вторник, август 9, 2022

Нова лична драма за Фарук от „Завинаги“: Бившата го оставя без дом, той пак заведе дело

Черните облаци над популярния турски актьор стават все повече и повече

Последно

Познаваме Йозджан Дениз от доста сериали, излъчвани у нас, сред които „Завинаги“, (в ролята на Фарук) но и от новините покрай личния му живот, който е твърде динамичен. Преди време Йозджан се разведе само 15 месеца, след като си каза „да“ с 21-години по-младата от него Фейза Актан. Уви, отношенията им не свършват с решението на съда, пише турският вестник „Сабах“.

Преди часове стана ясно, че актьорът ще трябва да води нова битка с бившата си жена – тази за дома му, съобщава trud.bg. Въпреки че съдът реши имението на Йозджан да остане за него, Фейза Актан отказва да напусне имота.
Парадоксът тук е, че сега Йозджан ще трябва да води ново дело срещу бившата си съпруга, с което евентуално да я изгони от дома си. Така черните облаци над актьора стават все повече и повече.

Истинската Сюрея от сериала „Завинаги“ с тежък здравословен проблем

Само преди седмици той успя да осъди своя бивша приятелка, която в национален ефир заяви, че той е бисексуален и се е оженил за Актан само защото имат дете. Преди дни пък жена се оплака, че е преследвана от актьора, и настоя органите на реда да вземат мерки. По време на развода Фейза е поискала издръжка от 15 млн. лири годишно.

Впоследствие с Йозджан са се договорили на 50 хил. месечно, а според турското законодателство бившият съпруг трябва да изплаща издръжка на жената, докато тя не се омъжи повторно. Така Фейза няма никаква изгода да сключва нов брак. Според постановлението на съда тя получава още жилище и автомобил.

Ако Фейза вече изглежда като „лошата“, тук е мястото да споменем, че Йозджан е известен и с това, че винаги е изневерявал на половинките си. Твърди се, че дори е изневерил на бившата си съпруга, докато е била бременна. И има доказателства за това – видео от охранителни камери на хотел.

Неслихан Йелдан от „Завинаги“ послуша феновете, започва собствен бизнес

Неслихан Йелдан, позната на българските зрители с превъплъщенията си в сериали като „Завинаги“, „Цвете от изтока“, „Сезонът на черешите“ и „Север Юг“, е решила да превърне хобито си в бизнес начинание.
51-годишната актриса се вслуша в мнението на последователите си, които боготворят стила й на обличане, и обяви, че планира да отвори собствен бутик.

Неслихан Йелдан
Благородна кауза: Сюрея от „Завинаги“ подаде ръка на жените с разбити сърца

Предвид ситуацията с вируса, първоначално линията й ще се предлага само онлайн, а при отпускане на мерките екранната Сенем планира да открие и магазин в Истанбул.
Паралелно с плановете за моден бранд, Йелдан продължава снимките в един от най-гледаните сериали в Турция за този сезон – романтичната комедия „Почукай на вратата ми“ (Sen Çal Kapımı), където си партнира с Керем Бурсин („Сърцето на града“) и Ханде Ерчел („Черна перла“, „Слънчеви момичета“).

Най-нови

Късметче на деня за 8 август 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 8 август 2022 година Ако се колебаеш, най-добре поискай съвет от свой приятел. Понякога приятелите...

Седмичен хороскоп за 8 – 14 август 2022 година: Несигурност за Близнаците, рискове за Раците

Седмичен хороскоп за 8 - 14 август 2022 година ОвенОвните, женени и с деца, ще имат приятни задължения тази...

Ясно е за кои зодии всичко в живота е на шега

С ежедневните предизвикателства, суматохата и хаоса – не можем да отречем факта, че животът е труден! Докато преминават през ежедневните задължения на...

Лична драма: Безскрупулно измами две жени, сега ще си плати

Беше прекрасен есенен ден и възползвайки се от топлото време, със съпруга ми се разхождахме в града. Разговаряхме за дребни неща, планирахме...

Зуека се отпусна в Испания, стана неузнаваем (Снимка)

Зуека напусна България, установи се в Испания и явно начина му на живот там много му се отразява. Как точно - оставяме...

Още интересни публикации