала и животът ми е започнал? Оказва се, и двата! Всички астролози ми вадят по 2 карти и анализират комбинирано от двете.

Та представете си, в мен живеят един невероятно емоционален, чувствителен, романтичен и миличък Рак. И един крайно опасен, мистичен, сексуален и свръхамбициозен Скорпион. Задължителна полюсна експлозия. За щастие, си имам и една търсеща баланса Везна, която напоследък се опитва да оправи положението между тях.“

Мегз заговори, че има „блокаж в първата чакра“ на духовно ниво. „Това е проблем на ниво сигурност – получава се, когато имаш травма като дете, или пък, когато човек израства в несигурна среда. Когато растеш с такава несигурност, после започваш да бягаш от разни неща в живота. Що се отнася до професионалния ми живот, всички знаят, че съм биткаджийка и получавам това, което поискам, винаги. Но не и в любовен план. Там аз съм пъзливо зайче и само някой да навлезе в мен, офейквам! Защото се страхувам, че може да ме нарани“, казва Мегз.

Дизайнерката усилено чисти имидж и опитва да се разграничи от криминалните изцепки, с които стана известна преди време. Точно преди 2 години тя писна, че скъпият й джип марка „Мерцедес“ е откраднат. По време на разследването криминалистите се натъкват на любопитни противоречия и в крайна сметка разбират, че става дума не за кражба, а за застрахователна измама.
В нея били замесени братовчедът на Мегз, както и гаджето й Румен Рончев.

Тримата бяха арестувани и докато Рончев прекара известно време в ареста, Мегз и братовчед й бяха освободени срещу 10 бона гаранция. Рончев получи 3 години условно с 5 г. изпитателен срок, а Каканашева – 2 г. с 4 г. изпитателен срок и бе обвинена, че умишлено е склонила мъжете да отнемат автомобила. Големият въпрос е какво ще се случи с Рончев сега, тъй като негов камион с близо 30 кила марихуана (оценявана на 300 хиляди евро) бе хванат в Турция. Рончев е задържан от турските власти и ще бъде съден за наркотрафик.

Най-нови

Късметче на деня за 10 август 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 10 август 2022 година Ако почувстваш нужда да поплачеш – направи го. Така ще се...

Дневен хороскоп за 9 август 2022: Влюбване за Телците, Девите да внимават с еуфорията

Дневен хороскоп за 9 август 2022 Овен Днес може да сте необикновено подвижни и жизнени. Струва...

Късметче на деня за 8 август 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 8 август 2022 година Ако се колебаеш, най-добре поискай съвет от свой приятел. Понякога приятелите...

Седмичен хороскоп за 8 – 14 август 2022 година: Несигурност за Близнаците, рискове за Раците

Седмичен хороскоп за 8 - 14 август 2022 година ОвенОвните, женени и с деца, ще имат приятни задължения тази...

Ясно е за кои зодии всичко в живота е на шега

С ежедневните предизвикателства, суматохата и хаоса – не можем да отречем факта, че животът е труден! Докато преминават през ежедневните задължения на...

Още интересни публикации