четвъртък, юни 8, 2023

Проф. Костадин Ангелов спасил Владо Карамазов в Доминиканската република

Много скъп човек, с когото всички се чувствахме добре и в безопасност

Последно

Мария Габриел родила при каката на Бойко

Единственият син на Мария Габриел и съпруга й Франсоа се е появил на бял свят в болницата,...

Миската от „Барселонагейт“ се появи, носи годежен пръстен

Митичната манекенка Борислава Йовчева, замесена в аферата „Барселонагейт“, излезе на светло след повече от 10 години в...

Лена Бориславова ражда около 15 септември

Лена Бориславова в момента е бременна в 6-ия месец. Това разкри самата тя с...

Новият здравен министър – проф. Костадин Ангелов, който ръководеше Александровска болница, се оказа едно от знаковите лица в екипа на приключенското предаване „Сървайвър“. Водещият на риалити шоуто, което вече не се излъчва у нас, Владо Карамазов успял да се сприятели с лекаря по време на снимките на сезоните. И до ден днешен актьорът му бил благодарен, че успял да го спаси от възпален зъб, който можел да предизвика жестока инфекция по време на престоя им в Панама. Тогава д-р Ангелов дори организирал идването на хеликоптер, който да вземе умиращия от болки Карамазов, но, слава Богу, кризисната ситуация била овладяна и транспортирането на актьора отпаднало.

„С доктор Костадин Ангелов се запознах по време на първия „Сървайвър“ през 2007 г., който се засне в Доминиканската република на остров Самана. Той беше един вид емблема на нашия екип. Много скъп човек, с когото всички се чувствахме добре и в безопасност. За него проблеми почти няма, почти винаги „всички се преструват или симулират“ и „всичко е на шест“. В много от случаите той си служеше с тези реплики, за да ни заблуди, да не се притесняваме излишно. Имаше само един момент, в който го видях притеснен, и затова съм го запомнил. Той е с голямо чувство за хумор, лек циник и адски смешен. Много сме се забавлявали във всичко, дори и в мрънкането, че ни пече, че ни е топло, че сме изгорели, че искаме лютеница, че ни писна тази храна, която ни готвят“, разказва Владо Карамазов.

„Когато бяхме в Панама, се случи сериозен инцидент с вратаря Здравко Здравков. По време на една игра в океана той се нагълтва с вода. Докато стои изправен, всичко е ок, но когато е легнал, започнал да се задушава. Всъщност той се е давил и белият му дроб се е напълнил с вода. Оттам –евакуация, хеликоптери, болници. Всичко на ръба. Коста е в центъра на събитията. Всичко се случва през нощта. Ставам аз сутринта, отивам да си правя кафе и виждам нашия доктор с радиостанция в ръка. Притеснен. Това е случаят, в който го видях такъв. Питах го какво става и той не искаше да каже, но под натиск от моя страна ми разказа. Ей тогава наистина много се притесних. Много. Щом Коста е притеснен, какво остава за мен. Дадох си сметка, че сигурно е имало много подобни случки, в които е можел да ни панира, но той винаги ни е пазил. Здравко се оправи и всичко беше наред. Случаят беше наистина сериозен и ако не беше Коста и неговата хладнокръвност, може би по друг начин щяха да се развият събитията“, продължава историята си Карамазов.

„Имам страх от болести и смърт. Истински страх. Преди година се случиха лоши неща с мои близки и не можех да мигна месеци подред. Един път реших да му звънна на Коста, за да ме успокои. Знаех, че ще го направи. Винаги съм му казвал, че ако ми се случи нещо, искам да съм в неговите ръце. Много пъти съм му надувал главата за това. Ако катастрофирам с мотора, как да разбере – ще си сложа телефона му на висулка на врата. Той е коремен хирург и ще поеме лично операцията, но ако е главата – какво правим. Такива схеми съм разчертавал с него.

Но това наистина е така. Ако някой ден ми се случи нещо, Коста ще се погрижи за мен. Дори и да умирам, ще знам, че няколко пъти ще ме разсмее, ще ме успокои и ще приема нещата по-леко. Дори така ще направи, че няма да разбера, че умирам. Нещо ще ме залъже, ще ме разсее и в шеги и хумор ще си умра. Така си го представям. Помагал ми е ужасно много пъти. Аз пък го водя на театър, а като му ходя на гости в кабинета, ям от тоновете бонбони там“, споделя за приятелството си с новия здравен министър актьорът.

Най-нови

Миската от „Барселонагейт“ се появи, носи годежен пръстен

Митичната манекенка Борислава Йовчева, замесена в аферата „Барселонагейт“, излезе на светло след повече от 10 години в анонимност. „Ретро“...

Лена Бориславова ражда около 15 септември

Лена Бориславова в момента е бременна в 6-ия месец. Това разкри самата тя с публикация в социалните мрежи.

Любимата на Ламбо Ирен Кривошиева раздели имотите със сестра си

Ирен Кривошиева продава 600 декара гори и ниви. Звездата от "В името на народа" ще раздели парите от бъдещата...

Щерката на Кичка Бодурова идва на Черноморието за юбилея си

Кристи-Жаклин Зарпас, дъщерята на Кичка Бодурова, ще отпразнува 30-годишния си юбилей в България това лято. Това разкри именитата й...

Победителят от „Хелс Китчън“ Станислав с горещи разкрития за годеницата си

"Бях много притеснен преди да предложа брак на любимата си Божидара. Едва събрах смелост да направя тази крачка, но...

Още интересни публикации