понеделник, август 8, 2022

Най-силната майчина молитва: Всяка жена трябва да я знае за благото на децата

Дай ми търпение и сила, да учиш децата ми да вярват в теб

Последно

Късметче на деня за 8 август 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 8 август 2022 година Ако се колебаеш, най-добре поискай съвет...

Ясно е за кои зодии всичко в живота е на шега

С ежедневните предизвикателства, суматохата и хаоса – не можем да отречем факта, че животът е труден! Докато...

С тези думи трябва да се молите за вашите деца: Господи, безсмъртен, от когото излиза добро и благословение, изцяло се моля за децата, които ми даде да родя. Пази ги в милост и святост, за да бъде името ти славно в тях.

Дай ми търпение и сила, да учиш децата ми да вярват в теб и да те обичат правилно. Включи в сърцето си страха от всички пороци, които съществуват в този свят, така че да могат да вървят по правилния път и да се учат от грешките си.

Нека имат чиста душа, мир, търпение.
Пази ги от всяко проклятие и зло. Благослови моите деца, за да могат те да напреднат в този свят, за да растат под твоята защита.

Нека пазителите им ангели винаги да бъдат с тях и да ги пазят от лошо.
Ако децата ми грешат някъде пред теб, моля те, не ги връщай обратно, бъди милостив, защото си единственият, които прощава човешката душа от грехове.

Спаси децата ми от гняв, зло, нещастие …
О, Господи, моля те да ме възнаградиш с радост и радост от децата ми. Щастлива съм и се радвам с децата си, че мога да стоя пред теб и да кажа: „Тук съм с децата, които ми даде, за да славим името ти заедно, Амин“.

Молитвата в християнската религия

Молитвата е определен вид общуване с Бог. В Християнството има много различни виждания за точно какво представлява молитвата:

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни

Почтително общуване с Бог, по време на което човек Му благодари и иска благословии. Молитвите се адресират до нашия Небесен Отец в името на Исус Христос. Могат да бъдат казвани на глас или мълчаливо. Мислите на човека също могат да бъдат молитва, ако са насочени към Бога. Песента на праведния може да бъде молитва към Бога. Целта на Молитвата не е да променим волята на Бога, а да осигурим на себе си и на други хора благословии, които Бог е готов да даде, но за които трябва да се помолим, за да ги получим.

Ние се молим на Отца в името на Христос (Иоана 14:13; 16:23-24). Наистина сме способни да се молим в името на Христос, когато нашите желания са и Негови желания (Иоана 15:7; У. и З. 46:30). Тогава ние искаме неща, които са правилни и затова Бог може да ги даде (3 Не. 18:20). Някои молитви остават без отговор, защото те по никакъв начин не представляват желание на Христос, а произлизат от човешки егоизъм (Яков. 4:3; У. и З. 46:9). Ако искаме от Бог неправедни неща, те ще се превърнат в осъждане за нас (У. и З. 88:65).

Православие

Православното християнство или Източно православие е една от трите деноминации в християнството и трета по численост, след католицизма и протестанти. Наброява приблизително 260 милиона души. Неговите последователи смятат единствено православното християнство за истинна права вяра и считат църквата си за Единната, Свята, Съборна и Апостолска църква, основана от Иисус Христос и Неговите апостоли. Църквата се състои от няколко автокефални единици, различни по географски и национален белег, но единни в богословско отношение. Всички те признават първите седем Вселенски събора и споделят пълно общение, както и специфични доктрини и традиции.

Православието е масово разпространено в Беларус, България, Гърция, Грузия, Северна Македония, Молдова, Румъния, Русия, Сърбия, Република Сръбска, Черна гора и Украйна, многочислени православни общности има в някои страни от Близкия изток, както и в Западна Европа, Северна Америка и Австралия, където последователи на православното учение са предимно потомци на имигранти от страните с традиционно православие.

Най-нови

Седмичен хороскоп за 8 – 14 август 2022 година: Несигурност за Близнаците, рискове за Раците

Седмичен хороскоп за 8 - 14 август 2022 година ОвенОвните, женени и с деца, ще имат приятни задължения тази...

Ясно е за кои зодии всичко в живота е на шега

С ежедневните предизвикателства, суматохата и хаоса – не можем да отречем факта, че животът е труден! Докато преминават през ежедневните задължения на...

Лична драма: Безскрупулно измами две жени, сега ще си плати

Беше прекрасен есенен ден и възползвайки се от топлото време, със съпруга ми се разхождахме в града. Разговаряхме за дребни неща, планирахме...

Зуека се отпусна в Испания, стана неузнаваем (Снимка)

Зуека напусна България, установи се в Испания и явно начина му на живот там много му се отразява. Как точно - оставяме...

Драмата приключи: Мария показа какви са отношенията ѝ с Миро (Снимка)

Поп фолк дивата Мария май го раздава много оборотна, щом все прави така, че мъжът й да остава при нея, въпреки дрязгите...

Още интересни публикации