петък, декември 9, 2022

Сватът на Божков Стефан Софиянски: Ива 3 години кри, че е гадже със сина му

Бившият столичен кмет гледа да си мълчи, откакто родственикът му избяга в Дубай

Последно

Късметче на деня за 9 декември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 9 декември 2022 година "Ще ви изненадат с подарък, който...

Стефан Данаилов и Аня Пенчева живели заедно в Перник

Големият Стефан Данаилов е на 40 години, когато една красива млада актриса го влюбва отново.

Страшна болест застигна Селин Дион

Селин Дион е диагностицирана със Синдрома на скованата личност (SPS), който кара мускулите й да се напрягат...

„Няма какво да ме питате за Васил Божков, аз винаги последен научавам новините за него. Навремето Ива три години кри, че е гадже със сина му и накрая разбрах от вестниците“, сензационно сподели бившият столичен кмет и сват на Черепа – Стефан Софиянски, цитиран от lupa.bg. „Знаех, че дъщеря ми излиза с някакъв „Тони“ в Лондон, радвах се, че си има сериозно гадже. Нямах никаква представа обаче кой е баща му. Даже жена ми криеше от мен, накрая прочетох истината в един жълт вестник“, признава Стефан.

Злите езици пък шушукат, че всъщност информацията за любимия на щерка си свободният демократ получил от Ивайла Бакалова. Двамата били близки приятели покрай общите си контакти с Илия Павлов, а синеоката моделка по онова време била съседка на Ива Софиянска в Лондон.

В крайна сметка Стефан и Антон се запознават чак през 2011-а година. Синът на Черепа сякаш е по-близък с фамилията на съпругата си, отколкото с баща си. Обича да разпуска заедно с тъста и тъщата Алиса и другите им две дъщери. Така близки приятели на младата двойка, която има две деца, описват сина на най-богатия българин.

Софиянски гледа да си мълчи, откакто сватът му избяга в Дубай с 19 повдигнати от прокуратурата обвинения. Позволи си единствено да защити антиправителствените протести с твърдението, че няма как те да са финансирани от Черепа. „Комунистите също ни наричаха „платени“ на митингите през 90-те“, твърди екс кметът.

Най-нови

Стефан Данаилов и Аня Пенчева живели заедно в Перник

Големият Стефан Данаилов е на 40 години, когато една красива млада актриса го влюбва отново. Първата им среща...

Страшна болест застигна Селин Дион

Селин Дион е диагностицирана със Синдрома на скованата личност (SPS), който кара мускулите й да се напрягат неконтролируемо. Синдромът...

Тъжна вест: Почина уважаван писател и журналист от соца

Напусна ни още един от големите майстори на българското художествено слово Валентин Караманчев, съобщиха на БТА от Съюза на българските писатели.

Ани Салич се моли на Преподобна Стойна

Тв звездата Ани Салич е потърсила упование в духовната учителка на Баба Ванга – неканонизираната светица Преподобна Стойна. Новинарката...

Германия заплаши да наложи вето над Хърватия, ако България и Румъния останат извън Шенген

Германия и Люксембург заплашиха да наложат вето над Хърватия, ако България и Румъния не бъдат приети в шенгенското пространство, съобщи журналистът Джак...

Още интересни публикации