неделя, декември 10, 2023

Пълен обрат: Мара Отварачката няма спирка, готви се за трета сватба

След като заряза пеенето, миньончето има нова страст, ще пише книга

Последно

Ясно е кои са най-доминиращите зодии

В необятното царство на астрологията всеки зодиакален знак се характеризира с различни личностни черти и модели на...

Лична драма: Получих само злоба и завист, никаква благодарност

Завист и злоба! Това получих вместо благодарност! Но всичко по реда си. Сигурна съм, че писмото ми...

Мариан Бачев попиля „Гласът на България“

В "Гласът на България" става все по-горещо, защото големия финал вече чука на вратата. И докато талантите...

Фолкпевицата Мария се похвали в интервю, че има мъж до себе си и няма против да вдигне сватба, която ще бъде трета за миньончето. „Готова съм пак да съм булка. Пак бих се омъжила, но само за един мъж. Един-единствен, който е в моята глава“, прости си предложение брак Мария.
Причината Мара да не е избрала вече бялата рокля е, че все още не е получила така желаното предложение. Мъжът на мечтите й не отвръщал на сигналите й и не предприемал нищо към по-сериозната стъпка.

Близки до чалга фурията издават, че била готова отново да се види като булка, още повече, че новият й приятел е също заможен, каквито бяха и досегашните й. Зад гърба си тя има два неуспешни брака – с бизнесмена Димитър Андонов и след това с Християн Гущеров. Известно време живя като принцеса, но и от двата брака излезе гола и боса.

От повече от година изпълнителката, която наскоро взе решение да се оттегли от попфолка, крие нов любим. Мария намеква за него със загадъчни фотоси, но така и не признава публично как е името на господина, пленил сърцето й. Него Мария хвана след смъртта на последния си спонсор – Ангел Свинаря, който изнендващо си отиде от този свят след инфаркт.

Клюките гласят, че новият на певицата е заможен бизнесмен и живее в Милано. „Имала съм пет предложения за брак, аз самата съм предлагала само веднъж. Не знам как правя така, че да се влюбват в мене толкова. Бракът никога не ми е бил самоцел“ – казва певицата.

Мария: Спирам да пея, но това не е край, а ново начало – ще пиша книга

Когато имам вариант да се чувствам добре, в никакъв случай не изпускам момента хвърлям се с главата напред и съм на макс. Аз съм такава жена, която обича да влиза във филма изцяло. Перфекционист съм. Не съм се чувствала наранена от никого от мъжете до себе си.

Мария, къде те намирам, можеш ли да говориш?
Хващаш ме в един от тези женски дни, в които правя коса, маникюри, педикюри… Такива работи…

Винаги си била с перфектна визия.
Благодаря.

Как изкарваш пандемията?
Като всички. Това са такива моменти, които създават изключително равенство между хората. Единственото, което е лошо, е че, не създават отборност. А би трябвало.

За съжаление… Но защо ти с такава прекрасна кариера или това е фалшива новина, реши да прекратиш изявите си на сцената?
И аз, и сцената – музикалната, наистина си дадохме най-доброто. Посветила съм й 20 години, което реално е по-голямата част от моя живот. Понеже съм на 38…

Не, не, не! Не споменавай цифри, моля те!
Това са фактите. Това е истината. Колкото и да е нескромно, там, в кариерата, максимумите съм ги постигнала. И сякаш ми се иска сега по-спокойно в нощите да присъствам до дъщеря си… Да бъда със семейството си. Ей такива неща ми се искат. Решението е взето комплексно.
Изморих се от цялото това нещо!

Не можеш да се измориш! Ти си звезда!
Факт е. Моето място няма кой да го заеме, защото аз съм си го заслужила, и ще си остане така. Смятам просто, че съм от дамите в шоубизнеса – пак ще си остана в тези среди, ще съм в тази гилдия, но няма да съм толкова фронт, толкова отпред.

Защо отстъпваш?
Аз съм една щастлива жена с цели 20 години в тази професия. Като започнах,бях съвсем дете. И си казах, че в момента, в който реша да се оттегля, искам да бъда в състезателна форма, искам да съм на върха, искам да бъда красива, да бъда в челните редици.

Но ти си!
За мен това не е състезание. Аз няма какво да доказвам повече. Направила съм и нещата, които не могат да се правят в този жанр. Оттук нататък смятам, че ми се иска да правя други неща.
Започнах серия реклами на парфюми и козметика, антиейдж серии (против стареене на кожата – б.р.). Хората искат да знаят какво правим, какво ползваме, как живеем. Това, което за нас е окей, и за тях да бъде окей.

Как можеш да прекратиш такава блестяща кариера?
Тя ще си остане завинаги така, защото няма кой как да я парира. Нито няма как да я зачеркне.
Това са много години труд, много години себелишение.

Коя е най-личната ти песен?
Всичките ми песни са лични. Създаването на една песен е много трудна задача. Първо трябва да изразиш себе си или изцяло да се пренебрегнеш, защото песента е една емоция, едно послание…

Мария, но книга! Това е друг жанр. Кой днес чете? Защо?
Ами, ето така. Реших да опиша живота си в книга, на хартия. Животът ми е доста интересен и се надявам да продължи да бъде.

Той със сигурност ще продължи да бъде… Кажи плюсове и минуси.
Аз бях всякаква към дадения етап от моя живот! Аз съм такава жена, която обича да влиза във филма изцяло. Перфекционист съм. Във всеки един етап от моя живот аз съм имала различна идея, искала съм да опитам нещо различно.
И не мога да влизам 50 процента или 80, аз влизам 100 процента! Аз съм го мислила това много дълго време. Жените, които са под светлините на прожекторите, е задължително по начина, по който се появяват красиво, така и да си тръгнат красиво в един момент.

Извинявай, недей, ти си в прекрасна форма!
Съгласна съм. Но нека припомня – аз съм певица на цели две поколения. Знаеш ли колко е интересно и странно, когато ми напишат някой път – чух песните ви от моите родители, израснал съм с тях. Има нови певици, които говорят техния език – на новите поколения, владеят езика на тялото на сцената. Има голяма разлика в поколенията. Имахме по-различни начини на изразяване. Гледам. Осъзнавам. Разбирам. Не се вписвам в тяхната обстановка. Е, време е за мемоари.

Дъщеря ти как го приема?
Марая? Тя е на 12 г. Различни сме…

Не можеш ли да попиташ: „Харесваш ли някоя моя песен“?
Тя си знае.

До какви житейски изводи стигна след тежките периоди във връзките ти?
Като мина през тях, ги забравям. Остава някакъв отпечатък след това. Може би това, че когато имам опция да бъда щастлива и да се чувствам добре, в никакъв случай не изпускам момента – хвърлям се с главата напред и съм на макс.
Ето, до това ме докараха недобрите моменти в моя живот. Други трайни белези не са ми останали. Просто ме научиха да се забавлявам. Понеже аз бях доста по-консервативна с оглед и на семейното ми положение в по-голямата част от живота ми. В много неща се бях посветила изцяло на семейството, на детето и т. н. Смятам, че умело съм постигала хармония между работата и семейството. Обаче пък за самата себе си смятах, че се пренебрегвах. Сега съм като малките деца.
Блъскане, блъскане, блъскане, градиш, градиш, градиш и като се обръщаш назад – минали са едни цели 20 години от твоя живот и накъде сега?

Имаш 12-годишна дъщеря.
Да ми е жива и здрава! Тя е най-важното нещо в моя живот. Като видя Марайчето и като я видят хората отстрани, смятам, че тя е моята визитна картичка за това какъв личен пример съм аз.
Няма по-спокойно, по-възпитано и по-интелигентно дете на 12 г., говорещо 3 езика.
А в музиката разбрах през последната година какво съм постигнала – щом се разбра, че се оттеглям от сцената, как плача…
И то в този труден момент, когато има и коронавирус, и всякакви други несгоди.

Най-нови

Лична драма: Получих само злоба и завист, никаква благодарност

Завист и злоба! Това получих вместо благодарност! Но всичко по реда си. Сигурна съм, че писмото ми ще предизвика доста ядовити коментари...

Мариан Бачев попиля „Гласът на България“

В "Гласът на България" става все по-горещо, защото големия финал вече чука на вратата. И докато талантите мерят гласови възможности и артистично...

Бившите колеги на Сашо Кадиев бесни след неочакваното му решение

Сашо Кадиев наскоро напусна "Преди обед" и bTV, след като бе едно от лицата му в последните 12 години - период, който...

Дунев побесня след „Игри на волята“: Гатьо искаше да ми счупи кръста

"Игри на волята" свърши, големият победител е Иван Рълев, но разплитането на редица интриги тепърва ще вижда бял свят след коментарите, които...

Спомени от соца: Как празнувахме Нова година тогава

По времето на социализма или както разговорно се казва „соца“, основният декемврийски празник беше отбелязването на Нова година. Празнуването на Коледа ставаше...

Още интересни публикации