неделя, декември 4, 2022

Политиците ни полудяха, Лукарски смля Дянков: Грозен, гърчав рахит, още ли не те издирват

Бившият лидер на СДС отново съсече с тежки думи стария си враг "Малката пица"

Последно

Ясни са зодиите, които ще страдат през декември

КОЗИРОГМоже да сте чули слух или нещо, което знаете, че е клюка, но въпреки това го приемате...

Лична драма: Наричах дъщеря си „мой ангел“

Беше 9 часа сутринта. Предстоеше ми сложна операция и се подготвях да тръгна към болницата. Изведнъж сърцето...

Диана Любенова откровена до болка: Страхувах се дали ще бъда майка

В продължение на две години Диана Любенова и мъжът й – продуцентът от американски произход Лес Уелдън,...

Бившият лидер на СДС Божидар Лукарски отново съсече с остри думи стария си дразнител – ексминистъра на финансите Симеон Дянков. След като някогашният ВИП-гербер, който сега е преподавател по икономика в САЩ, говори в тв ефира за пандемията и икономическите процеси в САЩ, синият политик се вбеси тотално и заряза всякакви задръжки.

Лукарски отбеляза, че внимателно е слушал как „известният политически и икономически анализатор“ Симеон Дянков обяснява икономическите тенденции, съобразно с изборите в САЩ, съобщава lupa.bg. „Това добре, ама репликата “нямам интерес да си продължа политическата си кариера в България…” Еми, естествено, че нямаш, ти не си ли още обявен за национално издирване и подследствен, бе, грозен, гърчав рахит!, изригна някогашният стопанин на „Раковски“ 134.

Двамата бивши министри имат вражда от години. Навремето, докато Лукарски бе лидер на СДС, Дянков го критикуваше остро и бе сред най-настоятелните за оставката му.
Още тогава, бившият икономически министър не пестеше обидни думи към Дянков и го нарече мишок, който се крие и дава интервюта по скайп.

В момента и двамата някогашни управляващи живеят в САЩ. Дянков се препитава като университетски преподавател във Вашингтон, а Лукарски се занимава с частен бизнес заедно със съпругата си Лида Азади в Калифорния.
Преди дни, Симеон Дянков обясни в тв ефира ситуацията в САЩ и подценяването на пандемията при първата вълна.

Второ затваряне на хората за месеци наред вкъщи, дори в Америка, би се оказало пагубно за бизнеса, заяви тогава Дянков.
„Ако затворим за два до три месеца – два от всички три бизнеса в целите Съединени щати ще бъдат унищожени”, смята Дянков. „Тук, за разлика от Европа, имаше и подценяване от страна на президентската администрация. На Стария континент в началото имаше известно такова, но след това държавите затвориха всичко за дълъг период от време”, коментира бившият финансов министър.

Дянков не спести оценка и за ситуацията в България, като посочи от Вашингтон: „Дават се доста пари. Аз не съм против това. Следващата и по-следващата години ще са дефицитни. Въпросът е как помагаме на бизнеса. Много от мерките сега помагат на пенсионерите”, каза той. „Вчера преподавах едновременно в Азия и Чикаго”, похвали се Дянков.

Най-нови

Лична драма: Наричах дъщеря си „мой ангел“

Беше 9 часа сутринта. Предстоеше ми сложна операция и се подготвях да тръгна към болницата. Изведнъж сърцето ми внезапно се сви. Обърнах...

Диана Любенова откровена до болка: Страхувах се дали ще бъда майка

В продължение на две години Диана Любенова и мъжът й – продуцентът от американски произход Лес Уелдън, се борили да имат дете....

Тони Димитрова избухна: Ти, нищожество, не ме е страх от теб

Преди броени дни Силвия Кацарова обяви в профила си в социалните мрежи, че е спечелила важно съдебно дело за сагата около авторските...

Джулиана Гани отново подложена на жесток тормоз

По всичко личи, че Джулиана Гани наистина е много щастлива от новия си живот с Теодор Гецов и в очакване на бебе...

Баба Ванга не греши: Според нея има 6 предмета, които привличат пари в дома ни

Ако правилно оборудвате дома си, можете да донесете късмет в апартамента си. Според Ванга някои предмети могат да донесат късмет, любов и...

Още интересни публикации