сряда, март 22, 2023

Наследницата на Ванга Мария Асенова: Бум на магиите в България ни носи болести и нещастия

Могат да бъдат подхвърлени и чрез храната ви, предупреждава ясновидката

Последно

Разбра се причината защо Сашо Кадиев си тръгва от bTV

След 11 години в bTV Сашо Кадиев май е напът да си тръгне, защото му е трудно...

Зет като мед: Плевнелиев издържа тъщата

Зет мечта е президентът Росен Плевнелиев. Съпругът на Деси Банова се грижи изцяло за нейната майка Лиляна...

Румен Радев с важна новина за пенсиите и заплатите, засяга всички

Президентът Румен Радев определи като "абсолютни спекулации" слуховете за фалит на държавата. "Финансите на...

Ясновидката, астроложка и лечителка Мария Асенова се смята за откритие на баба Ванга. В последните години тя е популярна като наследницата на пророчицата от Рупите. Асенова е специалистка в откриването на магии и чистенето на негативна енергия.
Споделя, че хората я търсят най-вече за разваляне на проклятия, събиране на разделени двойки, лечение на алкохолизъм и наркомания.

„Бях на петнадесет години, когато леля Ванга ме откри. Бях отишла в Петрич с мои роднини, които имаха болно дете. Братовчед ми и майка ми останаха отвън, а ние със съпругата му влязохме при нея. Леля Ванга поиска захарта от кака и двете започнаха разговор за болното дете. През това време аз се свих в един ъгъл, доста уплашена от външния й вид – с тъмни дрехи, сляпа, от очите й течаха сълзи. Начинът й на разговор също много ме уплаши и аз почти се вцепених. Не смеех да гъкна. Свита в ъгъла, исках този разговор да свърши колкото се може по-бързо и да си тръгнем, без да я питам нищо.

След като братовчедка ми приключи разговора с нея и се накани да си тръгне, леля Ванга я попита: „Има ли още някой там?“ Аз изтръпнах и смалена, смалена се опитах да отроня едва-едва: „Ми, лельо Ванге, аз… ми нещо да ми кажеш…“ И тя започва с думите: „Какво ке ти кажам аз! Ти ке можеш повеке от мен, повеке от мен ке знаеш. Че ти сичко си знаеш!“ Три пъти го повтори това“, разказва Мария за съдбовната си среща с Ванга пред retro.bg.

Само година след нея започва да вижда в бъдещето и да има свръхестествени способности. Асенова разкрива, че напоследък има бум на магиите у нас, а нещастието и болестите на хората са следствие от това. „Магическото замърсяване е вид отрицателна енергия, която може да бъде причинена умишлено от лоши хора и от самите нас. Замърсяването може да бъде причинено от самите нас по една-единствена причина – лоши мисли, страх, стрес, несигурност, сънуване на лоши сънища, произнасяне на лоши думи като клетви и др.

Магическото замърсяване, причинено от лоши хора, наши врагове – нашето обкръжение, приятели, роднини, съседи, колеги, псевдоприятели, които умишлено, целенасочено, в знак на отмъщение могат да направят – да поръчат от специалист такова замърсяване, което може да ни бъде подхвърлено пред вратата, ако няма достъп до нас, ако има достъп до физическото ни тяло, може да бъде направено чрез храна, пръскане на дрехи, поставяне в офис, бюро, чанта, колата ви и други места.

Кодирана, тази отрицателна енергия започва да създава дискомфорт на нашето духовно тяло, ние започваме да се чувстваме некомфортно, връхлитат ни страхове без причина, чувстваме се неспокойни, пропадаме във всичко от личен, служебен и здравословен характер“, обяснява ясновидката. „Магическото замърсяване поразява нервната система и костната система, това са първите симптоми, по които можете да разберете поразени ли сте или не“, допълва тя.

Най-нови

Зет като мед: Плевнелиев издържа тъщата

Зет мечта е президентът Росен Плевнелиев. Съпругът на Деси Банова се грижи изцяло за нейната майка Лиляна и не пести средства, за...

Румен Радев с важна новина за пенсиите и заплатите, засяга всички

Президентът Румен Радев определи като "абсолютни спекулации" слуховете за фалит на държавата. "Финансите на държавата са стабилни. Финансовото министерство...

Блага вест: Любима тв двойка чака бебе

Една от любимите тв двойки - Тина и Миро от "Един за друг", ще стават родителите. Щастливото семейство съобщи...

Вижте кога местим стрелките на часовника с час напред

На 26 март 2023 г. в 03:00 часа местно време се въвежда лятно часово време. Тогава часовниците се преместват...

Каква мръсотия написа Диана Димитрова на 15-годишната дъщеря на Юлиан Вергов

Прокуратурата отказва да образува досъдебно производство по сигнала на актрисата Диана Димитрова за престъпление от общ характер. „След внимателен...

Още интересни публикации