петък, декември 2, 2022

Пореден трус в Нова телевизия: Олигархът Домусчиев прогони още една любима водеща

На прощаване новинарката пожела здраве и дълголетие на душманите си

Последно

Късметче на деня за 2 декември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 2 декември 2022 година "Ето, че пак най-добрият късмет случи...

Велко Кънев помни до края си последните думи на умиращия Апостол Карамитев

Mлад актьор. Талантлив. Нахъсан. Изиграва ролята си на сцената. Брилянтно. Откроява се от всички колеги.

Пуснат в София фиш за 2,60 донесе 5,7 милиона лева от тотото

България има своя нов милионер от тотото. В 95-ия тираж някой е познал и...

Водещата на новините Невена Василева обяви във Facebook профила си, че напуска Нова телевизия. Тя уточни, че не е уволнена, съкратена или напуснала, а е излязла в много дълъг неплатен отпуск, след който няма да се върне в телевизията.
Василева не посочва конкретната причина за решението си, но признава: „Имаше 2-ма/3-ма, които ми помогнаха да го взема. Благодаря им и им желая здраве и дълголетие“.

Невена Василева

„Дали ще се върна? Чудо трябва да стане, за да се върна!… а и чудесата са за малките…“, заяви водещата. „Завинаги или засега – довиждане, NOVA! Беше ми приятно, но преди. Идват цветните дни“, написа още тя.
Невена Василева е поредната напуснала Нова телевизия. Последната, която се раздели с медията, бе Марина Стоименова. По-рано бяха прекратени договорите на Мира Иванова, Галя Щърбева и Валдес Радев. От телевизията си тръгнаха и Марин Николов и Аделина Радева.

Три български сериала наесен по Нова телевизия

Калин Врачански се завръща на малкия екран с нова главна роля. Той ще изпълнява главната роля в чисто новата българска криминална драма, която Нова тв ще пусне в програмата си от септември, съобщи 24chasa.bg. В “Братя” заплетените криминални сюжети се допълват от сложните човешки взаимоотношения, много обрати и драматични любовни линии. В основата на криминалната драма е голямата война, която избухва между следователя Борис Донков и неговия брат – бизнесмена Драгомир Донков.

От най-предани приятели двамата се превръщат в ожесточени врагове. Заради миналото, което всеки от тях иска да забрави, единият търси отмъщение, а другият – истината. Битката им ще промени не само тях, а и живота на най-близките им хора. Залогът е една красива жена – Лора, в която и двамата са влюбени.
Калин Врачански влиза в образа на единия от братята, а колежката му Йоанна Темелкова е в образа на неговата любима. Роли в новия сериал имат още певецът, музикант и актьор Владимир Михайлов, Искра Донова, Стойо Мирков, Башар Рахал, Деляна Хаджиянкова, Тодор Танчев и други.

Не само криминалната линия е водеща в сюжета, а и семейните проблеми на различните поколения, както и вечни теми като доверието, предателството, лъжите, тайните, амбициите, изневярата и отмъщението.
Сценарият на сериала е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова, Александър Чобанов, Георги Иванов и Пламена Велковски. Режисьори са Ники Илиев, който вече има четири свои игрални филма зад гърба си, както и Станислав Дончев, Боя Харизанова, Любомир Печев и Орлин Милчев.
Снимките на сериала вече започнаха. Изпълнителен продуцент е Краси Ванков с компанията си “Идалго продакшънс” – същата, която направи и комедийния сериал “Ол инклузив”.

Това е другото българско заглавие, което влиза в програмата на Нова тв. Вторият сезон на забавната поредица отново ще покаже преживяванията на двете приятелски семейства Чобанови и Сиромашки по време на тяхна ваканция. Само че за разлика от преди, когато бяха на лятна почивка на Черноморието, сега зрителите ще ги видят какво им се случва в планината. Към познатите герои ще се присъединят ексцентричните пловдивчани Хаджикосеви. Голяма част от героите ще тръгнат по стъпките на древните траки, скрили в района на Родопите мистично съкровище.

Главните действащи лица остават същите като в предишния сезон – в ролите им са Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Нели Монеджикова. Специално участие в сериала има любимецът от класики като “Оркестър без име” и “Клуб НЛО” Антон Радичев. Той ще изиграе руснак, който пристига в България заради дъщеря си. Актьорът се включва в продължението на комедията след покана лично от продуцента Краси Ванков. Двамата работиха заедно по друг забавен сериал – “Етажна собственост”. Сега влиза в “Ол инклузив” със специално написана за него роля.

“Нашето семейство този сезон претърпява един бум на любовта. Защото Мариана е много силна в този сезон и много иска да подкрепя повече своя съпруг. И го прави. И е един стожер”, разказа актрисата Елена Атанасова, която играе екранната съпруга на Ненчо Балабанов. “Винаги може още. Може, защото пък моят герой в този сезон отново е изправен пред нови предизвикателства и е на нов кръстопът. Този път фокусът не са нашите семейни взаимоотношения. Те са като цяло много по-стабилни след първия сезон. Сега всичко е простено и любовта тържествува. Но много интересни моменти, които са извън семейството, очакват моя герой Христо Чобанов, а целта му ще бъде да подобри живота на фамилията. След като се впуска да преследва едно тракийско съкровище, той се забърква в какви ли не приключения”, допълва Ненчо Балабанов. Във втория сезон ще има изненада и за най-младите зрители. “Някой, който не се е появявал в телевизионен сериал до този момент”, разкри продуцентът Краси Ванков.

Десетият сезон на най-дълго излъчвания български сериал “Откраднат живот” също ще тръгне в началото на септември по Нова тв. Екипът му подсказа какво да очакват зрителите в него, като му дадоха заглавието “Антитела”. “Антитела е термин от медицината, който описва способността на организма да се справи с потенциална заплаха. Това е критичен момент, когато трябва да се преборим, за да оцелеем и да съхраним тялото си. Целият 10-и сезон е посветен на крайното противопоставяне, на необходимостта да избереш страната на истината или да се отречеш от нея. “Антитела ” е посветен на противодействието срещу видимите и невидими врагове на болницата, на морала, на враговете, на истинската любов”, обясниха от там.

Отдавна случващото се в истинския живот намира отражение и в сюжета на “Откраднат живот”. Така още в миналия сезон пандемията от коронавируса влезе и в него, а сега ще продължи да е сред проблемите на екипа на болница “Света Анастасия”. “Опитваме се да представим на зрителите колко трудно е всъщност да се лекуват болните. За да си дадат сметка и да бъдат отговорни не само към себе си, а и към останалите”, разказва Филип Буков, който пак ще влезе в кожата на д-р Хаджихристев.
Cред другите теми, на които екипът ще постави акцент, е толерантността – етиката и професионализмът на героите ще бъдат изпитани в кризисна ситуация, която ще се превърне в социален казус с последствия в спешното отделение.

В новия сезон някои от героите ще минат през големи премеждия. Професор Цонев, изигран блестящо от талантливия Владо Пенев, ще се озове като пациент на болнично легло, целият овързан в системи. Доктор Огнянова, в чиято роля е Диана Димитрова, ще сбъдне мечтата си – чака дете от любимия си д-р Марио Ковачев.
“В първите три епизода от новия сезон предстои сватба. Няма да издам младоженците, но смятам, че нашите сценаристи надминаха себе си, защото сериите са страшно вълнуващи и са ми фаворит за всички сезони на “Откраднат живот” до момента. С моя екранен партньор Велислав Павлов заснехме може би най-дългата сцена от четири страници текст с всякакви емоционални амплитуди”, обясни Димитрова.
В сюжета влиза пак Иво Фотев, в чиято роля отново ще влезе актьорът Васил Бинев. Влиятелният бизнесмен ще застане на пътя на доктор Тасев и колегите му, за да потърси реванш за загубите и да преобърне установените правила в болницата и личния живот на героите.

Най-нови

Велко Кънев помни до края си последните думи на умиращия Апостол Карамитев

Mлад актьор. Талантлив. Нахъсан. Изиграва ролята си на сцената. Брилянтно. Откроява се от всички колеги. Завесите се спускат, аплодисментите...

Пуснат в София фиш за 2,60 донесе 5,7 милиона лева от тотото

България има своя нов милионер от тотото. В 95-ия тираж някой е познал и шестте числа, изтеглени в играта...

Филип бесен след финала на „Игри на волята“

Любимецът на зрителите в "Игри на волята" Филип бил бесен след финала на шоуто. Инженерът си тръгва супер ядосан от плажа, където...

Валери Йорданов: Страхувам се за живота си, ще съдя директора на Народния театър

"Цяла нощ не съм спал и на сутринта бях в болница с 27,3 кръвна захар. Извадил съм си...

Васко Кръпката: Срам ме е, че гоним украинци

"Срам ме е от всичко това. Оказа се, че целият нормален свят помага на Украйна по всякакъв начин, само нашата държава шикалкави...

Още интересни публикации