четвъртък, октомври 21, 2021

Разпри раздират семейството на покойната говорителка Татяна Титянова

33 години след мистериозната смърт на красавицата, близките й не са заровили томахавките

Последно

Екзотика: България без първа дама, ако изберем Герджиков за президент

България остава без първа дама за пръв път в историята си, ако ректорът на Софийския университет и...

Важно за всички българи: Как и къде се вади зелен сертификат

Зеленият сертификат е документ за завършена ваксинация, доказано преболедуване или отрицателен тест за COVID-19. Той може да...

Министър Кацаров: Сертификат за деца само над 18 г, от утре учениците в София са онлайн

Народът ни е изправен пред огромно изпитание и много хора не си дават сметка, че всеки 7-и,...

33 години след фаталната смърт на известната тв говорителка Татяна Титянова семейството й продължава да бъде разкъсвано от скандали.
Журналистката загина трагично само на 28 години при мистериозен инцидент – падане от висок етаж, който следствието през годините така и не можа да установи дали е бил 4-ти, 10-и или 16-и и не разбра била ли е убита, или се е самоубила.

Татяна Титянова

Таня, както я наричаха близките й, остави 2 дъщери. Малката – Глория, била току-що родена, още на кърма, когато говорителката умира, пише „Ретро“. По-голямата Краси имала спомени за майка си, но тя погуби живота си през 2017 г. и скочи фатално от 9-ия етаж, сякаш повтаряйки съдбата на Татяна.

In memoriam: Почина Клара Маринова, едно от популярните лица от екрана по време на прехода

Все още обаче има огромно напрежение между бившия мъж на Титянова – Георги и нейната по-малка сестра Антоанета. Наскоро тя реши да направи изложба в памет на Татяна, за която малцина знаеха, че е била невероятна художничка, но голяма част от творбите й били при бившия й съпруг, който отказвал да общува с Антоанета и да й ги предаде. Оказва се, че през годините те неведнъж са имали спречквания.

„Ние знаем, че децата бяха принуждавани да наричат майка друга жена и имаха забрана да споменават името на майка си. Но Краси, която не бе малка, когато умря майка й, е бивала свидетел на лошите отношения между майка си и баща си – как баща й ги е гонил с нож и е пребивал съпругата си не само у дома, но и на публични места, за което има свидетелски показания. Може би тук се крие ключът за „самоубийството“ й“, написа неотдавна в своя фейсбук профил Антоанета по повод кончината на своята племенница Краси.

„Въпреки че един неупълномощен от никого районен съдия навремето незаконно унищожи делото по убийството на сестра ми, в един сейф в чужда държава се съхраняват множество собственоръчно подписани и нотариално заверени показания на свидетели за агресията на родителя на племенничката ми Краси.

Новодомка: Легендата на БНТ Анахид Тачева се нанесе в апартамент за 5 млн. в Ню Йорк

И ако утре ме намерят, не дай си Боже, „самоубила се“, колеги журналисти, моля ви, не пишете и за мен, че страдам от суициден синдром!“, изригна още сестрата на Татяна.
Бившият мъж на Титянова живее в Лондон. Там е и по-малката му дъщеря Глория, с която са си близки. Той има и внуче от починалата си щерка Краси, което пък е с баща си в Бразилия.

Най-нови

Важно за всички българи: Как и къде се вади зелен сертификат

Зеленият сертификат е документ за завършена ваксинация, доказано преболедуване или отрицателен тест за COVID-19. Той може да се получи от мястото на...

Министър Кацаров: Сертификат за деца само над 18 г, от утре учениците в София са онлайн

Народът ни е изправен пред огромно изпитание и много хора не си дават сметка, че всеки 7-и, приет в болница умира, каза...

Късметче на деня за 18 октомври 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 18 октомври 2021 година Щастието ще дойде при теб, когато си на правилния път. Не...

Три са зодиите, които са царе на моногамната любов

Тези зодии са сигурни в избора си и когато се влюбят, то определено е за дълъг период. Сериозни и лоялни, те няма...

Мощна молитва към Иисус Христос

Молитвите са силни думи с много положителна енергия, които могат да ни помогнат да станем много по-добри и духовно извисени хора. Разбира...

Още интересни публикации