понеделник, март 13, 2023

Най-силната майчина молитва: Всяка жена трябва да я знае за благото на децата

Дай ми търпение и сила, да учиш децата ми да вярват в теб

Последно

Зрителите на „Капките“ бесни на Халваджиян

За първи път в сезон 11 на „Като две капки вода“ победата грабнаха Димо и Ралица.

Две от банкнотите от 500 евро в чекмеджето на Борисов се оказаха истински

Германските власти са информирали българската прокуратура, че две от 500-евровите банкноти, които се виждат на снимките от...

Димитър Зоров: Сиренето и кашкавалът, с надценката, трябва да струват 20 и 26 лева

Сиренето и кашкавалът от мляко в магазина, с надценка 20%, трябва да струва съответно 20 лв. и...

С тези думи трябва да се молите за вашите деца: Господи, безсмъртен, от когото излиза добро и благословение, изцяло се моля за децата, които ми даде да родя. Пази ги в милост и святост, за да бъде името ти славно в тях.

Дай ми търпение и сила, да учиш децата ми да вярват в теб и да те обичат правилно. Включи в сърцето си страха от всички пороци, които съществуват в този свят, така че да могат да вървят по правилния път и да се учат от грешките си.

Нека имат чиста душа, мир, търпение.
Пази ги от всяко проклятие и зло. Благослови моите деца, за да могат те да напреднат в този свят, за да растат под твоята защита.

Нека пазителите им ангели винаги да бъдат с тях и да ги пазят от лошо.
Ако децата ми грешат някъде пред теб, моля те, не ги връщай обратно, бъди милостив, защото си единственият, които прощава човешката душа от грехове.

Спаси децата ми от гняв, зло, нещастие …
О, Господи, моля те да ме възнаградиш с радост и радост от децата ми. Щастлива съм и се радвам с децата си, че мога да стоя пред теб и да кажа: „Тук съм с децата, които ми даде, за да славим името ти заедно, Амин“.

Молитвата в християнската религия

Молитвата е определен вид общуване с Бог. В Християнството има много различни виждания за точно какво представлява молитвата:

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни

Почтително общуване с Бог, по време на което човек Му благодари и иска благословии. Молитвите се адресират до нашия Небесен Отец в името на Исус Христос. Могат да бъдат казвани на глас или мълчаливо. Мислите на човека също могат да бъдат молитва, ако са насочени към Бога. Песента на праведния може да бъде молитва към Бога. Целта на Молитвата не е да променим волята на Бога, а да осигурим на себе си и на други хора благословии, които Бог е готов да даде, но за които трябва да се помолим, за да ги получим.

Ние се молим на Отца в името на Христос (Иоана 14:13; 16:23-24). Наистина сме способни да се молим в името на Христос, когато нашите желания са и Негови желания (Иоана 15:7; У. и З. 46:30). Тогава ние искаме неща, които са правилни и затова Бог може да ги даде (3 Не. 18:20). Някои молитви остават без отговор, защото те по никакъв начин не представляват желание на Христос, а произлизат от човешки егоизъм (Яков. 4:3; У. и З. 46:9). Ако искаме от Бог неправедни неща, те ще се превърнат в осъждане за нас (У. и З. 88:65).

Православие

Православното християнство или Източно православие е една от трите деноминации в християнството и трета по численост, след католицизма и протестанти. Наброява приблизително 260 милиона души. Неговите последователи смятат единствено православното християнство за истинна права вяра и считат църквата си за Единната, Свята, Съборна и Апостолска църква, основана от Иисус Христос и Неговите апостоли. Църквата се състои от няколко автокефални единици, различни по географски и национален белег, но единни в богословско отношение. Всички те признават първите седем Вселенски събора и споделят пълно общение, както и специфични доктрини и традиции.

Православието е масово разпространено в Беларус, България, Гърция, Грузия, Северна Македония, Молдова, Румъния, Русия, Сърбия, Република Сръбска, Черна гора и Украйна, многочислени православни общности има в някои страни от Близкия изток, както и в Западна Европа, Северна Америка и Австралия, където последователи на православното учение са предимно потомци на имигранти от страните с традиционно православие.

Най-нови

Две от банкнотите от 500 евро в чекмеджето на Борисов се оказаха истински

Германските власти са информирали българската прокуратура, че две от 500-евровите банкноти, които се виждат на снимките от чекмеджето на бившия премиер Бойко...

Димитър Зоров: Сиренето и кашкавалът, с надценката, трябва да струват 20 и 26 лева

Сиренето и кашкавалът от мляко в магазина, с надценка 20%, трябва да струва съответно 20 лв. и 26 лв. за килограм.

Правнучката на Ванга: Никога не съм искала дарбата й

"Никога не съм искала дарбата на прабаба ми Ванга. Не съм я и имала. То способностите не се предават...

Божков сам си кара колата

Сам шофира колата си Антон Божков! С един охранител,...

Човек от НАП: Казаха ни да не закачаме „Левски“

Левски се ползва с "държавен чадър" и не се вижда скоро как ще може да се навреди на сините заради дълговете им...

Още интересни публикации