неделя, октомври 1, 2023

Погребват утре Ангел Христов от братя Галеви, близките му искат да запазят цял паркинг

Разпознали тялото му по пръстови отпечатъци, а не по ДНК

Последно

Четири зодии ще открият истинско щастие през октомври

Октомври е един от най-красивите месеци в годината, когато листата на дърветата започват да се оцветяват в...

Лична драма: Как не забелязах истинското му лице на садист

Обичам те. С тези думи на уста, след поредния скандал, съпругът ми отново се опитва да си...

Новата Мис България разкри от какво не би се отказала за нищо на света

Елизабет Кравец е новата Мис България, а произходът й породи ожесточена дискусия доколко е правилно да й...

Погребението на Ангел Христов най-вероятно ще бъде утре в Дупница.

Днес при служител на общинската фирма паркинги и гаражи е пристигнал близък на починалия и е поискал да бъде ангажиран целият паркинг пред катедралния храм „Свети Георги“ в центъра на града.

Той е с капацитет около 25 места и таксата е 1 лв на час.

„Обясних на младия мъж, че по-добрия вариант е да запазят местата от сутринта, защото ако е от по-късен час вече може да има коли и няма как да ги отстраним.

Искат да го запазят, докато трае опелото в черквата“, каза управителят на общинската фирма Радостина Велинова, цитирана от „24 часа“.

Резултатът от ДНК експертизата на Ангел Христов от Братя Галеви още не е пристигнал в Окръжна прокуратура-Кюстендил съобщи говорителката Марияна Сиракова.

Въпреки това обаче категорично трупът е на Ангел Христов. Това е установено по пръстови отпечатъци и други идентификационни белези.

Вчера на обяд наблюдаващият прокурор е издал постановление за освобождаване на тялото от съдебна медицина, с което се разрешава на близките му да си го приберат.

Прокуратурата очаква и заключението на съдебно-медицинската експертиза за смъртта. След като то пристигне, досъдебното производство ще бъде прекратено, защото стана ясно, че е починал от инфаркт.

Пети ден продължава да витае мистерията около смъртта на 54-годишния Ангел Христов, който заедно с Пламен Галев е обявен от 2012 г. за издирване с червена бюлетина на Интерпол.

До момента единственото ясно около скандалния случай е, че той е починал тук, в България, вследствие на остро разстройство на коронарното кръвообращение.

Всички останали въпроси, които си задават журналисти, дупничани, полиция и специални служби, както и целият български народ в последните дни, остават засега без отговор.

Най-нови

Лична драма: Как не забелязах истинското му лице на садист

Обичам те. С тези думи на уста, след поредния скандал, съпругът ми отново се опитва да си извоюва прошка. Понякога се оглеждам...

Новата Мис България разкри от какво не би се отказала за нищо на света

Елизабет Кравец е новата Мис България, а произходът й породи ожесточена дискусия доколко е правилно да й бъде връчена короната. Тя е...

Неделина след „Фермата“: Излязох победител

Неделина Цанева влезе като популярно лице във "Фермата", но противно на много очаквания, че ще е по-пасивна в чисто селската работа, тя...

Иво Аръков остана без работа, ясно е кой е заместникът му

Макар в личен план да му провървя и наскоро да стана татко, не може да се отрече, че в последно време Иво...

Спомени от соца: Дължахме всички успехи на Тато

Калин Тодоров (1953 г.) е завършил Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. През целия си живот той е работил като...

Още интересни публикации