петък, юни 18, 2021

Ново 20: Тодор Славков обясни защо са построени 20-те резиденции на Тато

Внукът на Тодор Живков се съмнява, че майка му Людмила е имала пророчески способности

Последно

Тази вечер в „Безмилостен град“ (18 юни): Недим доказва, че Агях е невинен

"Безмилостен град" е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разкрива какво...

Разкошни кюфтенца от тиквички с чесън: Изпитана рецепта за всеки вкус

Влизаме в сезона на тиквичките и най-вкусните пресни зеленчуци. Предлагаме и чудесна рецепта за пикантни кюфтета от...

След инцидента Софи Маринова си призна: Страх ме е от Гринго

Софи Маринова май най-после каза истината за счупената си ръка. Говорителят на етрополската легенда първо заяви, че...

Тодор Славков разкри защо са строени резиденциите на дядо му из цялата страна. Известният с пиперливото си чувство за хумор внук на Тато заяви: „Строени са, за да има къде да израсна аз“.

„Във всеки окръжен град имаше резиденции на дядо ми. Бил съм във всички тях в определен период. Те са били ползвани както от дядо ми, така и от всички останали членове на Политбюро. Общо бяха около 20. Любимата ми резиденция беше тази, която сега я взеха от Божков – „Аглика“. Всеки уикенд бях там да карам ски на Витоша“, обясни Славков в онлайн предаването на Тото от „СкандаУ“ в YouTube.

Който иска, да вярва: Как се живееше с 2 лева по времето на Тодор Живков

На въпроса какво се случва в резиденциите, Тошко отговори дипломатично: „Последният път, когато бях там, бях на 16 години. Нищо не се случваше повече от това, което може би се е случвало след това“.

Тодор потвърди, че семейството е било близко с Ванга. Особено близки били пророчицата и майка му Людмила. „Често я караха от Петрич до София. Помня как двете си говореха с часове. Не смятам, че майка ми имаше пророчески способности“.

Славков разкри, че продуцентие на „ВИП Брадър“ започнали да го канят още за първия сезон на предаването. Той им поискал 200 бона, а те му отвърнали с оферта за 50. Той им отказал, но няколко сезона по-късно се договорили за 150 хиляди и той влязъл в къщата единствено заради парите.

Тодор Живков искал да сватоса Людмила с Гагарин, не знаел, че е щастливо женен

„Въобще не съжалявам, че участвах. Който каквото и да казва, това е велико изживяване. По никакъв начин не може да си доставиш подобно преживяване, освен ако не си там. Въпросът е да попаднеш на готини хора, какъвто беше първият случай при мен. Втория път беше трагично. Единствено Ники Китаеца беше готин. Със сигурност не е обратен“, спомня си той. Тодор разкри още, че победата на Део във „ВИП Брадър 3“ е била нагласена, пише Стандарт.

Най-нови

Разкошни кюфтенца от тиквички с чесън: Изпитана рецепта за всеки вкус

Влизаме в сезона на тиквичките и най-вкусните пресни зеленчуци. Предлагаме и чудесна рецепта за пикантни кюфтета от тиквички и чесън, която взех...

След инцидента Софи Маринова си призна: Страх ме е от Гринго

Софи Маринова май най-после каза истината за счупената си ръка. Говорителят на етрополската легенда първо заяви, че тя се е пребила при...

Късметче на деня за 18 юни 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 18 юни 2021 година "Усмихни се, защото съдбата ти е подготвила наистина приятна изненада."

Глория се оказа баба за пример: Раздава се в грижи за внучката

Баба за пример се оказа примата на фолка Глория. Всяка свободна минута голямата звезда прекарва в грижи за първородната си внучка. Смяна...

Тази вечер в „Доктор Чудо“ (17 юни): Раздяла и мръсна работа

„Доктор чудо“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Lady, Теленовелас разкрива какво ще се случи в...

Още интересни публикации