четвъртък, декември 8, 2022

От Народа за Народа: Протестирайте, но оставете Радев сам да посреща Червената армия

Според Радев обаче, около него нямало мутри, а репресирани от Иван Гешев съвестни чиновници

Последно

Стефан Данаилов и Аня Пенчева живели заедно в Перник

Големият Стефан Данаилов е на 40 години, когато една красива млада актриса го влюбва отново.

Страшна болест застигна Селин Дион

Селин Дион е диагностицирана със Синдрома на скованата личност (SPS), който кара мускулите й да се напрягат...

Тъжна вест: Почина уважаван писател и журналист от соца

Напусна ни още един от големите майстори на българското художествено слово Валентин Караманчев, съобщиха на БТА от...

Очакваме правителството да падне под напора на недоволните народни маси и юмрука на Румен Радев. Българският президент има вид на шумкар, слязъл от Балкана на 9 септември, след като се е писал партизанин пет дни преди това. Стиснал е юмрук, приема китки от признателни граждани, почувствали се свободни след 10 години тирания, и зове за прочистване от мутрите във властта и прокуратурата.

Според Радев обаче, около него нямало мутри, а репресирани от Иван Гешев съвестни чиновници. И сега народът затова е призован – да каже високо и ясно, че у нас навлиза отново Червената армия и предстои Народен съд. Радев вече е избрал и съдебните заседатели – Корнелия, Мая, Румен, Копейкин, червенотиквеничета всякакви.

Радев зове за обединение. Иска обединени да посрещнем с почести Червената армия. Той все още не е препасал патрондаш, но е въпрос на време, тъй като няма полза от тия безцелни разходки между президентството, Министерски съвет и Народното събрание. Във военната му глава се въртят и по хард идеи, защото знае, че на Борисов му се гади от кръв по улиците.

Румен Радев, президентът на БСП, върви към края на един изгубен и безцелен мандат. Иска да го спаси като се качи на гърба на протестиращите, но и със свит юмрук не може да прикрие кремълската си звезда на челото.

За 827 дни американският президент Доналд Тръмп е изрекъл повече от 10 000 лъжи или направил изявления, които не отговарят на реалността, изчисли „Вашингтон пост“. Това прави средно по 12 лъжи на ден.

Подобни изчисления за българския президент ще покажат, че той по 12 пъти на ден не казва истината. Не го прави и сега пред недоволните граждани. Не ги е информирал какво ще направи неговото служебно правителство, ако опитът за преврат успее. Ще вдигне ли забраната за посещение у нас на ген. Леонид Решетников? Ще реабилитира ли руските агенти, изградили цели партии в България?

Протестиращите трябва да знаят отговорите на тези въпроси. В противен случай да оставят „обединеният“ Радев сам да посреща „освободителите си“.

Най-нови

Страшна болест застигна Селин Дион

Селин Дион е диагностицирана със Синдрома на скованата личност (SPS), който кара мускулите й да се напрягат неконтролируемо. Синдромът...

Тъжна вест: Почина уважаван писател и журналист от соца

Напусна ни още един от големите майстори на българското художествено слово Валентин Караманчев, съобщиха на БТА от Съюза на българските писатели.

Ани Салич се моли на Преподобна Стойна

Тв звездата Ани Салич е потърсила упование в духовната учителка на Баба Ванга – неканонизираната светица Преподобна Стойна. Новинарката...

Германия заплаши да наложи вето над Хърватия, ако България и Румъния останат извън Шенген

Германия и Люксембург заплашиха да наложат вето над Хърватия, ако България и Румъния не бъдат приети в шенгенското пространство, съобщи журналистът Джак...

Избраха Владимир Путин за Неудачник на годината

Авторитетното списание „Политико“ публикува класация на 28-те най-влиятелни личности в Европа. Украинският президент Володимир Зеленски оглави списъка, а руският...

Още интересни публикации