петък, юни 18, 2021

Последната любов на Милен Цветков: Изгоних го и му пратих багажа с куриерска фирма

В месеците преди смъртта му се чувствах много тревожна, разказва с болка нумероложката Милена

Последно

Тази вечер в „Безмилостен град“ (18 юни): Недим доказва, че Агях е невинен

"Безмилостен град" е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разкрива какво...

Разкошни кюфтенца от тиквички с чесън: Изпитана рецепта за всеки вкус

Влизаме в сезона на тиквичките и най-вкусните пресни зеленчуци. Предлагаме и чудесна рецепта за пикантни кюфтета от...

След инцидента Софи Маринова си призна: Страх ме е от Гринго

Софи Маринова май най-после каза истината за счупената си ръка. Говорителят на етрополската легенда първо заяви, че...

На първата годишнина от трагичната смърт на Милен Цветков неговата последна половинка – нумероложката Милена Иванова, издаде книга за тяхната любов, която предизвика противоречиви реакции сред приятелите и роднините на покойния журналист. Тя обаче е решила да дари част от приходите от продажбата в дарителската сметка за неговите деца Боян и Калина.

Жената до тв водещия скандално разкрива интимни подробности от тяхното съвместно съжителство, но и споделя, че любовните им отношения са били бурни и съпътствани от доста дрязги. Всъщност те се запознават, когато тя е гост в предаването му, припомня retro.bg. После от екипа я канят втори път, но Милен помолил да я върнат, защото не искал да прави интервю с нея, а да я ухажва в неформална обстановка.

Убиецът на Милен Цветков бил „опустошен“ и „сринат“ от публикация в пресата

„Връзката ни в началото се развиваше много трудно, именно заради това аз предварително бях направила изчисления и знаех, че нещата няма да са леки. Интересното е, че в моите карти се виждаше, че страдащият човек ще съм аз. Милен не вярваше в тези неща. Когато решихме да живеем заедно и той започна да наблюдава работата ми с клиенти и разговорите, започна да се отваря на тази тема. Тогава ме помоли да му направя подробна диагностика.

Тя показа, че първото и третото му име правят кармичен кръст точно с такива последици – проблеми със сърце, катастрофа… Но аз си мислех, че може да дойде някаква болест, никога не съм си представяла такова нещо… Психиката на човек така е устроена, че гледа да се пази. Никога не можеш да допуснеш най-лошото“, споделя Милена, която започнала да пише книгата 3 седмици след катастрофата като терапия, чрез която да превъзмогне загубата.

„Нашата история е от 4 години, но аз се дърпах дълго време заради нумерологията. Когато се събрахме, почти всяка сутрин Милен ме питаше – вярно ли заради тези тъпи числа ти ни загуби толкова време от живота. И приятелите ми ме питаха от какво се притеснявам – че е известен или че ще ми изневери… Нито едното, нито другото, ама как да обяснявам на хората, че са числата. Аз видях, че връзката ни ще има край, и числата не ме излъгаха“, откровеничи още тя.

„През януари, февруари, март – преди смъртта му се чувствах много тревожна. Събуждах се без причина с тревога. Всеки ден правех ангелски медитации и с клиентите ми медитирах, но въпреки това се събуждах с притеснение. Аз съм била с Милен в най-трудния му период. Той сам казваше, че не е имал по-трудни години. Той не беше на екран. И аз го видях разочарован, притеснен – неща, които той не заслужаваше. Говореха, че си правя PR на негов гръб, бях толкова огорчена. Ние имахме връзка още докато беше на екран, а заживяхме заедно след това“, продължава разказа си тя.

„Лятото, преди да заживеем заедно, ме беше ядосал и си казах – ти може да си Милен Цветков, ама аз съм Милена Иванова. Събрах му багажа и му го пратих с „Еконт“. И той после се майтапеше: „Ако ме върнат на ефир, ще имам още една случка да разказвам, такова нещо не ми се беше случвало.“ А аз прилежно сгъвам всичко, да не се счупи нещо. Той се чудеше как не ме е мързяло да го опаковам и после 5 часа е разопаковал. Беше купил чаршафи, възглавници, всичко му върнах.

После той пак ги донесе у нас, но беше много смешно. Аз, като му ги пратих, заминах в Гърция с майка си и приятелки и след няколко дена, като е разбрал, ми се обажда: „Какви са тези глупости, как не те е срам, аз съм ги купил за нашата къща и те трябва да стоят там. Прибирай се от Гърция или идвам аз.“ И аз тръгнах“, разказва Милена.

Последната любов на Милен Цветков Милена Иванова-ЕА: 5 е вълшебното число на 2021-а

Тя споделя, че преди фаталния инцидент, отнел живота му, често за говорели за смъртта. „Милен ми каза – „аз не искам да умирам в болки, не знам колко ще живея, но ако се случи нещо такова, трябва да имаш смелостта да сложиш край.“ И ме накара да обещая. Аз го попитах защо въобще го говорим, а той отвърна: за мен това е нещо естествено. Същата вечер ми разказа доста неща за смъртта на майка си и баща си.

Също така имахме много сънища. Милен сънува, че се намира в пещера, от която няма изход. Аз също имах много сънища, но не искам да ги разказвам, защото са тежки и ужасяващи. Една седмица преди да си отиде, той ми каза: „Чувствам се на ръба на пропаст – или ще я прескоча, или ще пропадна много дълбоко“, споделя за последните мигове на журналиста Милена.

Най-нови

Разкошни кюфтенца от тиквички с чесън: Изпитана рецепта за всеки вкус

Влизаме в сезона на тиквичките и най-вкусните пресни зеленчуци. Предлагаме и чудесна рецепта за пикантни кюфтета от тиквички и чесън, която взех...

След инцидента Софи Маринова си призна: Страх ме е от Гринго

Софи Маринова май най-после каза истината за счупената си ръка. Говорителят на етрополската легенда първо заяви, че тя се е пребила при...

Късметче на деня за 18 юни 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 18 юни 2021 година "Усмихни се, защото съдбата ти е подготвила наистина приятна изненада."

Глория се оказа баба за пример: Раздава се в грижи за внучката

Баба за пример се оказа примата на фолка Глория. Всяка свободна минута голямата звезда прекарва в грижи за първородната си внучка. Смяна...

Тази вечер в „Доктор Чудо“ (17 юни): Раздяла и мръсна работа

„Доктор чудо“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 21:30 часа по bTV Lady, Теленовелас разкрива какво ще се случи в...

Още интересни публикации