вторник, август 9, 2022

Примата на българската естрада счупи нов рекорд: Два милиона приходи за Лили Иванова

Голямата звезда инвестира основно в недвижими имоти, съседка е с Митко Бербатов

Последно

Впечатляващите 2 млн. лева успява да заработи за миналата година Лили Иванова. Това става ясно от отчета на фирмата й „ЛИ 1“, до който „България днес“ се добра. Именно чрез нея естрадната прима обявява всичките си приходи от концерти, участия и продадени албуми. Заради пандемията от коронавирус публикуването на документа се забави. Вместо обичайния април месец Лили се отчете пред държавата едва в края на септември. За сметка на това самите цифри за пореден път поставят певицата категорично като номер едно сред колегите й.

Впечатляващото си постижение Лили поставя за пореден път, като всяка година цифрите нарастват напук на всичко останало. Докато през 2018 г. певицата декларира 1 779 000 лв., то година по-късно не й достигат едва 3 хил. лв., за да закръгли 2 милиона.
От документа стават ясни и подробности около самите постъпления. От продажба на билети за концертите си из страната и участия в елитни клубове Лили Иванова прибира почти 1,8 млн. Други 52 хил. са от продажба на десетките й албуми, с които радва своите фенове.

Над сто хиляди лева Лили е получила като финансиране от спонсори. Отделно според документа естрадната прима обявява и 7000 лева от получени банкови лихви.
За да поддържа имиджа си на номер едно в родния шоубизнес, Лили Иванова държи всяко от участията й да е максимално изпипано технически и организационно. Това от своя страна й струва немалко разходи за техника, персонал, транспорт, застраховки. Като се полага при звезда от нейният ранг, те далеч не са малки, но похарчените пари се отплащат многократно.

Всеки един от концертите на Лили е впечатляващо събитие и се помни с години от феновете.
Дори и при солидните разходи легендарната певица успява да си докара печалба от 987 хиляди лева. Впечатляващата сума се прибавя към натрупаните през минали години още над милион.
Самата изпълнителка според запознати в ежедневието си не е известна с разточителен живот.

Това от своя страна е причина натрупаните печалби да си стоят по сметките на фирмата й.
Единствената страст на Лили, за която тя не се скъпи, са имотите. През години певицата обича да влага изкараните пари в покупка на свръхлуксозни апартаменти. Всички те са на топлокации, което гарантира, че цената им само ще расте на фона на нулевите лихви, давани от банките за влогове.

Последната й придобивка е от юли тази година. Срещу впечатляващите 488 957 лв. Лили се сдобива с апартамент от 163 квадрата в свръхлуксозна кооперация в баровския столичен квартал „Изгрев“. Така жилището й се прибавя към колекцията й от имоти. Наред с резиденцията си на култовата столична ул. „Оборище“, примата има и мезонет в затворен комплекс край Варна. Сред придобивките й е и апартамент в сграда в центъра на София, където неин съсед на етажа е Димитър Бербатов.

Най-нови

Късметче на деня за 8 август 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 8 август 2022 година Ако се колебаеш, най-добре поискай съвет от свой приятел. Понякога приятелите...

Седмичен хороскоп за 8 – 14 август 2022 година: Несигурност за Близнаците, рискове за Раците

Седмичен хороскоп за 8 - 14 август 2022 година ОвенОвните, женени и с деца, ще имат приятни задължения тази...

Ясно е за кои зодии всичко в живота е на шега

С ежедневните предизвикателства, суматохата и хаоса – не можем да отречем факта, че животът е труден! Докато преминават през ежедневните задължения на...

Лична драма: Безскрупулно измами две жени, сега ще си плати

Беше прекрасен есенен ден и възползвайки се от топлото време, със съпруга ми се разхождахме в града. Разговаряхме за дребни неща, планирахме...

Зуека се отпусна в Испания, стана неузнаваем (Снимка)

Зуека напусна България, установи се в Испания и явно начина му на живот там много му се отразява. Как точно - оставяме...

Още интересни публикации