вторник, декември 6, 2022

Проклятие тегне над къщата на Коста Цонев в Бистрица

Никой не иска да купи имота на актьора в Бистрица

Последно

Вижте хонорарите на звездите за Нова година: Кеца с 50 бона, Рачков взема 16 хиляди от хотел

„Ден година храни“ е любимата поговорка на родните звезди по празниците. Повечето от тях още от средата...

Най-известната руска астроложка Тамара Глоба: 2023-а ще е една от най-трудните за човечеството години

Тамара Глоба е най-известната жена астролог в Русия, съпруга на Павел Глоба, личен астролог на Владимир Путин.

Почина едноръкият от „Туин Пийкс“

Измисленият от Дейвид Линч град Туин Пийкс потъна в траур. Ал Щробел – най-известен...

Прокоба тегне над имението на покойния Коста Цонев в Бистрица. Повече от 3 години неговата вдовица Ели се бори да продаде огромната къща на актьора, но все така безуспешно. Макар пазарът на имотите в района да вървял добре, никой не искал да вземе вилата на артиста.

В околията тръгнали слухове, че духът му още не си бил отишъл от там и не разрешавал къщата да има нов собственик. В същото време жена му пък не била склонна да я харизва за жълти стотинки. Резиденцията е сред най-внушителните постройки в Бистрица. Простира се на 350 квадрата разгърната площ, а дворът ѝ е цели 750 квадратни метра.

Макар да нямало интерес от страна на купувачите към къщата, облицована в скъп камък, Ели Цонева не сваляла цената, а тъкмо обратното. Проверка на „Ретро“ показва, че по същото време миналата година тя е била готова да се раздели със семейния имот срещу 360 хиляди евро.

Към днешна дата обаче цената вече възлиза на 410 000 евро, с 50 бона повече. За продажбата вдовицата на актьора не ползва агент, защото самата тя се занимава с недвижими имоти. Така печалбата ѝ, ако евентуално се стигне до сделка, ще бъде чиста и няма да плаща комисиона на никого.

„Продавам къщата, но не на всяка цена. Истината е, че добре си подбирам хората, които може би ще я купят. Не бих я продала на всеки, защото все пак там имам скъпи спомени“, споделя последната жена на обичания от поколения наред актьор. Ако това все пак се случело, с парите от имота Ели възнамерявала да започне нов живот при сина си във Франция, за да бъде по-близо до своята внучка Виктория.

Най-нови

Най-известната руска астроложка Тамара Глоба: 2023-а ще е една от най-трудните за човечеството години

Тамара Глоба е най-известната жена астролог в Русия, съпруга на Павел Глоба, личен астролог на Владимир Путин. Пред европейски...

Почина едноръкият от „Туин Пийкс“

Измисленият от Дейвид Линч град Туин Пийкс потъна в траур. Ал Щробел – най-известен с ролята на енигматичния Филип...

Зетят на известен бизнесмен се обеси, остави 4 сирачета

Баща на четири деца сложи край на живота си във Враца. Трагедията се е разиграла в понеделник сутринта във врачанския ж.к. „Медковец“.

Софийският апелативен съд потвърди присъдата за убиеца на Милен Цветков

Софийският апелативен съд е потвърдил изцяло присъдата на Софийския градски съд за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков.

„Хъшове“ пада довечера, Валери Йорданов на системи в болница

Емблематичният спектакъл "Хъшове" на Александър Морфов довечера няма да се играе, тъй като един от актьорите с главна роля в постановката -...

Още интересни публикации