неделя, декември 10, 2023

Пълна идилия в хитовия сериал „Завинаги“: Лелята на Сюрея навила сценаристите да я омъжат

Сенем и Акиф от популярната телевизионна поредица забавляват зрителите

Последно

Ясно е кои са най-доминиращите зодии

В необятното царство на астрологията всеки зодиакален знак се характеризира с различни личностни черти и модели на...

Лична драма: Получих само злоба и завист, никаква благодарност

Завист и злоба! Това получих вместо благодарност! Но всичко по реда си. Сигурна съм, че писмото ми...

Мариан Бачев попиля „Гласът на България“

В "Гласът на България" става все по-горещо, защото големия финал вече чука на вратата. И докато талантите...

Изключително забавна семейна двойка заформиха актьорите Неслихан Йелдан и Фатих Коюноолу в хитовата драма “Завинаги”, превъплъщавайки се в образите на Сенем и Акиф. В хода на повествованието лелята на Сюрея се омъжи за дясната ръка на Фарук – Акиф и двамата се сдобиха със син. Докато в първия сезон на поредицата Сенем и Акиф почти нямаха общи сцени, то във втория и третия, ги виждаме като симпатична екранна двойка… “Сценаристите ни събраха с Фатих, имайки предвид способностите ни като комедийни актьори.

Пък и аз много ги навивах: “Нека тази жена се влюби!”. В първия сезон Сенем е една доста неподдържана жена, затова казвах на сценаристите да я влюбят в някого, за да дойде на себе си вече”, споделя за героинята си Неслихан Йелдан.
От своя страна Фатих Коюноолу пък твърди, че тъкмо в този сериал за първи път се е почувствал толкова оценен като актьор, пише trud.bg. “Не искам да се изказвам несправедливо спрямо предишните екипи с които съм работил, но за първи път се почувствах високо оценен като актьор именно на снимачната площадка на “Завинаги”.

Докато поредицата е на екран в Турция, актрисата Неслихан Йелдан е изключително активна в социалните мрежи, за да е в течение на това, как се приема от зрителите. “Получавах хиляди съобщения по време на излъчването на сериала за нас двамата с Фатих. Повечето бяха от рода на: “На фона на големите драми, поне с вас се разсмиваме.”
От своя страна Фатих Коюноолу признава, че всъщност това било много рисковано. “Много внимавахме да не изглеждаме като двойка, взета от друг сериал. Необходимо бе да внесем глътка свеж въздух на фона на цялата драма, но не и да прекаляваме. И успяваме”, споделя актьорът.

В началото на тази година – на 25 февруари, актрисата Неслихан Йелдан стана на 50. У нас за първи път я гледахме в сериала “Цвете от изтока”, а след това в един от най-успешните младежки сериали “Мечтатели”, влизайки в образа на майката на Мине (Аслъ Енвер). Играе още в “Север-Юг” и в “Сезонът на черешите”, а от началото на 2017-а започва да се снима в хитовата драма “Завинаги” и отново застава рамо до рамо с Аслъ Енвер, но този път като нейна екранна леля.

Като при всяка красива и известна актриса, личният живот на Неслихан Йелдан също се следи под лупа. През 2007-а тя се омъжва за английския бизнесмен Лео Джеймс Феликс Полък, но миналата година бракът им приключва. От него обаче тя получава най-големия си дар – 12-годишния си син.

Свой юбилей празнува и Фатих Коюноолу – на 20 януари той навърши 40, така че е с 10 години по-млад от екранната си любима Сенем. Актьорът, който вдъхва живот на забавния Акиф, се е дипломирал в Държавната истанбулска консерватория. Участва в десетки театрални пиеси, сред които тази на българския драматург Христо Бойчев – “Полковникът птица”. Първата си роля в сериал изиграва през 2004 г. Оттогава се снима в десетки продукции, предимно във второстепенни роли.
В реалния живот екранният Акиф е щастливо женен за красивата театрална актриса Айча Айкут.

Най-нови

Лична драма: Получих само злоба и завист, никаква благодарност

Завист и злоба! Това получих вместо благодарност! Но всичко по реда си. Сигурна съм, че писмото ми ще предизвика доста ядовити коментари...

Мариан Бачев попиля „Гласът на България“

В "Гласът на България" става все по-горещо, защото големия финал вече чука на вратата. И докато талантите мерят гласови възможности и артистично...

Бившите колеги на Сашо Кадиев бесни след неочакваното му решение

Сашо Кадиев наскоро напусна "Преди обед" и bTV, след като бе едно от лицата му в последните 12 години - период, който...

Дунев побесня след „Игри на волята“: Гатьо искаше да ми счупи кръста

"Игри на волята" свърши, големият победител е Иван Рълев, но разплитането на редица интриги тепърва ще вижда бял свят след коментарите, които...

Спомени от соца: Как празнувахме Нова година тогава

По времето на социализма или както разговорно се казва „соца“, основният декемврийски празник беше отбелязването на Нова година. Празнуването на Коледа ставаше...

Още интересни публикации