четвъртък, август 11, 2022

Плеймейтка изригна гневно срещу Мегз: Лъже за скандала с Мартин Карбовски

Модната дизайнерка намеси и президента Радев в излиянието си за журналиста

Последно

Мегз лъже за Карбовски. Той никога не е искал секс от мен“.
Това разкри пред „България днес“ плеймейтката Михаела Тодорова по повод думите в интернет на дизайнерката Мегз. Риалити звездата скандализира обществеността с пикатни клюки от родния хайлайф. Мегз обвини журналиста, че е искал секс от нея и редица плеймейтки, за да се появяват периодично в неговото предаване.
„Няма нищо вярно в това. Мегз си прави евтина реклама. При това замесва и моето име“, обясни пред вестника мис Плеймейт за 2019-а година.

„Карбовски ме изнудваше за секс, за да продължи да излъчва предаванията си с мен“, написа Мегз в инстаграм. Тя твърди, че Николета Лозанова, Нора Недкова, Михаела Тодорова и всички останали плеймейтки, които са му гостували, са му се отплащали със сексигри, за да са в ефир.
„Поради тази причина вече няма да видите мои предавания при него, защото аз не духам за слава. Ще кажа и още – човек, който всяка седмица говори от национален ефир за морал, е гнил отвътре, вечно пиян и дрогиран.

Също по темата за морала – лично съм присъствала на телефонни разговори, в които един от най-големите критици на правителството се уговаря за срещи с президента. А после се хвали пиян – колко пари му взима и как той създава и руши имиджа в тази държава, твърди дизайнерката и завършва: „Винаги съм била до болка честна – дори когато това ми е коствало всеки да се изправи срещу мен. Този път си мислех да мълча, но дочух, че се случва и с други, затова разказвам. Повече предавания с Карбовски няма да имам“, написа още Мегз.

До този момент журналистът Мартин Карбовски няма отношение към думите на дизайнерката, но хора от екипа му твърдят, че той никога не се оправдава и ако има нещо, за което да е виновен, „нека го съдят“.
След като разбуни духовете, Мегз все пак зае защитна позиция и изтри поста си, в който обвинява журналиста във всички човешки грехове.

Мегз: Карбовски ме изнудваше да му ду..м, взимаше пари от Румен Радев

Междувременно другата „потърпевша“ според Мегз от действията на Карбовски Нора Недкова заяви пред вестника следното: „Ще бъда кратка, защото човешкото достойнство има граница, която не трябва да прекрачваш“, сподели спомената от Мегз, че също била едва ли не принуждавана от Карбовски да прави „едни неща“ за слава. Недкова не пожела да коментира повече и не потвърждава или отрича думите на Мегз.

Вместо това атакува Карбовски по друга линия – бил излъчил нейно видео без разрешението й. Материалът трябвало да послужи единствено за демонстрация пред продуценти, които да решат дали да правят рубрика с Нора Недкова. Обаче бил излъчен в ефир и всички го видели – нещо, което ужасно ядосва Нора Недкова.
Проектът е озаглавен „Комунизъм за начинаещи“ и бе презентиран онзи ден така: „В навечерието на 10 ноември – това са епохални дати за края на комунизма, аз си дадох сметка, че у нас „децата на демокрацията“ не знаят нищо за това, което е било преди“.

Нора Недкова публикува и част от виртуален разговор между нея и Карбовски веднага след излъчването на видеото. Тя му търси сметка:
„Искам да попитам с какво право ме излъчваш в предаването за рубрика, в която не съм дала съгласие и която твърдеше, че е за пред продукцията! Когато се даде дума, следва да бъде изпълнена! Най-малкото е да звъннеш и да попиташ дали съм съгласна! Супер подла постъпка!„, гневи се тя.
На което Карбовски отговаря: „Ти пак пощуряваш излишно. Рубриката идва за тебе след този филм, който стана супер. Само ти не разбираш пак! Тебе май често те прецакват – все прецакана се чувстваш, дори и услуга да ти направят“.

Мегз с покъртителна изповед: Блокаж в първа чакра, травма в детството, родена съм мъртва

Най-успешната плеймейтка за всички времена Николета Лозанова също запази мълчание по темата. Половинката на Ники Михайлов преди година сама се изпусна, че журналистът „минал през спалнята й“, но нищо не се случило. Интимните откровения тя направи на рождения ден на телевизионера през февруари. „Има един мъж, влизал в моята спалня, без да спи с мен… част от семейството ми е бил, без всъщност да ми е роднина… изтръгвал ми е съкровени тайни, без изобщо да злоупотребява… един мъж, с когото винаги правим фурор“, гласеше сладникавото послание на Николета.

Не е тайна, че именно Мартин Карбовски пръв подаде ръка на секси миньончето, дори преди да стане Мис Плеймейт. Той употреби всичките си умения, докато я направи звезда, и я запозна с точните хора, появяваше се с нея на точното място и двамата наистина постигнаха успех – Ни Ло е най-популярният модел у нас с над 800 000 последователи в интернет мрежата.

Най-нови

Късметче на деня за 10 август 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 10 август 2022 година Ако почувстваш нужда да поплачеш – направи го. Така ще се...

Дневен хороскоп за 9 август 2022: Влюбване за Телците, Девите да внимават с еуфорията

Дневен хороскоп за 9 август 2022 Овен Днес може да сте необикновено подвижни и жизнени. Струва...

Късметче на деня за 8 август 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 8 август 2022 година Ако се колебаеш, най-добре поискай съвет от свой приятел. Понякога приятелите...

Седмичен хороскоп за 8 – 14 август 2022 година: Несигурност за Близнаците, рискове за Раците

Седмичен хороскоп за 8 - 14 август 2022 година ОвенОвните, женени и с деца, ще имат приятни задължения тази...

Ясно е за кои зодии всичко в живота е на шега

С ежедневните предизвикателства, суматохата и хаоса – не можем да отречем факта, че животът е труден! Докато преминават през ежедневните задължения на...

Още интересни публикации