вторник, август 16, 2022

Полската любов на Стефан Данаилов с жестока контузия на гръбнака

Барбара Брилска се влюбва в Ламбо докато снимат "Умирай само в краен случай"

Последно

Топ 3 на най-студените зодии

Повечето хора смятат за безчувствени онези, които са фокусирани изключително върху себе си и не са особено...

Лична драма: Певицата, която отказа на Тодор Живков, умира в мизерия

В наши дни малко хора си спомнят за поп певицата Маргарита Димитрова. Но в края на 60-те...

Известната полска актриса Барбара Брилска, която през 70-те години на миналия век изживя голяма любов с българския си звезден колега Стефан Данаилов, си е счупила гръбнака. PopCornNews съобщава, че Брилска е отказала да се срещне с журналисти, тъй като въобще не била в състояние да се вижда с когото и да било.

Ваня Щерева: Ламбо дойде в съня ми, пак се накачулихме всичките върху него

Счупен гръбнак… – разбирате ли какво е това? Всичко ще отнеме много време – рехабилитация и така нататък. Не съм във форма – физически и духовно. Не знам какво ще се случи след това“, отпратила ги е актрисата, цитирана от standartnews.com.

Брилска също така имала и проблеми с гласа. По-рано в медиите се появи информация, че актрисата се бори с рак на езика. Първоначално тя отказваше да коментира, а след това опроверга новината, че са й открили онкологично заболяване.

„Не. Какъв рак? Боже господи, Боже господи. Какви странни слухове“, заявила е Брилска, която се намирала закрепостена във Варшава заради пандемията от коронавирус.

80-годишната днес Барбара Брилска, която на младини поразително приличаше на Брижит Бардо, е известна с ролята си в популярния руски филм „Ирония на съдбата“. Участвала е в множество международни продукции. Така през 1978 г., по време на снимките на „Умирай само в краен случай“ по романа на Богомил Райнов, се запознава с най-красивия български актьор Стефан Данаилов.

Племенницата на Ламбо: Не му се умираше, искаше да се сбогува с публиката

„Чак когато й прочетох книгата, разбрах, че за нея срещата ни се е превърнала във важно събитие. Но за мен беше само флирт“, разказва Ламбо в автобиографичната си книга „Романът на моя живот“, написана в съавторство с журналиста Георги Тошев.

Най-нови

Топ 3 на най-студените зодии

Повечето хора смятат за безчувствени онези, които са фокусирани изключително върху себе си и не са особено съпричастни към проблемите на околните,...

Лична драма: Певицата, която отказа на Тодор Живков, умира в мизерия

В наши дни малко хора си спомнят за поп певицата Маргарита Димитрова. Но в края на 60-те и началото на 70-те години...

Фолк звездата Камелия: Животът ми се преобърна с хастара навън

Любимката на няколко поколения фенове има пет албума зад гърба си. Тя е сред най-желаните изпълнители във водещите български клубове. Специално за...

Ваня Щерева откровена до болка: Разделих се с младото си гадже, беше поп-фолк любов

Ваня Щерева разкри в интервю пред Нова телевизия, че връзката й с младото гадже е приключила точно на Нова година и я...

Миролюба Бенатова в най-личната си изповед: Имала съм любови, каквито на хората не се случват и по веднъж

Решаваме да я снимаме на фона на нощния град, защото неведнъж сме виждали лъвската й грива да се подава с камера и...

Още интересни публикации