събота, декември 3, 2022

Мисията на живота ни според зодиакалния ни знак

Стъпва на здрава основа

Последно

Лекарите спряха битката с рака на Пеле, Краля на футбола живее последните си дни

Краля на футбола Пеле може би живее последните дни от живота си. Той е...

Румен Радев тропна по масата: Наши граничари гинат за еврограницата, Марк Рюте е циничен

Президентът Румен Радев отправи едно от най-острите дипломатически послания, откакто е начело на "Дондуков" 2.

6 зодии ще намерят щастието през декември

РАКТова е вашият шанс да влезете в собствената си емоционална сила. Вие сте воден знак, което означава,...

Овен
Роден да проявява смелост и дързост, той е винаги начело при задачи, които изискват героизъм. Лошото при него е, че може да прекали с упоритостта и арогантността си, предават от actualno.com.

Телец
Стъпва на здрава основа, практик и ценител е на човешките достойнства. Единственият му недостатък е, че може да се възгордее от творенията си.

Близнаци
Контактни и жизнерадостни, родени да търсят истината и да контактуват с хората посредством думите. Ако съумеят да използват и насочат правилно интелигентността, ще извървят един чудесен път.

Рак
Дошъл е на земята с намерението да сплоти дома и семейството. Закрилник на майчинството и на сърдечните взаимоотношения между хората. Единственият му недостатък е, че е прекалено емоционален.

Лъв
Неговата мисия е да е лидер, ала ако се самозабрави, е напълно възможно да се препъне в собственото си достойнство, егоизъм и суета. Ако успее да ги преодолее, ще постигне големи успехи.

Дева
Тя служи като пример за праволинейност и работоспособност за човешкия род. Цени чистотата на чувствата. Недостатъкът й е, че е прекалено взискателна и дребнава и трябва да бъде по-голям реалист.

Везни
В живота те се стремят към справедливост и се отдават изцяло, без да искат нищо в замяна. Грешката на този знак е, че иска да угоди на всички и в същото време изисква от всеки абсолютно същото.

Скорпион
Мисията му в живота е да разбули житейските загадки и да контролира страстите на хората. Лошо е, когато той самият се оставя да бъде воден от инстинктите си, защото така се отклонява от целите си.

Стрелец
Той е пътешественик, способен да търси познанието и разбирането за това, което става по другите земи. Ако обаче го атакуват, не притежава силна воля да противостои, за да продължи духовния си път.

Козирог
Роден е, за да налага сред хората добродетелност и целомъдрие и трябва да разбере, че всичко има смисъл, че човешката душа се „храни“ и от дребни неща -тогава ще постигне пълно щастие.

Водолей
Той се противопоставя на всяка власт, стреми се да живее без правила в свой собствен свят. За да уравновеси кармата си, трябва да бъде по-практичен и да осъзнае правата, които всеки човек притежава.

Риби
Силно вярват в свръхсетивните умствени сили и са склонни да не приемат нито разума, нито отговорностите. Затова ще преодолеят кармата си, като се научат да уравновесяват окултното с рационалното и хармонизират събитията в живота си.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето й на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Най-нови

Румен Радев тропна по масата: Наши граничари гинат за еврограницата, Марк Рюте е циничен

Президентът Румен Радев отправи едно от най-острите дипломатически послания, откакто е начело на "Дондуков" 2. В коментар заради решението...

6 зодии ще намерят щастието през декември

РАКТова е вашият шанс да влезете в собствената си емоционална сила. Вие сте воден знак, което означава, че сте надарени с изострено...

С тази молитва на Духа ще забравим несгодите

Една изключително силна молитва на Духа:„Господи, Боже наш, да дойде Твоят благ Дух и да обгърне нашия дух в Своите обятия. Да...

Деси Цонева скандализира с интимни признания (Снимки)

На Деси Цонева й доскуча и направи такава мощна серия от интимни признания, които нагорещиха до червено последователите й в социалните мрежи....

Г-н Морков след „Фермата“: Нямах стратегия, затова не съм на финал

Литовецът Владислав Симанел беше едно от най-ведрите присъствия в тазгодишния сезон на "Фермата" и вероятно липсата му на стратегия, както споделя и...

Още интересни публикации