четвъртък, юни 8, 2023

Мъж видя годеницата си без грим и получи инфаркт

Влюбен до уши мъж направи предложение на приятелката си още на първата среща. Съвсем скоро обаче тя го разочарова толкова много, че се озова с инфаркт

Последно

Мария Габриел родила при каката на Бойко

Единственият син на Мария Габриел и съпруга й Франсоа се е появил на бял свят в болницата,...

Миската от „Барселонагейт“ се появи, носи годежен пръстен

Митичната манекенка Борислава Йовчева, замесена в аферата „Барселонагейт“, излезе на светло след повече от 10 години в...

Лена Бориславова ражда около 15 септември

Лена Бориславова в момента е бременна в 6-ия месец. Това разкри самата тя с...

Влюбен до уши мъж направи предложение на приятелката си още на първата среща. Съвсем скоро обаче тя го разочарова толкова много, че се озова с инфаркт в болницата, предават от jenata.blitz.bg. Тайландецът Таксин разказва своята история в един от местните сайтове за запознанства. Той решава да сподели горчивия си опит, за да предпази много други като него от подобно разочарование. Преди шест месеца Таксин започнал да си пише с момиче на име Рани. Красавицата го очаровала с нежното си лице, големи очи, учтивост и скромност във възгледите си за връзките.

Любовта е по-силна от всичко: История за мъжа, който ме научи да си знам цената

Двамата си писали дълго, а съвсем скоро мъжът бил влюбен до уши. След дълги разговори в мрежата, той решил да се срещне с мистериозната дама, която живеела на другия край на страната. Таксин бил доста по-възрастен от Рани, но тя го уверила, че разликата в годините не е пречка. На първата им среща тя се появила с разкошна вечерна рокля. Таксин бил поразен от външността й и до края на вечерта й направил предложение за брак.

Рани му казала, че й трябва известно време, за да помисли. След прекрасната вечер Таксин се върнал вкъщи. Двамата отново започнали да си пишат. До деня, в който Рани по погрешка не включила камерата на компютъра си. Таксин видял любимата си без грим и закрещял от ужас. Видяното го накарало да изпадне в такъв шок, че бил приет в болница със съмнение за инфаркт.

Оказало се, че Рани не е ослепителна красавица, а момче. И за него всичко това било вид забавление. Под маската на красавицата се криел млад мъж, който се преобразявал с помощта на сложен грим. Първо залепвал върху клепачите си специални ленти, които визуално увеличават очите, а след това нанасял специален крем за равномерен цвят на тена. Накрая слагал изкуствени мигли и перука.

Пълен обрат: Мариана Векилска на нож с бившия си, Симо се държал недостойно

Така само за 30 минути от младеж се превръщал в неустоима дама, способна да подлуди всеки мъж. Той признал, че подобна игра му харесва страшно много. А Таксин съвсем не бил първата му жертва. Като цяло младежът имал повече от 10 такива виртуални романа, които винаги завършвали с раздяла. Таксин вече се е съвзел след преживяния шок и вече не търси запознанства в мрежата.

Годежът обикновено се прави на голям празник – Коледа, Ивановден, Великден. На него се канят много гости, роднини на момчето и съседи, приготвя се тържествена трапеза, пеят се песни, играят се хора. Като годежен дар момичето получава китка увита от „сватбено цвете“. Често тя е „златна“ (посипана с варак), завързана е с червен конец, и към нея е прикрепен наниз монети или пръстена на момчето. Родителите на момчето носят и бъклица вино и шише с ракия.

Преди да седнат на трапезата се заплаща „бащино право“. Това е пазарлък, при който момковият баща дава няколко монети, а бащата на момичето казва: „Още, свате, още!“. Това продължава, докато присъстващите роднини не кажат: „Е доста! От Бога повече“. Парите не надвишават стойността на „чеиза“ на момичето. Бъдещите сватове благославят с бъклицата вино, след което разчупват на две пита, с купчинка сол върху нея. От тази пита дават на всички по залък, а двамата млади отхапват от едно общо парче.

Най-нови

Миската от „Барселонагейт“ се появи, носи годежен пръстен

Митичната манекенка Борислава Йовчева, замесена в аферата „Барселонагейт“, излезе на светло след повече от 10 години в анонимност. „Ретро“...

Лена Бориславова ражда около 15 септември

Лена Бориславова в момента е бременна в 6-ия месец. Това разкри самата тя с публикация в социалните мрежи.

Любимата на Ламбо Ирен Кривошиева раздели имотите със сестра си

Ирен Кривошиева продава 600 декара гори и ниви. Звездата от "В името на народа" ще раздели парите от бъдещата...

Щерката на Кичка Бодурова идва на Черноморието за юбилея си

Кристи-Жаклин Зарпас, дъщерята на Кичка Бодурова, ще отпразнува 30-годишния си юбилей в България това лято. Това разкри именитата й...

Победителят от „Хелс Китчън“ Станислав с горещи разкрития за годеницата си

"Бях много притеснен преди да предложа брак на любимата си Божидара. Едва събрах смелост да направя тази крачка, но...

Още интересни публикации