четвъртък, декември 1, 2022

Обрат: Хепи Ванче е извън „Фермата“? (Снимка)

Поредна неочаквана изненада от "Фермата"

Последно

Велко Кънев помни до края си последните думи на умиращия Апостол Карамитев

Mлад актьор. Талантлив. Нахъсан. Изиграва ролята си на сцената. Брилянтно. Откроява се от всички колеги.

Пуснат в София фиш за 2,60 донесе 5,7 милиона лева от тотото

България има своя нов милионер от тотото. В 95-ия тираж някой е познал и...

Филип бесен след финала на „Игри на волята“

Любимецът на зрителите в "Игри на волята" Филип бил бесен след финала на шоуто. Инженерът си тръгва...

Поредна неочаквана изненада от „Фермата“ този път поднесе Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче, която май вече не крие, че е напуснала патриотичния формат най-вероятно заради поредицата от издънки, някои от които вече станаха достояние на зрителите. Яхтената стюардеса, която победи в преден сезон на риалитито, вече от няколко дни показва в профила си в социалните мрежи снимки от Великобритания, където е на гости. Вечно усмихнатата брюнетка се разходи из Лондон и то в ден, в който страната за първи път в историята си се сдоби с премиер от индийски произход, пишат от show.blitz.bg.

Хепи Ванче, която вече лично качва информация в профилите си – а не, както досега, с помоща на админ, успя бързо да си спечели неодобрението и на двата отбора с вечното си мрънкане и непрекъснати претенции. Тя дори отказа да отиде на Арената, вероятно от притеснение, че няма да се справи с битките. Вчера пък започна умишлено навреди на съотборниците си, като скри част от дрехите им, изпи и част от запасите им, което със сигурност допринесе и за омразата на зрителите. „Ванчето се изложи много в този сезон на „Фермата“. Хленчи, мрънка постоянно“, коментира гневна зрителка. А друга пише: „Тази самопровъзгласила се за „Хепи“ жена явно май много обича да позира и да се прави на интересна“.

Би Ти Ви е първата българска частна национална телевизия. Започва излъчване на 1 юни 2000 г. на мястото на излъчвания дотогава канал на Българската национална телевизия – Ефир 2. bTV е основният канал на медийната група bTV Media Group, към която спадат още Би Ти Ви Комеди, Би Ти Ви Синема, Би Ти Ви Екшън, Би Ти Ви Лейди и Ринг ТВ. Групата е собственост на компанията Сентръл Юръпиън Медиа Ентърпрайзис, част от инвестиционния фонд PPF Group.

От създаването си до февруари 2010 г. Би Ти Ви е собственост на Болкан Нюз Корпорейшън, подразделение на Нюз Корпърейшън на Рупърт Мърдок. Закупена е от Сентръл Юръпиън Медиа Ентърпрайзис (Central European Media Enterprises, СМЕ) за 400 млн. долара (92% от собствеността на телевизията), която купува и 74% от радиокомпания „CJ“. През май 2013 година Европейската комисия одобрява сделката на придобиване на СМЕ от американската компания Тайм Уорнър, собственикът на Си Ен Ен и Търнър Броудкастинг Систъм.

Програмата на Би Ти Ви се разпространява наземно цифрово на национален цифров мултиплекс MUX-2, чрез 19 основни предавателя и над 700 ретранслаторни станции в дециметровия обхват, както и по кабелен път от всички кабелни телевизионни мрежи в България. От 11 април 2002 г. програмата се предава и чрез сателит на територията на Европа.

Най-нови

Пуснат в София фиш за 2,60 донесе 5,7 милиона лева от тотото

България има своя нов милионер от тотото. В 95-ия тираж някой е познал и шестте числа, изтеглени в играта...

Филип бесен след финала на „Игри на волята“

Любимецът на зрителите в "Игри на волята" Филип бил бесен след финала на шоуто. Инженерът си тръгва супер ядосан от плажа, където...

Валери Йорданов: Страхувам се за живота си, ще съдя директора на Народния театър

"Цяла нощ не съм спал и на сутринта бях в болница с 27,3 кръвна захар. Извадил съм си...

Васко Кръпката: Срам ме е, че гоним украинци

"Срам ме е от всичко това. Оказа се, че целият нормален свят помага на Украйна по всякакъв начин, само нашата държава шикалкави...

В Катар пращат на съд бившата Мис Хърватия (снимки)

Ивана Кнол не се смущава от критиките, които получи, след като се появи с много провокативни тоалети в Катар страна с мюсюлмански...

Още интересни публикации