петък, март 17, 2023

Седмичен хороскоп за 12 – 18 октомври 2020: Голям момент за Везните, щастие за Овните

Последно

Скръбна вест: Почина един от големите български актьори

България загуби известна своя личност. Почина актьорът Иван Джамбазов (1932-2023), съобщават от Съюза на...

Ключова новина за пенсиите: Съобщение от НОИ

Националният осигурителен институт предоставя всеки месец информация относно касовото изпълнение на бюджетите на социалноосигурителните фондове, администрирани от...

Иван Костов постави тежък ултиматум към десницата

Стилът на изтеклия в медиите доклад на министъра на финансите, който предупреждава за възможна промяна на валутния...

Седмичен хороскоп за 12 – 18 октомври 2020 година

Овен
От известно време фокусът е върху работата – задачи, задължения и всички неща, които трябва да правите. Новолунието във Везни в петък носи почивка от всичко това. Забравете да тичате наоколо и да се опитвате да се харесвате на всички. Забравете света и просто правете каквото ви прави щастливи! Вие обичате да решавате бързо, движите се от нетърпение или импулси. Не вземайте решения, докато не сте ги обмислили много добре. Рискът често е оправдан, но дори тогава обмисляйте всички плюсове и минуси, преди да направите избор и да решите нещо.

Телец
Някои Телци ще могат да разширят своите бизнес (делови) контакти. Интересни предложения за сътрудничество може да получите. Не забравяйте да се погрижите за здравето си. Сега имунитетът ви отслабва и можете да станете лесна плячка за всякакви инфекции и настинки. През втората половина на седмицата общуването с хората може да стане обременително и негативно. Това се отнася за познати, приятели, колеги, съседи и далечни роднини, с които традиционно се поддържа връзка. Може би ще понесете някакви загуби или може да не успеете да задоволите напълно вашите материални нужди и ще трябва да спестите.

Близнаци
Добро време за генерално почистване на дома или за леки козметични ремонти. В същото време звездите ви съветват да бъдете особено внимателни при работа с оборудване, автомобили и електричество – вероятността от нараняване се увеличава. Това не е най-доброто време за планова операция. Втората половина от седмицата може да бъде свързана с проблеми в личния живот. Старайте се да бъдете по-внимателни и тактични. Може да почувствате, че напълно сте загубили интерес към семейния живот, домакинските задължения и грижи, общуването с близките, тъй като ще сте увлечени по други неща.

Рак
Втората половина на седмицата може да бъде свързана с наранявания и здравословни проблеми. Затова основният акцент трябва да бъде върху здравословния начин на живот и правилното хранене. В същото време именно в тези дни отношенията с любимия човек могат да се влошат. Може да ви се струва, че се отнасят с вас твърде взискателно, критично и безразлично, няма ги топлината и нежността, които са били преди. Не бързайте да правите бързи изводи, може би скоро вашите съмнения ще изчезнат сами.

Лъв
Ако сте преминали през живота, носейки капаци като кон на състезателна писта, е време те най-накрая да бъдат свалени, давайки ви много по-широк обхват на виждане. Новолунието във Везни в петък е, за да отворите очите си и по нов начин да гледате на нещата. Освободете се от предубежденията, които вече не ви служат! Това вероятно ще даде на вашето самочувствие (и дори на доходите ви) голям мощен тласък! Спрете да сравнявате себе си и постиженията си с другите, защото това често ви кара да изпадате в лошо настроение и депресия. Научете се да обичате своя живот, използвайте оптимизма си и самочувствието, за да постигнете целите си, като се доверявате на сърцето и интуицията си.

Дева
Тази седмица се препоръчва да отделяте повече време за личностното си развитие. Обстоятелствата могат да бъдат благоприятни за вас при разрешаването на финансови проблеми. Въпреки благоприятния фон проблемите през този период все още са неизбежни. Например семейните отношения могат да се усложнят. Това важи особено за тези, които живеят в един апартамент с роднини. Също така в тези дни може да възникнат неочаквани домакински задължения около дома. Не са изключени някои спешни ремонтни дейности.

Везни
Това е вашият голям момент, скъпи Везни. Всички погледи са насочени към вас! Вие сте в светлината на прожекторите и вие пускате фойерверките! Това е момент на истина, осъзнаване и решения. Това също е възможност да сложите край на отношенията и връзките с хората, които ви причиняват ненужен стрес. Вие сте в центъра на събитията и може да се почувствате леко окрилени. Очаквайте бързо развитие. Наблюдавайте какво се случва, за да можете след това да прецените как да продължите напред. Починете си, погледнете в себе си и определете какво точно искате и как виждате бъдещия си живот.

Скорпион
Голяма тайна може да излезе наяве – например някой в офиса може да е действал зад гърба ви. Или може би вие сте тези, които пускате котката от чантата, така че внимавайте! Може да се случи неочаквано развитие на ситуацията, което засяга вашето здраве или позицията ви в голяма институция. Доверявайте се на инстинктите си и смело продължавайте напред. Не е нужно да чакате разрешение от някого, осветете света с вашата креативност и всичко наоколо ще се оформи по вълшебен начин. Отделете време за повече почивка и медитация.

Стрелец
Хората ви намират вдъхновяващи, затова продължавайте да ги вдъхновявате! Няма нужда да се втурвате към целта с пълна пара, губейки сили и енергия, намирайте повече време за приятна комуникация, отдих в парка и приемайте живота като приключение. Просто продължете да се движите с потока и използвайте обратите, за да получите различна перспектива за живота. Не ви се дават просто житейски ситуации, а уроци и реакцията ви към тях може да ви направи или победител, или губещ. През втората половина на седмицата се препоръчва да се води по-спокоен начин на живот.

Козирог
Новолунието във Везни в петък означава своеобразен край за много неща! Това е важен момент за кариерата. Използвайте вътрешната си сила и направете гласа си да бъде чут. Бързите промени може да ви отворят място там, където преди това не е имало. Или някакъв случаен обрат на събитията може внезапно да оспори авторитета ви, да дестабилизира репутацията ви или да ви отклони от курса. Към какво се стремите? Кой всъщност искате да бъдете? Време е за малко размисъл. Бъдете динамични! Заемете ръководната роля!

Водолей
Обичате често да витаете в облаците и да правите нереалистични планове, но трябва да слезете на земята, за да решите житейските проблеми, въпреки че не ви харесва. Можете да постигнете всичко, но първо се научете да се справяте с обичайните трудности по пътя към мечтите си. Може би вие самите сте уморени от общуването с някого и искате да се измъкнете от досадни контакти. Например, прекратяване на трудна връзка. Подходящ момент да осъществите намеренията си с помощта на тайна дипломация.

Риби
През първата половина на седмицата ще можете да се справите с делата си много бързо и успешно. Най-успешни са тези, които заемат активна позиция в живота и си поставят смели цели. Винаги се консултирайте с приятели по трудни или съмнителни въпроси. Това обаче не е най-доброто време за запознанства. Вие обичате да си създавате идоли и ставате жертва на този избор. Имате голямо сърце, но не позволявайте на хората да се възползват от него, научете се да определяте вашите граници и се разделяйте с тези, които не проявяват уважение към тях. Вие заслужавате всичко най-добро и не се задоволявайте с нищо по-малко.
Източник dunavmost.com

Най-нови

Ключова новина за пенсиите: Съобщение от НОИ

Националният осигурителен институт предоставя всеки месец информация относно касовото изпълнение на бюджетите на социалноосигурителните фондове, администрирани от института по силата на законова...

Иван Костов постави тежък ултиматум към десницата

Стилът на изтеклия в медиите доклад на министъра на финансите, който предупреждава за възможна промяна на валутния курс и нужда от прибягване...

Краси Радков призна: Да, истина е новината за Иван Атанасов-Ванката (видео)

Актьорът Краси Радков беше на гости на „Има такъв подкаст“, където в разговор над един час разказа пред водещия много любитни моменти...

Река Дунав изчезва: Къде отива водата

Европейската речна мрежа е сложна и обширна. Научноизследователската работа показва, че реките Рейн и Дунав имат повече общи...

Олигарсите Баневи вечерят монголско печено в столичен ресторант

Неделята събра на фамилна вечеря в пълен състав семейство Баневи, видя от близко разстояние bgdnes.bg. Главата на фамилията -...

Още интересни публикации