събота, февруари 4, 2023

Откровена изповед: Юксел Кадриев проговори за починалата си любима Диди

Телевизионният водещ се отдаде на вярата след разтърсващата лична драма

Последно

Проф. Огнян Герджиков: Да наложим вето на РС Македония за ЕС

„Не обичам крайни мерки, но може би трябва да се стигне до там - да наложим вето,...

Светът на модата е в скръб и траур: Почина Пако Рабан

Светът на модата потъна в траур. Легендарният дизайнер Пако Рабан издъхна в петък на 88-годишна възраст, съобщи...

Учените ликуват: Разкриха голяма тайна на древен Египет

Изследователи разкриха тайната на мумифицирането в Древен Египет по съдове, намерени в специализирана работилница, съобщи АП.

Душевен катарзис преживява водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев. В последно време телевизионерът е заменил светския живот с молитви и често е забелязван в района на катедралата „Св. Александър Невски“, където палел свещи и търсел смирение.

Причината за обръщането към вярата била загубата на любимата му жена Диди Янкова, с която имаха дългогодишна връзка, припомня retro.bg. Красивата варненка почина през 2018 г., след като не успя да се пребори с коварния рак.

Четири години след нейната смърт Юксел пазеше абсолютно мълчание и не намери сили да изкаже мъката от загубата си публично. В навечерието на нейния рожден ден Кадриев обаче публикува откровена изповед, посветена на любимата му, след като преди това се отбил да запали свещ в нейна памет. „Има дни, в които хората се раждат. Има дни, в които хората си тръгват.

Има и такива дни, в които тези, които са си тръгнали, се връщат. Има дни, в които безгранично те обичат. Има дни, които безпощадно те завличат. Има дни, в които хората пристигат. Има и такива дни, в които хората се вричат!

Има и прекрасни дни. Като ден на слънчева гара, на която идват и потеглят най-различни влакове, пълни с любов. Какво се иска от теб ли? Нищо повече от това да бъдеш на перона, с куфар, удобен в ръка, за да можеш, когато твоят влак пристигне, да се качиш и да попътуваш до най-красивите места на света.

И до най-красивите дълбини на сърцето и душата си. С някого. Заедно. Иначе си прецакан. Има и такива дни… Но каквито и да са дните, никога не забравяй да им се наслаждаваш, защото рано или късно ще осъзнаеш мъдростта, с която те даряват! С други думи: Благодари за всичко и за всеки ден, в който дишаш!

Благодари на хората, които са се родили. Благодари и на тези, които са си тръгнали твърде рано и в неподходящо време! Училището на живота не гали – то раздава най-здравите шамари. Да. Има и такива дни. Единственото, което трябва да оставяш след себе си, е благодарност! Другото е вятър! Благодарност!!“, написа Юксел.

По-късно той добави още няколко реда към откровенията си: „Любовта наподобява Господ. За Господ трябва да си винаги готов, защото не знаеш в кой час ще дойде Той. Любовта идва винаги когато вече нищо не очакваш. Изненадващо. Изведнъж. Ей така. С цялата си сила и мощ. Бам! БАААМ!!! Но пък е божествена. Е… Понякога по същия начин и си тръгва от теб, но поне вече знаеш, че съществува и че я има. Затова и Го наподобява“.

Близки до тв звездата разкриват, че след смъртта на последната си приятелка Юксел не бил готов за нова връзка. Припомняме, че преди пътищата им с варненката Диди да се съберат, а после болестта й да я отнеме от него, новинарят претърпя и друго разочарование в личен план – с бившата му съпруга Бонка и майка на единствената му дъщеря Габриела преминаха през тежък развод и дълго време спореха за правата над общото им дете.

Най-нови

Светът на модата е в скръб и траур: Почина Пако Рабан

Светът на модата потъна в траур. Легендарният дизайнер Пако Рабан издъхна в петък на 88-годишна възраст, съобщи Le Figaro.

Учените ликуват: Разкриха голяма тайна на древен Египет

Изследователи разкриха тайната на мумифицирането в Древен Египет по съдове, намерени в специализирана работилница, съобщи АП. В продължение на...

Черна прокоба тегне над наследниците на Григор Стоичков

Проклятие е надвиснало над семейството на соцвеличието Григор Стоичков. Последната трагедия в рода на покойния вицепремиер и министър на...

Подигравка: Вдигнаха пенсията на Латинка Петрова с 5 лева

Унизително увеличение на пенсията след последното преизчисление е получила актрисата Латинка Петрова. Комедиантката се разочаровала, отивайки до банкомата и...

Трагедията е огромна: Стана ясно коя е загиналата жена край Карлово, местните са потресени

29-годишната Цветелина Джапкова от пловдивското село Черноземен е загиналата в адската катастрофа край Карлово. Трагедията е огромна. Предполага се,...

Още интересни публикации