петък, декември 2, 2022

Нещо се случва в „Черна птица“: Дила се самоубива, но Бурджу Бириджик обяви, че ще играе и в новия сезон

Хубавицата слабее видимо по време на снимките, съпругът на актрисата е неин мениджър

Последно

Късметче на деня за 2 декември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 2 декември 2022 година "Ето, че пак най-добрият късмет случи...

Велко Кънев помни до края си последните думи на умиращия Апостол Карамитев

Mлад актьор. Талантлив. Нахъсан. Изиграва ролята си на сцената. Брилянтно. Откроява се от всички колеги.

Пуснат в София фиш за 2,60 донесе 5,7 милиона лева от тотото

България има своя нов милионер от тотото. В 95-ия тираж някой е познал и...

Гледали сме турската актриса Бурджу Бириджик като една от прислужничките на Хюрем Султан в телевизионния сериал “Великолепният век”, а сега приковава вниманието ни в “Черна птица” като Дила – детската и възродена любов на Кузгун (Баръш Ардуч).

Всъщност Бурджу е завършила археология, но се налага като актриса с участието си в сериала “Песента на живота”. Родена е в провинция Анталия в град Елмали и има брат. “Майка ми работеше, баба и дядо ни гледаха. Когато влязох в университета, напуснах този град. Преместих се в Измир и учих там в Археологическия факултет. По това време започнах да играя и в Общинския градски театър, разказва актрисата в интервю за вестник “Хюриет”, цитирано от trud.bg.

Истинската Сюрея от сериала „Завинаги“ с тежък здравословен проблем

Освен че се снима в телевизионни поредици и филми, Бурджу Бириджик украсява кориците на различни списания. Някои я определят като секси, други – като момиче с невинно излъчване…
Докато учи в университета, решава да участва в състезание за таланти, а след това идва в Истанбул и влиза в поредицата” Великолепният век ” като гост-артист. Следват покани за участия и в други проекти, в това число и “Черна птица”.

В последния епизод на първия сезон Дила се самоубива и зрителите в Турция бяха изключително притеснени, че няма да я гледат във втория сезон. След като преживява стрес, отчаяние и мъка, Дила решава да се самоубие. Това се случва по много зрелищен начин, момичето насочва оръжието директно в сърцето си и се застрелва. Минималните познания по анатомия явно водят до разочароващо заключение: вадят героинята Дила от поредицата.

Тогава Бурджу Бириджик побърза да укроти страстите и обяви, че ще играе и в новия сезон.
Това потвърди тогава и известният журналист, блогър и спойлер Бирсен Алтунташ в своя акаунт.
Да, Бурджу Бириджик е много красива жена и по време на снимките на “Черна птица” все повече печели сърцата на хората. Привличайки вниманието със своята нежна хубост и успешна актьорска игра, тя озадачава зрителите с това, че с всеки епизод става все по-слаба.

Видимо губейки килограми, Бурджу караше феновете да се притесняват за нея, но оказа се, всичко това се дължи на интензивното темпо на работа по сериала. Още повече – тя влиза в поредицата веднага, след като се е снимала във филма на Ердал Бесикчиоглу “Чичеро”. Поетият пореден ангажимент дотолкова уморяват актрисата, че тя видимо отслабва пред очите на зрителите на “Черна птица”.

С всяка споделена снимка в Instagram, Бурджу, наред с комплиментите, получаваше и критични коментари за прекомерната си слабост.
Тогава вестник “Поща” писа, че съпругът й Емре Йеткин също е много притеснен от това, че със започването на снимките на “Черна птица”, Бурджу е отслабнала с пет килограма. Самият Емре Йеткин започва да следи за почивката и храненето на жена си, като постоянно й напомня, че е време да яде или да спи.

В най-хитовия турски сериал: Джан Яман пак в ефира с „Любов на инат“

Всъщност преди четири години Бурджу Бириджик се омъжи за известния рекламен агент Емре Йеткин. “Емре е сладък, умен и забавен човек. Влюбих се в него. Освен това той постоянно ме учи на нещо ново и запали страстта ми за пътуване по света…”, споделя Бурджу Бириджик. От известно време съпругът ѝ е неин мениджър.

В края на миналата година актрисата се снима в немския филм “Цицерон”, чиито действие се развива през 40-те години на миналия век. Бурджу Бириджик е немската шпионка, която работи като асистент на Хитлер. Влизайки във филма актрисата не знае добре немски, говори с акцент, а за да се справи с това, є помагат местни приятели. Във лентата участват още двама турски актьори – Сердар Акар и Ердал Бешикьоглу.

Най-нови

Велко Кънев помни до края си последните думи на умиращия Апостол Карамитев

Mлад актьор. Талантлив. Нахъсан. Изиграва ролята си на сцената. Брилянтно. Откроява се от всички колеги. Завесите се спускат, аплодисментите...

Пуснат в София фиш за 2,60 донесе 5,7 милиона лева от тотото

България има своя нов милионер от тотото. В 95-ия тираж някой е познал и шестте числа, изтеглени в играта...

Филип бесен след финала на „Игри на волята“

Любимецът на зрителите в "Игри на волята" Филип бил бесен след финала на шоуто. Инженерът си тръгва супер ядосан от плажа, където...

Валери Йорданов: Страхувам се за живота си, ще съдя директора на Народния театър

"Цяла нощ не съм спал и на сутринта бях в болница с 27,3 кръвна захар. Извадил съм си...

Васко Кръпката: Срам ме е, че гоним украинци

"Срам ме е от всичко това. Оказа се, че целият нормален свят помага на Украйна по всякакъв начин, само нашата държава шикалкави...

Още интересни публикации