неделя, април 18, 2021

На прощаване: Антон Хекимян не издържа, тръгна си разплакан от студиото на БТВ

Сутрешният блок на Би Ти Ви с час по-рано от 1 март, има и други изненади

Последно

Двойките зодии, които се обичат, но не могат да са заедно

Знаете ли какви слабости има всяка от зодиите? Астролозите споделят с нас с представител на кое съзвездие...

13 знака, че той наистина е влюбен във вас

Не е тайна, че мъжете и жените изразяват чувствата си по различен начин, пишат от iWoman.bg. Докато...

Поли Генова и Геро се сродяват: Готвят сватба

Актьорът и водещ на "Като две капки вода" Герасим Георгиев - Геро и певицата Поли Генова възнамеряват...

Сълзи напълниха очите на Антон Хекимян на финала на „Тази сутрин“ днес, когато е последният му сутрешен блок, който води.
Журналистът завърши предаването с прочувствена реч, в която обясни как професията му се прави със сърце и как Би Ти Ви винаги ще продължи да казва истината, а новините и актуалните предавания ще са все така обективни.

Антон Хекимян

Ще продължа да ставам рано сутрин и повярвайте, всеки изгрев си заслужава, каза Хекимян, който преди два месеца стана директор на новините, актуалните предавания и спорта в Би Ти Ви.

БТВ заприлича на гнездо на оси: Хекимян изхвърлил бивша шефка заради Мария Цънцарова

Накрая в студиото влезе продуцентът на сутрешния блок Петър Томов и започна да разказва как от 17 години Хекимян работи сутрин, обед и вечер в телевизията и как очевидно е носил маршалски жезъл в раницата си. Слушайки го, очите на журналиста се напълниха със сълзи.

„За първи път си позволявам да си насълзя очите“, каза Хекимян в ефира, докато колегите му от сутрешния блок се появиха на заден план с маски, за да му пожелаят на добър час. Същевременно той обясни, че не се разделя с екрана, тъй като ще води част от предизборните студиа, както и изборния ден на 4 април.

Сутрешният блок на Би Ти Ви с час по-рано от 1 март

Новите водещи на „Тази сутрин“ – Биляна Гавазова и Златимир Йочев, поемат предаването от понеделник, 1 март. То ще започва с час по-рано – от 6 ч.

„Тази сутрин“ ще има не само нови водещи, но и по-ранен час от 1 март – ще започва в 6 ч. В предаването ще има допълнителни рубрики, актуална информация за предстоящи събития и акценти, които останали встрани от основния новинарски поток. В минутите до 7 ч ще бъдат показвани авторските снимки, видеа и сигнали на зрителите.

Нова драма за Антон Хекимян: Водещият е в депресия заради колежката Цънцарова

От понеделник от екрана слиза Антон Хекимян, който стана директор на „Новини, актуални предавания и спорт“ в „Би Ти Ви медия груп“. Неговото място на водещи на сутрешния блок ще заемат Златимир Йочев и Биляна Гавазова.

Най-нови

13 знака, че той наистина е влюбен във вас

Не е тайна, че мъжете и жените изразяват чувствата си по различен начин, пишат от iWoman.bg. Докато жената очаква лавина от любовни...

Поли Генова и Геро се сродяват: Готвят сватба

Актьорът и водещ на "Като две капки вода" Герасим Георгиев - Геро и певицата Поли Генова възнамеряват да се сродят, пишат от...

Нана Гладуиш в емоционална изповед: Не съм загубила апетита към живот

Водещата на "Съдебен спор" Нaнa Глaдуиш мина през истински ад, но пък показа истинска воля за живот и вдъхна надежда на много...

Симона Загорова изненада Глория (видео)

Симона Загорова изглежда е на крилете не само на любовта, след като роди момиченце наскоро, но и на вдъхновението, защото вече успя...

Ясно е защо не трябва да ядем покълнали картофи

Картофите са един от най-вкусните и масово консумирани зеленчуци в цял свят. Тяхната трайност е голяма, но въпреки това често се случва...

Още интересни публикации