вторник, август 9, 2022

Откровен до болка: Стефан разголи душа заради Гала и направи тежко признание

Вирусът тръшна за нула време водещата Гала, това ли бе краят на "На кафе"

Последно

Във вторник стана ясно, че Гала е дала положителен тест за коронавирус, а само ден по-рано нейнитя любим Стефан направи доста любопитна изповед за промяната, която настъпва в живота му, след като пътищата им се пресичат.
Стефан, който рядко говори така откровено за личния си свят, този път е повече от емоционален, а това, което споделя наскоро пред Мон Дьо в ефира на Нова тв, предизвика доста вълнения в социалните мрежи.

Оказа се, че преди да срещне Гала и да заживее с нея, Стефан Николов е бил доста невъздържан, обичал е шумните веселби и адреналина. По три дни не се прибирал от заведения.
Противно на много писания – никога не му е тежало определението „Стефан на Гала“.

Дъщерята на Гала май е с корона: В „На кафе” се тресат от страх

Бизнесменът сподели, че връзката му с телевизионната водеща го е променила изключително много и така сега, например, умее да хване една пътека и да преследва една цел, докато тя не стане факт. Стефан заяви, че вече знае и е видял, че с любов и отношение може да се промени целия свят. А всяка вечер, в която се прибира при любимата жена, е наслада за него. Днес той вече обича по друг начин и се харесва такъв, какъвто е сега – толерантен и обичащ.

„Преди години пишейки един смс след прясно запознанство започна кореспонденция, която продължи половин година. Не знаех, че пращам смс на Гала и коя е тя. Два месеца след това разбрах коя е. Бях впечатлен, стреснах се. Знаех, че е известна. 15 години по-късно тя е моя жена„, припомни си с усмивка първите си моменти с тв водещата Стефан. И добавя с много искрен тон:

„Гала е моето момиче. Тя изгаря за мъжа, който обича. Аз съм човек, който не крие чувствата си, най-голямата грешка е, че си мислим, че имаме време“.
Стефан коментира и ситуацията с вируса у нас така: „Занимавам се с производство на пчелни продукти. Този вирус ни отнесе като мокри котета. Дори да си постигнал много, винаги може да те удари нещо и да те върне назад. Паниката се отрази на всичко, особено на продажбата на пчелни продукти. Беше важно да вземеш олиото, боба и ориза и да се презапасиш. На минус съм, много кошери измряха“.

Вирусът тръшна за нула време Гала, спряха „На кафе“

Както вече съобщихме, водещата на „На кафе“ Гала е пипнала коронавирус. Това обяви самата тя в ефира на Нова телевизия. Блондинката разказа, че COVID-19 я е тръшнал за 3 часа. „Не мога да кажа, че съм във върхова форма. Имам жестоко главоболие, болки в гърлото, лека температура и хрема. Странното е, че тези симптоми се развиха при мен за 3 часа“, разказа дългогодишната водеща.

„В понеделник малко преди ефир усетих лека сухота в гърлото, по време на предаването започнаха болки в главата. В края на „На кафе“ вече бях с температура и с хрема. Това бе причината да си направя тест, който късно вечерта се оказа положителен. Стефан все още не си е направил тест, но ние сме заедно.

Ева Веселинова затвори устата на Гала: Не се подмазвам, не лицемернича и не се крия (Снимки)

Към момента той няма никакви симптоми“, обясни Гала. Блондинката разкри, че преди седмица целият екип на предаването е дал отрицателни тестове. Тя поясни, че нейните колеги отново ще бъдат тествани за К-19, а освен това за даден период от време ще се излъчват архивни предавания на „На кафе“.

Най-нови

Късметче на деня за 8 август 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 8 август 2022 година Ако се колебаеш, най-добре поискай съвет от свой приятел. Понякога приятелите...

Седмичен хороскоп за 8 – 14 август 2022 година: Несигурност за Близнаците, рискове за Раците

Седмичен хороскоп за 8 - 14 август 2022 година ОвенОвните, женени и с деца, ще имат приятни задължения тази...

Ясно е за кои зодии всичко в живота е на шега

С ежедневните предизвикателства, суматохата и хаоса – не можем да отречем факта, че животът е труден! Докато преминават през ежедневните задължения на...

Лична драма: Безскрупулно измами две жени, сега ще си плати

Беше прекрасен есенен ден и възползвайки се от топлото време, със съпруга ми се разхождахме в града. Разговаряхме за дребни неща, планирахме...

Зуека се отпусна в Испания, стана неузнаваем (Снимка)

Зуека напусна България, установи се в Испания и явно начина му на живот там много му се отразява. Как точно - оставяме...

Още интересни публикации