вторник, март 21, 2023

Руснак заплашва Борис Панкин с убийство, нахлува в имота му

Имам 9 шева на ръката от неговите кучета, оплака се режисьорът

Последно

Късметче на деня за 21 март 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 21 март 2023 година Днес за теб е емоционален ден....

Шарън Стоун през сълзи: Загубих половината си пари от фалита на банките

“Загубих половината си пари заради това нещо с банките.” Това разкри през сълзи актрисата...

Турци провалят “Сървайвър”

“Сървайвър” е големият губещ формат в тв ефира, отстъпвайки драстично с незадоволителни рейтинги пред всички останали предавания.

„Руски гражданин, мой комшия във ваканционния комплекс „Мечката“ край самоковското село Мала църква, ме напсува на майка, и ми каза на руски: „Мръсник, ще те застрелям!“

След което нахлу в моята част на имота, за да изпълни заканата си.“ Това каза за „България днес“ режисьорът Борис Панкин.

По ирония на съдбата той е наполовина руснак по линия на баща си – починалия преди две години журналист Генадий Панкин.

Преди няколко дни известният театрал, който е бивш съпруг на актрисата Ирен Кривошиева, описа бруталната случка в профила си във фейсбук. По думите му конфликтът между него и руския съсед стартира през 2019 г.

Тогава двете мъжки кучета на руснака нападат домашните любимци на Панкин Искра и Дъдли. Самият той също е нахапан жестоко.

Имам 9 шева на ръката си. На главичката на кучето ми са 16″, сподели за вестника режисьорът.

„Изпратил съм 68 есемеса на жената, с която той живее, с молби и предупреждения към нея за синхрон в извеждането на моите и техните кучета, защото тя е главата в двойката.

Молбите ми са да не ги пуска свободни, защото между тяхната къща и нашия комплекс няма ограда или пазач“, обяснява в социалката си маестрото.

„Излизайки с Искра и Дъдли, отново се сблъскахме с руснака (без кучета) пред нашия вход. Отново предупреждения за частната собственост, в която той няма право да пребивава.

Говорих му, както винаги, на английски“, разказва топрежисьорът. Вместо да напусне чуждата територия, руският гражданин „тръгнал агресивно“ към Борис Панкин.

Нарече ме „сволоч“ (мръсник – б.а.) и с въображаем автомат ме разстреля заедно с двете ми кучета. Посегна да ме ритне, аз спрях крака му с моя“, твърди бившият мъж на Кривошиева.

Той добавя, че след около 10 минути руският комшия се появил на поляната, където обикновено Панкин разхождал домашните си любимци.

Кучетата бяха пуснати и имах една свободна ръка да снимам, а с другата успях да грабна камък. Вървейки, той повтаряше: „Частна собственост, а…?“.

На няколко метра от мен видя камъка в ръката ми и се спря. Прецени, обърна се и си тръгна“, пише режисьорът.

Панкин довери, че вече си е наел известен самоковски адвокат по наказателни дела и е пуснал жалба в местната полиция. „С адвоката ми ще пуснем жалба и в прокуратурата. Знам името на този руснак.

Предполагам, че жената, с която живее, е негова майка, защото са с обща фамилия, а и тя е на видима възраст над 70-те, а той е около 50-те“, уточни известният театрал.

„Може да бъде привлечен по два члена от НК – за тежка телесна повреда и заплаха за убийство. И съответно държавата може да бъде обвинител.

Ако районната прокуратура в Самоков прецени, че няма достатъчно доказателства, защото не можах да заснема на видео как навлиза на място, което обаче не е частна собственост, ще водя частно наказателно дело срещу този човек“, зарече се Борис Панкин.

Той допуска, че руският съсед, който от 5 години обитавал къща до комплекса, може да се окаже с някакви „психологични проблеми“.

„През цялото това време нито веднъж не съм го виждал да кара колата им. Само майка му я кара.

Това ме навежда на мисълта, че той може би няма право да управлява автомобил заради някаква психологическа негодност“, смята маестрото.

Борис Панкин спомена още, че руският гражданин проявявал и други странности. „Виждал съм го как марширува по „царския път“.

Когато види някой от комплекса ни, вдига ръка за поздрав и вика: „Хайл Хитлер!“. Сигурно си мисли, че Втората световна война още не е свършила“, прави опит за шега именитият театрал.

Най-нови

Шарън Стоун през сълзи: Загубих половината си пари от фалита на банките

“Загубих половината си пари заради това нещо с банките.” Това разкри през сълзи актрисата Шарън Стоун по време на...

Турци провалят “Сървайвър”

“Сървайвър” е големият губещ формат в тв ефира, отстъпвайки драстично с незадоволителни рейтинги пред всички останали предавания. Оказва се,...

Д-р Емилова: Отслабването с инжекции за диабет може да отключи рак

Пролетта е сезон за пречистване на тялото. Неслучайно пролетните пости са най-дългите - 48 дни, защото организмът трябва да...

Бояна Шарлопова се изпокара с доведената си дъщеря

Бързо разбрах, че в живота има много мъже, но повечето от тях са с малко „м“, твърди бизнес дамата, цитирана от "Марица".

Пълен обрат: Васил Драганов се обясни в любов на Андреа „Кебапчиева“

„Една голяма любов за съжаление приключи грозно и драматично. 18 години Андреа беше най-близкият ми човек. Много се обичахме.

Още интересни публикации