четвъртък, юни 8, 2023

От Народа за Народа: Протестирайте, но оставете Радев сам да посреща Червената армия

Според Радев обаче, около него нямало мутри, а репресирани от Иван Гешев съвестни чиновници

Последно

Мария Габриел родила при каката на Бойко

Единственият син на Мария Габриел и съпруга й Франсоа се е появил на бял свят в болницата,...

Миската от „Барселонагейт“ се появи, носи годежен пръстен

Митичната манекенка Борислава Йовчева, замесена в аферата „Барселонагейт“, излезе на светло след повече от 10 години в...

Лена Бориславова ражда около 15 септември

Лена Бориславова в момента е бременна в 6-ия месец. Това разкри самата тя с...

Очакваме правителството да падне под напора на недоволните народни маси и юмрука на Румен Радев. Българският президент има вид на шумкар, слязъл от Балкана на 9 септември, след като се е писал партизанин пет дни преди това. Стиснал е юмрук, приема китки от признателни граждани, почувствали се свободни след 10 години тирания, и зове за прочистване от мутрите във властта и прокуратурата.

Според Радев обаче, около него нямало мутри, а репресирани от Иван Гешев съвестни чиновници. И сега народът затова е призован – да каже високо и ясно, че у нас навлиза отново Червената армия и предстои Народен съд. Радев вече е избрал и съдебните заседатели – Корнелия, Мая, Румен, Копейкин, червенотиквеничета всякакви.

Радев зове за обединение. Иска обединени да посрещнем с почести Червената армия. Той все още не е препасал патрондаш, но е въпрос на време, тъй като няма полза от тия безцелни разходки между президентството, Министерски съвет и Народното събрание. Във военната му глава се въртят и по хард идеи, защото знае, че на Борисов му се гади от кръв по улиците.

Румен Радев, президентът на БСП, върви към края на един изгубен и безцелен мандат. Иска да го спаси като се качи на гърба на протестиращите, но и със свит юмрук не може да прикрие кремълската си звезда на челото.

За 827 дни американският президент Доналд Тръмп е изрекъл повече от 10 000 лъжи или направил изявления, които не отговарят на реалността, изчисли „Вашингтон пост“. Това прави средно по 12 лъжи на ден.

Подобни изчисления за българския президент ще покажат, че той по 12 пъти на ден не казва истината. Не го прави и сега пред недоволните граждани. Не ги е информирал какво ще направи неговото служебно правителство, ако опитът за преврат успее. Ще вдигне ли забраната за посещение у нас на ген. Леонид Решетников? Ще реабилитира ли руските агенти, изградили цели партии в България?

Протестиращите трябва да знаят отговорите на тези въпроси. В противен случай да оставят „обединеният“ Радев сам да посреща „освободителите си“.

Най-нови

Миската от „Барселонагейт“ се появи, носи годежен пръстен

Митичната манекенка Борислава Йовчева, замесена в аферата „Барселонагейт“, излезе на светло след повече от 10 години в анонимност. „Ретро“...

Лена Бориславова ражда около 15 септември

Лена Бориславова в момента е бременна в 6-ия месец. Това разкри самата тя с публикация в социалните мрежи.

Любимата на Ламбо Ирен Кривошиева раздели имотите със сестра си

Ирен Кривошиева продава 600 декара гори и ниви. Звездата от "В името на народа" ще раздели парите от бъдещата...

Щерката на Кичка Бодурова идва на Черноморието за юбилея си

Кристи-Жаклин Зарпас, дъщерята на Кичка Бодурова, ще отпразнува 30-годишния си юбилей в България това лято. Това разкри именитата й...

Победителят от „Хелс Китчън“ Станислав с горещи разкрития за годеницата си

"Бях много притеснен преди да предложа брак на любимата си Божидара. Едва събрах смелост да направя тази крачка, но...

Още интересни публикации