понеделник, септември 26, 2022

На 4 зодии им предстоят любовни раздели

Борбата за власт може да е причина

Последно

Убиецът на французина на Околовръстното: Пиян и надрусан с кокаин

39-годишният Димитър Любенов, който предизвика тежката катастрофа с жертва на Околовръстното в София в неделя е бил...

Цвети Стоянова с откровена изповед: С Куката не е по-лесно от спорта

"Баба ми Цеца щеше да одобри това, че се снимам във филма "Чалга". Тя, за съжаление, нямаше...

Маги Халваджиян вдигна луксозен палат край Панчарево

Маги Халваджиян и домочадието му се ширят в огромно имение край езерото в Панчарево, издават комшии на...

Телец
Яркият темперамент на телците, ще бъде секирата между тях и половинката им, както и детонатор на проблемите. Телците надали ще успеят да успокоят буйния си нрав и дори е възможно нарочно да опитат да провокират половинката си, предават от actualno.com.

Риби
Рибите изведнъж ще осъзнаят, че нямат нищо общо с партньорите си, ще изразят това доста остро, а това ще изостри конфликтите. Ще открият че не си пасват по много неща, а опитат ли се да наложат гледната си точка, това ще доведе до взривоопасни проблеми.

Везни
На везните им писва от скуката и рутината и изведнъж ще осъзнаят, че половинката им не е достатъчно интересна за тях и това ще разруши отношенията им. Везните имат нужда от внимание и спонтанни подаръци, а когато това им липсва, започват да се замислят за нов човек.

Козирог
Борбата за власт може да е причина за раздяла, както и хармонията има шанс да изчезне. Тогава козирозите ще започнат да анализират ситуацията и ако решат, че връзката им вече е пред провал, нищо няма да ги спре да я изоставят.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето й на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Най-нови

Цвети Стоянова с откровена изповед: С Куката не е по-лесно от спорта

"Баба ми Цеца щеше да одобри това, че се снимам във филма "Чалга". Тя, за съжаление, нямаше възможността да разбере, че ще...

Маги Халваджиян вдигна луксозен палат край Панчарево

Маги Халваджиян и домочадието му се ширят в огромно имение край езерото в Панчарево, издават комшии на топпродуцента. По...

Скръбна вест: Инфаркт уби най-богатия старозагорец

Една от емблематичните личности на Стара Загора - общественикът, политик и бизнесмен Евгений Жеков, е починал внезапно вчера на обяд, съобщи Lupa.bg.

Късметче на деня за 26 септември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 26 септември 2022 година Не се вманиачавай в нещата, които искаш, а отдели време да...

Бомба в политиката: И Азис ще се кандидатира за президент

Чалга иконата Азис заговори за политическа кариера. Така той ще тръгне по стъпките на колежката си Луна.

Още интересни публикации