четвъртък, август 18, 2022

Румен Радев изоставен от първата ни дама на рождения си ден

Президентът за пръв път празнува сам, стана на 59

Последно

Топ 3 на най-студените зодии

Повечето хора смятат за безчувствени онези, които са фокусирани изключително върху себе си и не са особено...

Лична драма: Певицата, която отказа на Тодор Живков, умира в мизерия

В наши дни малко хора си спомнят за поп певицата Маргарита Димитрова. Но в края на 60-те...

Румен Радев беше самотен на рождения си ден. На 18 юни президентът навърши 59 години в отсъствието на своята съпруга Десислава, която замина на религиозен поход по пътя Камино на 1 юни заедно със своя приятелка и охранителката си от НСО. Поклонението на президентшата ще се проточи около месец, а за пръв път тя няма да присъства на празника на мъжа си.

Нинова изригна срещу Радев: Г-н президент, спрете спекулациите и заблудите за Македония

Пътуването на Радева е било предварително планирано и тя е знаела, че съвпада с рождения ден на съпруга й. В предходни години въпреки професионалните му ангажименти Деси винаги го изненадваше с празнични вечери, на които бяха поканени и двете му деца Дарина и Георги от първия му брак с банкерката Гинка Кесякова. Очевидно романтиката между президентската двойка се е изпарила и първата дама е предпочела да забегне извън страната, вместо да бъде редом до мъжа си.

Припомняме, че допреди над брака им да надвиснат облаци, Десислава редовно засвидетелстваше чувствата си към президента под формата на нетипични подаръци, които държеше да бъдат отразявани медийно. Така преди години за ЧРД тя му подари екстремно изживяване – рафтинг по Струма, като плати по 50 лева за двама им, за да вдигнат адреналина си с лодка из буйните води на реката.

Неволи за Деси Радева: Пришки на краката, жега и дъждове я томозят по пътя „Камино“

Сред останалите подаръци, с които го е изненадвала, са алпинистко спускане с въжета в пещерата Дяволското гърло, както и антикварен брой на научнопопулярното списание „Нешънъл Джеографик“, издадено в месеца и годината, в които Радев е роден, припомня вестник „Ретро“.

Тази година Румен Радев компенсира липсата на жена си с компанията на своите деца, които за рождените си дни традиционно води в любимата им пицария в столицата, за да ги почерпи за свое здраве. Майката на държавния глава Станка, която живее в родното му Славяново, също очаквала да поздрави лично сина си за празника. За последно те бяха заедно преди по-малко от месец, когато синът му Георги беше абитуриент в столицата и цялата рода се събра да го изпрати подобаващо с тържество в софийски ресторант.

Най-нови

Топ 3 на най-студените зодии

Повечето хора смятат за безчувствени онези, които са фокусирани изключително върху себе си и не са особено съпричастни към проблемите на околните,...

Лична драма: Певицата, която отказа на Тодор Живков, умира в мизерия

В наши дни малко хора си спомнят за поп певицата Маргарита Димитрова. Но в края на 60-те и началото на 70-те години...

Фолк звездата Камелия: Животът ми се преобърна с хастара навън

Любимката на няколко поколения фенове има пет албума зад гърба си. Тя е сред най-желаните изпълнители във водещите български клубове. Специално за...

Ваня Щерева откровена до болка: Разделих се с младото си гадже, беше поп-фолк любов

Ваня Щерева разкри в интервю пред Нова телевизия, че връзката й с младото гадже е приключила точно на Нова година и я...

Миролюба Бенатова в най-личната си изповед: Имала съм любови, каквито на хората не се случват и по веднъж

Решаваме да я снимаме на фона на нощния град, защото неведнъж сме виждали лъвската й грива да се подава с камера и...

Още интересни публикации