вторник, март 21, 2023

Правнучката на Ванга: Никога не съм искала дарбата й

Рядко някой е идвал за хубаво при баба Ванга

Последно

Късметче на деня за 21 март 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 21 март 2023 година Днес за теб е емоционален ден....

Шарън Стоун през сълзи: Загубих половината си пари от фалита на банките

“Загубих половината си пари заради това нещо с банките.” Това разкри през сълзи актрисата...

Турци провалят “Сървайвър”

“Сървайвър” е големият губещ формат в тв ефира, отстъпвайки драстично с незадоволителни рейтинги пред всички останали предавания.

„Никога не съм искала дарбата на прабаба ми Ванга. Не съм я и имала.

То способностите не се предават по род или по кръв, а са от Господ тези неща. Освен това, животът на баба ми никак не е бил лесен.

Да си свързан с болките и мъките на толкова хора и те да са всеки ден пред дома ти.

Това е живот, отдаден на хората. Защото рядко някой е идвал за хубаво при баба Ванга.“

Това споделя в първото си интервю правнучката на пророчицата – красивата Кристина Граховска. Момичето е внучка на единствената дъщеря на Ванга – Венета Гущерова.

„Баба ми Венета също е много интересна жена, но и тя не иска да говори, защото много се измисля по темата за Ванга.

Тя идва постоянно при нас тук, в Благоевград, за да вижда детенцето ми Алис, което е вече на две години.
Ние сме постоянно заедно и непрекъснато си разказваме истории. Целият ни род сме много вярващи, набожни.

Това, което се пише за Ванга, много малко е истина. Небивалици изписват постоянно и затова сме решили да не говорим в публичното пространство“, казва Кристина.

Младата жена е майка на момиченцето Алис, което е кръстила на 40-ия му ден.

„Винаги съм се вслушвала в думите на Ванга и на баба ми, че човек не трябва да иска много, а да се задоволява и с малкото, защото ако искаме много, трудно можем да платим цената за него“, казва Граховска.

Кристина е трудолюбива от малка и преди да роди, е имала салон за красота. С днешна дата тя учи маркетинг и смята да се пренася в София при новия си любим.

„След като завърша, ще го мислим къде да живеем“, казва правнучката на пророчицата.

В момента Кристина е с нов мъж, а преди известно време се е разделила с бившия си съпруг. „Сега срещнах любовта и се надявам, като поотрасне дъщеря ми, да свържем живота си с него в брак“, казва красавицата.

През 2018 г. наследничката на голямата пророчица вдигна сватба с бившия си съпруг. Церемонията се състоя в Благоевград. Двамата млади тогава получиха благословия лично от дъщерята на Ванга – Венета.

За венчавката си Кристина получила от нея ценен подарък – златна монета, която се предавала от ръка на ръка по женска линия, твърдят в Благоевград.

„Баба ми много вярва в брака. Вярва и във всичко, свързано с Господ, аз също. Някой ден, ако разкаже за Ванга, със сигурност ще се убедите колко прекрасна жена е“, казва Кристина за баба си.

Венета е била осиновена от ясновидката и нейния съпруг Димитър, когато била само на 2 години и половина. В едно от редките си интервюта тя споделя, че Ванга е била като всички останали майки – карала й се, но и я обичала и много се грижила за нея.

„Аз съм дошла на две години и половина в нейния дом. Когато сутрин ставах, закуската ми беше готова и дрехата ми беше изгладена.

Гушкахме се, тя ме обичаше, галеше ме“, спомня си Венета пред медиите. Като малка не осъзнавала какво е Ванга, а като пораснала, разбрала, че множеството хора неслучайно се събирали пред дома им.

Венета признава, че е опитвала веднъж да излъже Ванга, и пророчицата я хванала. „Изхарчих едни пет лева, но и и казах, че съм ги изгубила.

Тя ме хвана, че в сладкарницата съм ги изгубила и съм черпила приятелките, което беше факт. Просто не можеше да скриеш нищо от нея. Мен ме беше страх да я излъжа нещо, за да не ми вика после“, разказва Венета.

Днес щерката на ясновидката продължава да живее скромно в Петрич и да се радва на многолюдното си семейство.

Дъщеря й Димитрина Митрева е известна със своите ръчно изработени цветя от хартия и именно с такива бе украсила сватбата на дъщеря си преди години.

Венета продължава да не иска да пише книга и да разказва за живота си с Ванга, тъй като много се спекулирало с всичко около нея, не само с пророчествата й.

Тя недоумява и защо името на Ванга фигурира в спомените на хора, за които се знае, че никога, ама никога не са били близки с нея.

Такива имало сред петричани, но и от страната.

„Като знам отношението на някои нейни съседи, които при обиските в къщата ни говореха какво ли не, плюеха я страшно, а след смъртта й разказват небивалици за близостта си с майка ми, просто не е за вярване.

Пишат се нейни приятели, а майка си замина от този свят с тъга от такива като тях. До последно носеше спомена как се подиграваха на способностите й“, признава болката си дъщеря й Венета.

Най-нови

Шарън Стоун през сълзи: Загубих половината си пари от фалита на банките

“Загубих половината си пари заради това нещо с банките.” Това разкри през сълзи актрисата Шарън Стоун по време на...

Турци провалят “Сървайвър”

“Сървайвър” е големият губещ формат в тв ефира, отстъпвайки драстично с незадоволителни рейтинги пред всички останали предавания. Оказва се,...

Д-р Емилова: Отслабването с инжекции за диабет може да отключи рак

Пролетта е сезон за пречистване на тялото. Неслучайно пролетните пости са най-дългите - 48 дни, защото организмът трябва да...

Бояна Шарлопова се изпокара с доведената си дъщеря

Бързо разбрах, че в живота има много мъже, но повечето от тях са с малко „м“, твърди бизнес дамата, цитирана от "Марица".

Пълен обрат: Васил Драганов се обясни в любов на Андреа „Кебапчиева“

„Една голяма любов за съжаление приключи грозно и драматично. 18 години Андреа беше най-близкият ми човек. Много се обичахме.

Още интересни публикации