петък, ноември 25, 2022

Мир и хармония в семейството: Родата на Митко Цонев подели имотите му

Шест години след смъртта на журналиста Димитър Цонев в семейството му цари хармония и няма имотни спорове

Последно

Българският Одрин: Ето къде да си купите сирене за 10 лева килото

В откъснатото от света с. Лисиците, към което води най-дългия въжен мост, може да откриете забравения вкус...

Тука има, тука нема: Орлин Горанов в плен на хазарта

Естрадната звезда Орлин Горанов е паднал в плен на хазарта. Съсед на таланта издаде пред Lupa.bg, че...

Глория се хвали с новия си любовник: Бог е в леглото

От няколко месеца Глория се носи на крилете на любовта с младия си любовник Добромир Добрев.

Шест години след смъртта на журналиста Димитър Цонев в семейството му цари хармония и няма имотни спорове, характерни за повечето големи фамилии.

Мира постигнали благодарение на дипломатичното отношение на съпругата му Мариана, която всъщност пожелала да се разбере с неговата сестра Теодора. В ябълка на раздора щял да се превърне столичен апартамент, завещан от Коста Цонев и Анахид Тачева на техните деца.

За да избегне евентуални спорове, съпругата на Митко решила да продаде свой бащин имот и парите да използва, за да откупи дела на Теодора и да наследи целия апартамент.

Въпреки че са роднини, Мариана не поискала от нея да й го изтъргува на по-ниска цена, а тъкмо обратното. Настоявала сделката да е коректна, тъй като била наясно, че сестрата на Митко дълго време беше безработна и не се намираше в цветущо финансово състояние.

Всъщност тези пари й били добре дошли и отново с помощта на своята снаха Теодора успяла да си купи друго жилище на свое име, за да има покрив над главата си.

Иначе вдовицата на журналиста продължава да обитава легендарната им къща в квартал „Бояна“. В огромното имение, пълно със спомени, тя обаче не живее сама, а заедно с дъщеря им Деси и нейното семейство.

Щерката на Митко има голям син от Янчо Таков-младши, който живее с нея. След като през миналата година се омъжи за по-възрастния с 20 години от нея издател Явор Стефанов, той също се премести в имението на Цоневи. Двамата станаха родители на момиченце, което нарекоха Бианка-Димана.

Братът на Деси – Димитър Цонев-младши, е единственият от клана, който не живее в боянската резиденция. Митко е успешен млад бизнесмен и предпочита ергенския живот пред уюта на бащиния дом. Той също обитава свое лично жилище и за момента все още не се е появявал с гадже в светските среди, пише retro.bg.

Най-нови

Тука има, тука нема: Орлин Горанов в плен на хазарта

Естрадната звезда Орлин Горанов е паднал в плен на хазарта. Съсед на таланта издаде пред Lupa.bg, че певецът е редовен клиент на...

Глория се хвали с новия си любовник: Бог е в леглото

От няколко месеца Глория се носи на крилете на любовта с младия си любовник Добромир Добрев. Фолк певицата, която...

Наточен Москвич D3 Turbo покорява автомобилната сцена

Преди броени дни Москвич официално даде старт на производството на своите модерни автомобили от модела 3, а сега в интернет пространството се...

Зеленски: Руските войски не знаят как да се бият

След ударите от руската армия Украйна работи по възстановяване на водата и електричеството. Най-тежко засегнати са Киев и...

Край на паленето на барбекюта и приготвянето на зимнина на открито

В Плевен се забранява ползването на барбекюта и приготвянето на зимнина на открито. Това стана факт след като на...

Още интересни публикации