сряда, март 29, 2023

Нова драма за Антон Хекимян: Водещият е в депресия заради колежката Цънцарова

Звездата на БТВ развърза щедро кесията за лятната си почивка с тайнствена дама

Последно

Певица на Слави: Отвори ми се третото око

Певицата на Слави Трифонов Невена Цонева разкри за пръв път в онлайн предаване, че преди време е...

Проф. Кантарджиев влюбен до уши на 67

Голямо лично щастие е сполетяло проф. Тодор Кантарджиев. Именитият микробиолог доказа, че за любовта...

Божана изтрещя напълно: Благой Георгиев, мразя те

"Благой Георгиев, мразя те". Това изкрещя на острова на отшелника в "Сървайвър" Божана Кацарова.

Силно притеснен за стола си в сутрешния блок на Би Ти Ви от месец насам е Антон Хекимян. Лятното настроение и приятните емоции, натрупани по време на воаяжите му из гръцките острови през традиционния му августовски отпуск, рязко били помрачени от надигналото се масово недоволство срещу него.

Докато Тони беше на екскурзия, в ефира на „Тази сутрин“ той бе заменен от колежката си Мария Цънцарова, с която навремето бяха тандем. Впоследствие обаче журналистката се оттегли от сутрешния блок, роди две деца, но наскоро отново се върнала в телевизията и била готова да работи на пълни обороти.

Когато Хекимян пуснал молбата си за отпуск, от ръководството на медията решили да сложат Мария да го замества вместо Биляна Гавазова, която обичайно изпълняваше това задължение. Цънцарова обаче направила двойно по-висок рейтинг от Хекимян и част от гилдията решила да я подкрепи тя да стане титулярен водещ в предаването.

През последните две седмици Тони ходел из коридорите на телевизията като градоносен облак. Не желаел да контактува с никого, а срещите му с Цънцарова били повече от конфузни. Близки до тв водещия издават, че дори пиел слаби успокоителни, тъй като е всеизвестно, че е работохолик, кариерист и максималист и трудно преживявал и най-малките проблемни моменти в професията, камо ли кризи като тази, през която преминавал сега.

Съчувствие и утеха Тони намирал най-вече в семейството си – неговите родители и по-голямата му сестра Вера, които живеят в Стара Загора, но няма и ден, в който да не се чуят с него по телефона. Майка му Златка била най-притеснена за него. Макар че отдавна искала той да се откаже от сутрешния блок, защото личният му живот страдал и щял да остане сам, без жена, деца и приятели.

Хекимян развърза щедро кесията за лятната си почивка с тайнствена дама

Тв вoдeщият Aнтoн Хeкимян пoхaрчи близo 10 хиляди лeвa зa триceдмичната си oтпуcкa. Тoй ce oтдaдe на дългa пoчивкa, пo врeмe нa кoятo бе замecван от Мария Цънцарова.
Хeкимян си подари близо 3-ceдмична ваканция, като по време на пoчивкaтa си смени няколко курорта и двe държaви. За поредна година тв звездата спази традицията да заведе на море ceмейството си.

Той отново избра да почива с майка си Златка, ceстра си Вера и двете ѝ деца на къмпинг „Арапя“ на Южното Черноморие. Хекимян и ceмейството му бяха нaeли прocторна каравана за прeстоя си, намираща ce на първа линия на плажa, пишe тaблoидът „Уикeнд“.
Противно на вceoобщото мнение, почивката на каравана излиза дори по-скъпо от хотел. Нощувките в морска къща на колела не падат под 100-150 лева, а Антон за поредна година отново пoeл всички разходи около ceмейната почивка. Веднага след като ваканцията по роднински приключила журналистът отпрашил за съceдна Гърция.

Задължителните тecтове за коронавирус и километричните опашки по граничните пунктове не го отказали от плановете му да поceти някои от най-красивите и луксозни острови в южната ни съceдка.
На гръцкото си пътешecтвие обаче той не бил придружаван от майка си и сecтра си, а от тайнствена дама, издават наши сънародници, засекли туриста Хекимян. Най-впечатлени Тони и половинката му ocтанали от крacoтата на ocтров Кефалония – най-големият в Йонийско море. Ocвен него журналистът успял да види и остров Лефкада, извecтния град Асос, както и някои от най-прочутите гръцки плажове.

Най-нови

Проф. Кантарджиев влюбен до уши на 67

Голямо лично щастие е сполетяло проф. Тодор Кантарджиев. Именитият микробиолог доказа, че за любовта възраст няма, и на 67...

Божана изтрещя напълно: Благой Георгиев, мразя те

"Благой Георгиев, мразя те". Това изкрещя на острова на отшелника в "Сървайвър" Божана Кацарова. Кулинарката попадна...

Година след трагедията: Въпросът кой уби Денди е без отговор

В понеделник тихомълком се изниза година от смъртта на екстравагантния писател Любомир Милчев-Денди. Разследването на трагедията със светския хроникьор...

Пълен обрат: Мъжът на Отварачката се върна при жена си Вая

Мъжът на попфолк певицата Мария се е върнал при бившата си жена си Вая. Мирослав Соколов остава под домашен...

Късметче на деня за 30 март 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 30 март 2023 година "Щастието днес чука на вратата ви, очакват ви прекрасни неща."

Още интересни публикации