сряда, юни 7, 2023

Примата на българската естрада счупи нов рекорд: Два милиона приходи за Лили Иванова

Голямата звезда инвестира основно в недвижими имоти, съседка е с Митко Бербатов

Последно

Късметче на деня за 7 юни 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 7 юни 2023 година Каквото търсиш, това ще намериш. Затова...

Тъжно: Ласка Минчева няма повече да проходи, мускулите й са атрофирали

Легендарната режисьорка Ласка Минчева вече четири години е на легло и шансовете й да проходи са нулеви.

Трусове в ефира: Билалов, Нана и Сашо Кадиев слизат от екран

Три от най-обичаните лица в родния тв ефир слизат от малкия екран. Нана Гладуиш...

Впечатляващите 2 млн. лева успява да заработи за миналата година Лили Иванова. Това става ясно от отчета на фирмата й „ЛИ 1“, до който „България днес“ се добра. Именно чрез нея естрадната прима обявява всичките си приходи от концерти, участия и продадени албуми. Заради пандемията от коронавирус публикуването на документа се забави. Вместо обичайния април месец Лили се отчете пред държавата едва в края на септември. За сметка на това самите цифри за пореден път поставят певицата категорично като номер едно сред колегите й.

Впечатляващото си постижение Лили поставя за пореден път, като всяка година цифрите нарастват напук на всичко останало. Докато през 2018 г. певицата декларира 1 779 000 лв., то година по-късно не й достигат едва 3 хил. лв., за да закръгли 2 милиона.
От документа стават ясни и подробности около самите постъпления. От продажба на билети за концертите си из страната и участия в елитни клубове Лили Иванова прибира почти 1,8 млн. Други 52 хил. са от продажба на десетките й албуми, с които радва своите фенове.

Над сто хиляди лева Лили е получила като финансиране от спонсори. Отделно според документа естрадната прима обявява и 7000 лева от получени банкови лихви.
За да поддържа имиджа си на номер едно в родния шоубизнес, Лили Иванова държи всяко от участията й да е максимално изпипано технически и организационно. Това от своя страна й струва немалко разходи за техника, персонал, транспорт, застраховки. Като се полага при звезда от нейният ранг, те далеч не са малки, но похарчените пари се отплащат многократно.

Всеки един от концертите на Лили е впечатляващо събитие и се помни с години от феновете.
Дори и при солидните разходи легендарната певица успява да си докара печалба от 987 хиляди лева. Впечатляващата сума се прибавя към натрупаните през минали години още над милион.
Самата изпълнителка според запознати в ежедневието си не е известна с разточителен живот.

Това от своя страна е причина натрупаните печалби да си стоят по сметките на фирмата й.
Единствената страст на Лили, за която тя не се скъпи, са имотите. През години певицата обича да влага изкараните пари в покупка на свръхлуксозни апартаменти. Всички те са на топлокации, което гарантира, че цената им само ще расте на фона на нулевите лихви, давани от банките за влогове.

Последната й придобивка е от юли тази година. Срещу впечатляващите 488 957 лв. Лили се сдобива с апартамент от 163 квадрата в свръхлуксозна кооперация в баровския столичен квартал „Изгрев“. Така жилището й се прибавя към колекцията й от имоти. Наред с резиденцията си на култовата столична ул. „Оборище“, примата има и мезонет в затворен комплекс край Варна. Сред придобивките й е и апартамент в сграда в центъра на София, където неин съсед на етажа е Димитър Бербатов.

Най-нови

Тъжно: Ласка Минчева няма повече да проходи, мускулите й са атрофирали

Легендарната режисьорка Ласка Минчева вече четири години е на легло и шансовете й да проходи са нулеви. Това каза...

Трусове в ефира: Билалов, Нана и Сашо Кадиев слизат от екран

Три от най-обичаните лица в родния тв ефир слизат от малкия екран. Нана Гладуиш и Михаил Билалов няма да...

Правнучката на Тато с нова любов (снимки)

Най-голямата правнучка на Тодор Живков е на крилете на любовта. Людмила Стефанова, първородната дъщеря на дизайнерката Жени Живкова, показа...

Лелята на Ангел Христов от братятя Галеви: В тая България само се чудят кои да издирват

"Изядоха го детето, изядоха го, докато такъв, та онакъв, та това, та онова“, казва през сълзи лелята на Ангел Христов пред bTV.

Късметче на деня за 6 юни 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 6 юни 2023 година Човекът е част от Вселената и Вселената е вътре в човека....

Още интересни публикации