четвъртък, януари 21, 2021

Най-уязвимите мъже са от 4 зодии

Някои зодии сред мъжете са доста чувствителни, макар и да не го показват

Последно

Преди преврата в БКП: Луканов и Младенов треперели Тато да не ги арестува

В интервю за вестник "168 часа" синът на Андрей Луканов - Карло Луканов разказва как се е...

Посягат ни на най-скъпото: Кръчмарите готвят мъст, вдигат цените на ракията и салатата

Ресторанти, кафенета и барове готвят „сладко отмъщение“ не само на държавата, но и на клиентите - скок...

Виц на деня: Един мъж разбира, че жена му му изневерява

Един мъж разбира, че жена му му изневерява. Кара към вкъщи афектиран и прас – прегазва полицай....

Някои зодии сред мъжете са доста чувствителни, макар и да не го показват. Ето под кои знаци са родени най-уязвимите мъже, предават от iWoman.bg.

Рак
Ако мечтаете за нежен и любящ съпруг, тогава започнете връзка с Рак. Мъжете от тази зодия са най-емоционалните представители в зодиака. Те не се срамуват от чувствата си, признават любовта си и са готови да обсъжда всякакви въпроси със своята половинка. Но монетата има и друга страна – уязвимост. Дори една безобидна на пръв поглед шега може да нарани мъжа Рак.

Павел Глоба разки кои 3 зодии ще се опаричат през 2021 година

Лъв
Отстрани изглежда почти невъзможно да се каже, че Лъвът е уязвим. В очите на околните мъжете от тази зодия изглеждат силни. Но в действителност те са изключително уязвими. Лъвовете държат на собствения си имидж и е по-добре да не ги критикувате. Обидите ли ги веднъж, вероятно ще ви изтрият завинаги от приятелския си кръг.

Скорпион
За мнозина вероятно е изненада да видят Скорпиона в този списък. В астрологията този знак се определя като изключително силен. Но той всъщност е емоционален човек, който изпитва дълбоко всяка емоция. По-добре да не обиждате мъжа Скорпион. Не се опитвайте да го предадете. Но не мислете, че обиденият Скорпион ще се затвори у дома и ще потъне в скръб. При мъжете от тази зодия болката се трансформира в ярост и те ще направят необходимото, за да превърнат живота ви ад.

Риби
Уязвимостта на мъжете Риби не е изненадваща, защото те са невероятно емоционални. Те са най-големите романтици в зодиака и са родени рицари. Готови да дори да ви рецитират стихове на лунна светлина. Но за съжаление те са невероятно уязвими към критики, шеги, а понякога дори и към съвети. Отнасяйте се с внимание към мъжа Риби. В противен случай той просто ще се затвори в себе си.

4 зодии ще намерят любовта през януари

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето й на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Думата е навлязла в повечето европейски езици през латински, като транскрипцията на гръцкото прилагателно, с което се описва очертавания на небето кръг. Повечето от съзвездията, през които минава еклиптика на гръцки са наречени на „животинки“. На български език се използва думата ‘зодия’ като слънчев знак т.е. място върху еклиптиката.

Когато се говори за „зодиак“ в други историко-културни традиции следва да се правят съответни уговорки. Например в Китай е традиционна календарна схема от 12 години, всяка определяна с името на животно и тя е в известен смисъл аналог на западния тропически зодиак. Ранни култури са проследявали пътя на Луната и са ползвали свой ‘сидерален зодиак’. Римският зодиак се е състоял от 13 зодиакални знака, определени от съзвездия, а според други мнения те са били 14; египетският хороскоп – от 24, отговарящи на египетските божества. Келтският или Галският зодиакален кръг включва 22 зодиакални знака, изразени чрез 15 дървета, а зодиакът на цветята тълкува човешкия характер чрез 36 зодии.

Най-нови

Посягат ни на най-скъпото: Кръчмарите готвят мъст, вдигат цените на ракията и салатата

Ресторанти, кафенета и барове готвят „сладко отмъщение“ не само на държавата, но и на клиентите - скок на цените на ястия и...

Виц на деня: Един мъж разбира, че жена му му изневерява

Един мъж разбира, че жена му му изневерява. Кара към вкъщи афектиран и прас – прегазва полицай. Паникьосва се ужасно, чуди се...

Късметче на деня за 21 януари 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 21 януари 2021 година "Късметът днес ще го намирате у дома - само се огледайте...

Тъмни облаци надвиснаха над Веско Маринов: Банкери погнаха трубадура за пари

Черни облаци са надвиснали над главата на Веселин Маринов. Финансовите му неприятности се задълбочавали заради безработицата на артисти и музиканти и той...

Завесата падна: Халваджиян бил шута на Митко Рачков заради любовни интриги

Както вече ви информирахме, Димитър Рачков няма да бъде водещ на 10-ия юбилеен сезон на „Като две капки вода“. Новината шокира верните...

Още интересни публикации