вторник, май 17, 2022

Мисията на живота ни според зодиакалния ни знак

Стъпва на здрава основа

Последно

Късметче на деня за 18 май 2022-а: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 18 май 2022 година "Пада ви се най-желаното късметче -...

Петър Волгин: Румен Радев бързо да покаже вратата на Кирил и Асен

Сигурно помните еуфорията, която съпровождаше престоя на министерските постове на неизвестните преди това Кирил Петков и Асен...

Изповед: Лили Иванова разкри голямата истина за мъжете в живота си

Лили Иванова вдига сензационно завесата над личния си живот, който години наред пази в абсолютна тайна. Примата...

Овен
Роден да проявява смелост и дързост, той е винаги начело при задачи, които изискват героизъм. Лошото при него е, че може да прекали с упоритостта и арогантността си, предават от actualno.com.

Телец
Стъпва на здрава основа, практик и ценител е на човешките достойнства. Единственият му недостатък е, че може да се възгордее от творенията си.

Близнаци
Контактни и жизнерадостни, родени да търсят истината и да контактуват с хората посредством думите. Ако съумеят да използват и насочат правилно интелигентността, ще извървят един чудесен път.

Рак
Дошъл е на земята с намерението да сплоти дома и семейството. Закрилник на майчинството и на сърдечните взаимоотношения между хората. Единственият му недостатък е, че е прекалено емоционален.

Лъв
Неговата мисия е да е лидер, ала ако се самозабрави, е напълно възможно да се препъне в собственото си достойнство, егоизъм и суета. Ако успее да ги преодолее, ще постигне големи успехи.

Дева
Тя служи като пример за праволинейност и работоспособност за човешкия род. Цени чистотата на чувствата. Недостатъкът й е, че е прекалено взискателна и дребнава и трябва да бъде по-голям реалист.

Везни
В живота те се стремят към справедливост и се отдават изцяло, без да искат нищо в замяна. Грешката на този знак е, че иска да угоди на всички и в същото време изисква от всеки абсолютно същото.

Скорпион
Мисията му в живота е да разбули житейските загадки и да контролира страстите на хората. Лошо е, когато той самият се оставя да бъде воден от инстинктите си, защото така се отклонява от целите си.

Стрелец
Той е пътешественик, способен да търси познанието и разбирането за това, което става по другите земи. Ако обаче го атакуват, не притежава силна воля да противостои, за да продължи духовния си път.

Козирог
Роден е, за да налага сред хората добродетелност и целомъдрие и трябва да разбере, че всичко има смисъл, че човешката душа се „храни“ и от дребни неща -тогава ще постигне пълно щастие.

Водолей
Той се противопоставя на всяка власт, стреми се да живее без правила в свой собствен свят. За да уравновеси кармата си, трябва да бъде по-практичен и да осъзнае правата, които всеки човек притежава.

Риби
Силно вярват в свръхсетивните умствени сили и са склонни да не приемат нито разума, нито отговорностите. Затова ще преодолеят кармата си, като се научат да уравновесяват окултното с рационалното и хармонизират събитията в живота си.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето й на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Най-нови

Петър Волгин: Румен Радев бързо да покаже вратата на Кирил и Асен

Сигурно помните еуфорията, която съпровождаше престоя на министерските постове на неизвестните преди това Кирил Петков и Асен Василев. Стъпили именно върху това...

Изповед: Лили Иванова разкри голямата истина за мъжете в живота си

Лили Иванова вдига сензационно завесата над личния си живот, който години наред пази в абсолютна тайна. Примата на естрадата ще разбие митовете...

Писна й: Богдана Карадочева се отказа да се бори за пенсията си

Кралицата на шансона Богдана Карадочева се е отказала да се бори да получи пенсия от държавата. 72-годишната певица дълги години се опитва...

Менделсон: Васко Кеца ще кумува на Цветанка Ризова

Васил Найденов е пръв приятел на Цветанка Ризова и новия й мъж – адвоката Красимир Недков. Оказва се, че водещата на „Лице...

Доц. Мангъров с последни новини за детето с неизяснен хепатит у нас

4-годишно дете, прието в Детското отделение на Специализираната болница за активно лечение по инфекциозни и паразитни болести "Проф. Иван Киров" с неизяснен...

Още интересни публикации