неделя, декември 3, 2023

Не ги купувайте: 8 подаръка с много лоша енергия

Има някои подаръци, които излъчват негативизъм

Последно

За три зодии Коледа ще е най-щастливото време от годината

Във вълшебния свят на астрологията, някои зодии биват по-осветени от благоприятните влияния на звездите по време на...

С тази молитва ще решим всичките си проблеми

Казването на една молитва или повече молитви имат силно психологическо и емоционално въздействие върху хората. Всеки вярващ...

Ясно е какво следва след уволнението на Цитиридис

Ерата на "Шоуто на Николаос Цитиридис е към края си. На 1 декември беше излъчен последният епизод...

Има някои подаръци, които излъчват негативизъм и обещават неприятности на получателя. Ето няколко предмета, които никога не трябва да подарявате на вашето семейство и близки, предават от actualno.com.

Кърпа
Кърпата е символ на разделение в едно семейство и ако е за баня, препоръчително е да дадете комплект. Или, ако наистина искате да подарите точно този артикул, добавете ръчно изработени детайли към кърпата, индивидуален дизайн с обрат. Такъв подарък ще носи вашата енергия. Ако бродирате, да речем, сърце върху подарък за любимия човек, то ще се превърне в красиво нещо, излъчващо късмет и добро настроение.

Огледала
Огледалата се считат за мистични предмети и подаряването им е опасно заради лошата енергия, която такъв подарък ще разпространи в цялата стая. Подаръкът може да се приеме като пасивно-агресивен намек за самоусъвършенстване и недостатъци във външния вид на получателя. Вместо огледало, помислете дали да не подарите предмети на изкуството или декоративни предмети, които подобряват пространството и отразяват личността на собственика, а не външния му вид, без значение колко е красив.

Изкуствени цветя
Не е обичайно да се дават подаръци, които имат „мъртва енергия“, за да не донесат нещастие и проблеми на домакинството. Тези неща е най-добре да не се купуват.

Дарени вещи
Даването на собствен подарък втори път се счита за лошо възпитание. Ако искате да се отървете от нещо, то просто се прехвърля или продава срещу номинална цена. Тази вещ е еспособна да отнеме благополучието и късмета на дарителя.

Плетива
Младите и неомъжени момичета не трябва да подаряват на любимите си нещо, което сами са изплели. Смята се, че това може да доведе до изневяра на мъжа. На всички останали не е забранено да обменят топли подаръци, направени собственоръчно.

Портфейл
Страхотен вариант! Но има едно „но“ – портфейлът не може да бъде даден празен. Ако искате да подарите на близките си точно такъв подарък, тогава не забравяйте да поставите хартиена банкнота от всякаква деноминация вътре. Кой е най-добрият подарък при ходене на гости?

Антични бижута
Бижутата с история несъмнено ще покажат на получателя какво чувствате към него, тъй като тези неща обикновено не са евтини. Но има някои предразсъдъци по отношение на такива подаръци. Например, не се препоръчва да подарявате антични бижута на любими хора, защото нямате абсолютно никаква представа дали тези, които преди са притежавали тези предмети, са живели щастливо. В крайна сметка, енергията на бившия собственик ще се прехвърли на новия и той има проблеми.

Ножове
Най-често срещаният подарък, надарен с лоша енергия, са ножовете и всички пробиващи и режещи предмети. Поверието идва от Изтока, където се смяташе, че всяко нещо с остри ръбове и ъгли е въплъщение на зли духове. Така подареният нож може да предизвика кавги и раздори с близките. Да не се подаряват като сватбен подарък. Според знака такъв брак няма да изтрае дълго и по време на празника е вероятно да се случи пробождане. В крайна сметка, този предмет символизира война и насилие.

Най-нови

С тази молитва ще решим всичките си проблеми

Казването на една молитва или повече молитви имат силно психологическо и емоционално въздействие върху хората. Всеки вярващ може сам да си подбере...

Ясно е какво следва след уволнението на Цитиридис

Ерата на "Шоуто на Николаос Цитиридис е към края си. На 1 декември беше излъчен последният епизод на шоуто, а след него...

Коко от „Фермата“ сподели за огромната си семейна драма

Тежка семейна драма преживява футболистът Коко от "Фермата", който е сред претендентите за победата. Риалити героят призна през сълзи, че един от...

Цветелина Грахич извади мръсните тайни на попфолка на показ

Цветелина Грахич реши да си развърже езика и да каже цялата истина за попфолк бранша и на какво са подложени изпълнителите. Тя...

10 автентични български думи, които младото поколение не знае

Разнообразна е етимологията на старите български думи! От праславянски, старобългарски, латински, гръцки, църковнославянски, ирански и по късно турски, руски, френски, немски, английски,...

Още интересни публикации