понеделник, август 8, 2022

Наследницата на Ванга Мария Асенова: Бум на магиите в България ни носи болести и нещастия

Могат да бъдат подхвърлени и чрез храната ви, предупреждава ясновидката

Последно

Ясновидката, астроложка и лечителка Мария Асенова се смята за откритие на баба Ванга. В последните години тя е популярна като наследницата на пророчицата от Рупите. Асенова е специалистка в откриването на магии и чистенето на негативна енергия.
Споделя, че хората я търсят най-вече за разваляне на проклятия, събиране на разделени двойки, лечение на алкохолизъм и наркомания.

„Бях на петнадесет години, когато леля Ванга ме откри. Бях отишла в Петрич с мои роднини, които имаха болно дете. Братовчед ми и майка ми останаха отвън, а ние със съпругата му влязохме при нея. Леля Ванга поиска захарта от кака и двете започнаха разговор за болното дете. През това време аз се свих в един ъгъл, доста уплашена от външния й вид – с тъмни дрехи, сляпа, от очите й течаха сълзи. Начинът й на разговор също много ме уплаши и аз почти се вцепених. Не смеех да гъкна. Свита в ъгъла, исках този разговор да свърши колкото се може по-бързо и да си тръгнем, без да я питам нищо.

След като братовчедка ми приключи разговора с нея и се накани да си тръгне, леля Ванга я попита: „Има ли още някой там?“ Аз изтръпнах и смалена, смалена се опитах да отроня едва-едва: „Ми, лельо Ванге, аз… ми нещо да ми кажеш…“ И тя започва с думите: „Какво ке ти кажам аз! Ти ке можеш повеке от мен, повеке от мен ке знаеш. Че ти сичко си знаеш!“ Три пъти го повтори това“, разказва Мария за съдбовната си среща с Ванга пред retro.bg.

Само година след нея започва да вижда в бъдещето и да има свръхестествени способности. Асенова разкрива, че напоследък има бум на магиите у нас, а нещастието и болестите на хората са следствие от това. „Магическото замърсяване е вид отрицателна енергия, която може да бъде причинена умишлено от лоши хора и от самите нас. Замърсяването може да бъде причинено от самите нас по една-единствена причина – лоши мисли, страх, стрес, несигурност, сънуване на лоши сънища, произнасяне на лоши думи като клетви и др.

Магическото замърсяване, причинено от лоши хора, наши врагове – нашето обкръжение, приятели, роднини, съседи, колеги, псевдоприятели, които умишлено, целенасочено, в знак на отмъщение могат да направят – да поръчат от специалист такова замърсяване, което може да ни бъде подхвърлено пред вратата, ако няма достъп до нас, ако има достъп до физическото ни тяло, може да бъде направено чрез храна, пръскане на дрехи, поставяне в офис, бюро, чанта, колата ви и други места.

Кодирана, тази отрицателна енергия започва да създава дискомфорт на нашето духовно тяло, ние започваме да се чувстваме некомфортно, връхлитат ни страхове без причина, чувстваме се неспокойни, пропадаме във всичко от личен, служебен и здравословен характер“, обяснява ясновидката. „Магическото замърсяване поразява нервната система и костната система, това са първите симптоми, по които можете да разберете поразени ли сте или не“, допълва тя.

Най-нови

Късметче на деня за 8 август 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 8 август 2022 година Ако се колебаеш, най-добре поискай съвет от свой приятел. Понякога приятелите...

Седмичен хороскоп за 8 – 14 август 2022 година: Несигурност за Близнаците, рискове за Раците

Седмичен хороскоп за 8 - 14 август 2022 година ОвенОвните, женени и с деца, ще имат приятни задължения тази...

Ясно е за кои зодии всичко в живота е на шега

С ежедневните предизвикателства, суматохата и хаоса – не можем да отречем факта, че животът е труден! Докато преминават през ежедневните задължения на...

Лична драма: Безскрупулно измами две жени, сега ще си плати

Беше прекрасен есенен ден и възползвайки се от топлото време, със съпруга ми се разхождахме в града. Разговаряхме за дребни неща, планирахме...

Зуека се отпусна в Испания, стана неузнаваем (Снимка)

Зуека напусна България, установи се в Испания и явно начина му на живот там много му се отразява. Как точно - оставяме...

Още интересни публикации