вторник, юни 6, 2023

Новият съпруг на Борислава Йовчева: Детето й не е мое, бракът ни е грешка (Видео)

Познанството ми с Бойко Борисов ми докара много ядове, призна от Барселона Йордан Христов

Последно

Лелята на Ангел Христов от братятя Галеви: В тая България само се чудят кои да издирват

"Изядоха го детето, изядоха го, докато такъв, та онакъв, та това, та онова“, казва през сълзи лелята...

Жилищата у нас стават недостъпни: И под наем, и за покупка

След десетилетието със суперниски лихви по ипотечните кредити, което позволи на милиони домакинства в Европа да си...

Новият съпруг на Борислава Йовчева определя брака си с нея, като резултат от грешка, но не уточнява какво точно е естеството на грешката: от личен, икономически или политически характер.
Борислава Йовчева, обитателката на “Къщата в Барселона”, се е сдобила с нов съпруг.

Това е Йордан Христов – индустриалец и хотелиер, приближен с Иван Саздов и в миналото партньор по тенис на Бойко Борисов, пише frognews.bg. В разговор с репортери той разказа любопитни неща, които стават част от разследване на BIRD. Припомняме, че експремиерът Бойко Борисов отрече детето на Йовчева да е негово.

Христов отказа да отговори дали бракът му с Борислава Йовчева е фиктивен, дали е сключен под принуда и дали е сключен, за да послужи като алиби на Бойко Борисов по разследването за пране на пари в Испания, след като премиерът по свои канали е научил за предстоящата публикация и е очаквал публичния скандал.

Бизнесменът отказа и да отговори къде се намира съпругата му.
“За брак, за такива работи и коя съм ***нал, моля ти се не ме питай. Това са лични неща.” – каза той.
Христов каза също, че не поддържа връзка с Бойко Борисов от 20 години, а познанството му с него му е докарало само ядове.

Борислава Йовчева

“Това, че на времето съм играл тенис с него само ми вреди… Ти искаш на всяка цена да ти кажа, абе Бойко Борисов, той ми е пръв приятел и аз съм такова… ми всеки прави грешки да речем! Ти не правиш ли грешки? Някоя булка не си ли ***нал? И след това да ти иде… да не те е хванал яд?… От Бойко Борисов, от него само ядове съм имал, знаеш ли колко ме интересува?

Важен детайл, споменат от Христов е, че детето на съпругата му Борислава Йовчева не е от него. Но не сподели от кого е.
“Не е мое детето, то е преди мене. Това са лични работи, но за бизнес мога да говоря.”

Христов спомена, че разследването в Испания около къщата и бизнеса на Йовчева било прекратено. Счита, че бракът му с бившата манекенка бил грешка. На въпрос за връзки с Бойко Борисов каза, че от познанството си с Борисов имал само ядове, а детето на Йовчева не било негово.

В същото време Христов отрече да е инвестирал пари в модния бизнес на Йовчева в Барселона. Така въпросът кой именно стои зад офшорката, наляла милиони в луксозния бутик на Ermanno Scervino, управляван от Йовчева, остава висящ.

Както стана известно, удостоверение за брака между Христов и Йовчева сключен на 16 февруари 2020, няколко дни преди публикацията на “Ел Периодико”. Йордан Христов попадна във фокуса на медийното внимание защото представлява офшорката Palms Enterprises.

Тя е инвестирала 2,3 милиона евро в луксозен бутик в Барселона, управляван от Йовчева. Този факт стана известен от разследването на испанската медия “Ел Периодико”, което бе публикувано в края на м.февруари 2020. Материалът се позовава на полицейска разработка в Каталуния, образувана по сигнал на ГД “Боец” от 2019 г.

Най-нови

Късметче на деня за 6 юни 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 6 юни 2023 година Човекът е част от Вселената и Вселената е вътре в човека....

Жилищата у нас стават недостъпни: И под наем, и за покупка

След десетилетието със суперниски лихви по ипотечните кредити, което позволи на милиони домакинства в Европа да си купят жилище, идва ледена епоха.

Най-малко 11 души в Русия умряха от отровен сайдер

Поне 11 души са починали, а други са в критично състояние след употребата на отровен наливен ябълков сайдер в няколко области в...

Линда за Кирил Петков: Мъжът ми прави много хубави палачинки

Кирил Петков прави много хубави палачинки. Това призна неговата съпруга Линда в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по...

Катето Евро си показа ягодите, цъфнаха и доматите й

Неуморна в отглеждането на плодове и зеленчуци в своята градинка е Катерина Евро. Звездата от "Оркестър без име" публикува...

Още интересни публикации