вторник, август 9, 2022

Откровена изповед: Юксел Кадриев проговори за починалата си любима Диди

Телевизионният водещ се отдаде на вярата след разтърсващата лична драма

Последно

Душевен катарзис преживява водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев. В последно време телевизионерът е заменил светския живот с молитви и често е забелязван в района на катедралата „Св. Александър Невски“, където палел свещи и търсел смирение.
Причината за обръщането към вярата била загубата на любимата му жена Диди Янкова, с която имаха дългогодишна връзка, припомня retro.bg. Красивата варненка почина през 2018 г., след като не успя да се пребори с коварния рак.

Две години след нейната смърт Юксел пазеше абсолютно мълчание и не намери сили да изкаже мъката от загубата си публично. В навечерието на нейния рожден ден преди седмица Кадриев обаче публикува откровена изповед, посветена на любимата му, след като преди това се отбил да запали свещ в нейна памет. „Има дни, в които хората се раждат. Има дни, в които хората си тръгват.
Има и такива дни, в които тези, които са си тръгнали, се връщат. Има дни, в които безгранично те обичат. Има дни, които безпощадно те завличат. Има дни, в които хората пристигат. Има и такива дни, в които хората се вричат!

Има и прекрасни дни. Като ден на слънчева гара, на която идват и потеглят най-различни влакове, пълни с любов. Какво се иска от теб ли? Нищо повече от това да бъдеш на перона, с куфар, удобен в ръка, за да можеш, когато твоят влак пристигне, да се качиш и да попътуваш до най-красивите места на света. И до най-красивите дълбини на сърцето и душата си. С някого. Заедно. Иначе си прецакан. Има и такива дни… Но каквито и да са дните, никога не забравяй да им се наслаждаваш, защото рано или късно ще осъзнаеш мъдростта, с която те даряват! С други думи: Благодари за всичко и за всеки ден, в който дишаш!

Благодари на хората, които са се родили. Благодари и на тези, които са си тръгнали твърде рано и в неподходящо време! Училището на живота не гали – то раздава най-здравите шамари. Да. Има и такива дни. Единственото, което трябва да оставяш след себе си, е благодарност! Другото е вятър! Благодарност!!“, написа Юксел.

По-късно той добави още няколко реда към откровенията си: „Любовта наподобява Господ. За Господ трябва да си винаги готов, защото не знаеш в кой час ще дойде Той. Любовта идва винаги когато вече нищо не очакваш. Изненадващо. Изведнъж. Ей така. С цялата си сила и мощ. Бам! БАААМ!!! Но пък е божествена. Е… Понякога по същия начин и си тръгва от теб, но поне вече знаеш, че съществува и че я има. Затова и Го наподобява“.

Близки до тв звездата разкриват, че след смъртта на последната си приятелка Юксел не бил готов за нова връзка. Припомняме, че преди пътищата им с варненката Диди да се съберат, а после болестта й да я отнеме от него, новинарят претърпя и друго разочарование в личен план – с бившата му съпруга Бонка и майка на единствената му дъщеря Габриела преминаха през тежък развод и дълго време спореха за правата над общото им дете.

Най-нови

Късметче на деня за 8 август 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 8 август 2022 година Ако се колебаеш, най-добре поискай съвет от свой приятел. Понякога приятелите...

Седмичен хороскоп за 8 – 14 август 2022 година: Несигурност за Близнаците, рискове за Раците

Седмичен хороскоп за 8 - 14 август 2022 година ОвенОвните, женени и с деца, ще имат приятни задължения тази...

Ясно е за кои зодии всичко в живота е на шега

С ежедневните предизвикателства, суматохата и хаоса – не можем да отречем факта, че животът е труден! Докато преминават през ежедневните задължения на...

Лична драма: Безскрупулно измами две жени, сега ще си плати

Беше прекрасен есенен ден и възползвайки се от топлото време, със съпруга ми се разхождахме в града. Разговаряхме за дребни неща, планирахме...

Зуека се отпусна в Испания, стана неузнаваем (Снимка)

Зуека напусна България, установи се в Испания и явно начина му на живот там много му се отразява. Как точно - оставяме...

Още интересни публикации