неделя, септември 26, 2021

Седмичен хороскоп за 13 – 19 септември 2021 година: Промени за Везните, стабилност за Скорпионите

Последно

Студени ли са Козирозите, или просто са неразбрани

Козирозите са най-консервативната, традиционна и трудолюбива зодия в зодиака. Това често ги кара да изглеждат студени в...

Лична драма: Любовта за малко не провали живота ми

Години наред ходих с големи очила, бях отличничка в училище, скромна и пълна с комплекси. Но през...

Ирен Онтева с разтърсващи думи за Христо Сираков (Снимка)

Година след смъртта на бизнесмена Христо Сираков единствената жена, която го почете в социалните мрежи, се оказа...

Седмичен хороскоп за 13 – 19 септември 2021 година

Сполуката на Овните идва чрез разбирателство, а Телците постигат намисленото. Близнаците са в началото на ново развитие, а за Раците етапът е доста зает. За Лъвовете се разкриват отлични възможности, а Девите обръщат поглед към новото. При Везните се очертава промяна и много действие, а Скорпионите упорито се движат към промени и стабилизация. Стрелците ще се справят с всичко, а Козирозите постигат лична и делова сполука. Водолеите следва да действат усърдно, а Рибите да са по-внимателни.

Овен
Успех чрез партньорство
Очаквани финансови приходи ще подобрят самочувствието и настроението ви. Седмицата предоставя добри възможности за реализация на плановете и за придобивки. По-изразителен е шансът за работа в партньорство. При необходимост от допълнителни прерогативи за осъществяване на цели и задачи, действате чрез админисрация. В петък решавате лични проблеми. Събота е благоприятна, а неделя е напрегната и мрачна. В понеделник се владейте! Вторник е успешен, каквато се оказва и сряда. В четвъртък повече напрежение.

Телец
Реализация на намеренията
Случващото се ще ви направи по-активни в действията и вслушвайки се в разумът си, ще потърсите по-сигурни пътища за излизане от създалата се ситуация. Телците разполагат с чудесни възможности за реализация на целите, които преследвате. Има и трудности, с които ще се сблъскате през седмичния период, но лесно ще ги преодолеете, без това да окаже негативно влияние върху осъществяването на плановете ви. Петък ще е нервен и напрегнат, но и успешен за целите ви. Уикендът е положителен и успешен. Сполучливите понеделник и вторник са и противоречиви. Сряда и четвъртък са успешни.

Близнаци
Начало на ново развитие
Не задълбавайте в мрачни мисли, използвайте възможностите и уменията си да направите нещо повече за себе си през тези дни. За Близнаците новият седмичен период се оказва важен за бъдещето развитие. Изправени сте пред етап, засягащ както личния, така и професионалния ви живот. В личен план ви предстои укрепване и стабилизация, което ще се изрази и в любовния ви живот със значителен ефект. Петък е успешен, а събота ви затруднява. Неделя е благоприятна. В понеделник проблеми, но и успехи. Хубав ще е вторник. За сряда сполука. В четвъртък отстранявате проблеми.

Рак
Много напрегнат период
Промените се отразяват обновяващо на духа и настроението ви, и ви поддържат в готовност да посрещнете адекватно предизвикателствата. Седмичният период ще е много напрегнат за Раците. За преобладаващото мнозинство от зодията неприятностите възникват под формата на пречки и проблеми в службата, диапазонът на които е обширен – от безскрупулни действия, клевети и измами, до кражби и откровена агресия. В събота напрежението ще е повишено, а неделя носи домашни неприятности и ядове. В понеделник сполуката и проблемите се редуват. Във вторник и сряда ядове. Четвъртък е добър.

Лъв
Възможностите се подобряват
Ще имате добри възможности да наваксате загубите от отминалия период. За представителите на Лъв се очертава един по-спокоен период от гледна точка на събития и по-добри възможности за реализиране на деловите цели. В личен план обаче ще се сблъсквате с трудности и пречки. Все пак, седмицата изглежда прилично и разкрива добри възможности. Петък ще е мъчителен. Събота и неделя са сполучливи. Понеделник е напрегтат, но и успешен. Във вторник делови трудности и разправии. Сряда и четвъртък са успешни.

Дева
Към нови делови възможности
През дните от седмицата ще повишите ентусиазма си по овладяване на професионалните умения и тънкости. Този етап е доста благоприятен за лични цели и за планиране на бъдещи ангажименти. Последните са от особено значение, защото в момента завършва един етап от вашето делово развитие. Социалните факторите се променят и разкриват нови възможности. В петък ще разрешавате лични въпроси, а събота е нервна. Неделя носи домашни неприятности. Понеделник и вторник, както и сряда, са напрегнати, но не липсват успехи. Четвъртък е сполучлив.

Везни
Раздвижен променлив период
Амбицирани сте и съсредоточено работите върху осъществяване на планираните промени на работното си място. Предстоящият седмичен етап е раздвижен и доста напрегнат за Везните. Може да се говори за успешни ходове, които най-често се свързват с реализацията на лични цели, както и за равен по брой трудности, неотстранени проблеми, и за засилена острота в служебните взаимоотношения В петък проблеми при решаване на лични и делови въпроси. Събота е емоционална, а неделя е ядовита. Променливи ситуации на напрежение и успех през делниците.

Скорпион
Промени и стабилизация
Макар и в движение, решенията ви няма да са лишени от находчивост и прагматизъм. Дните на отминалия седемдневен период настойчиво подсказваха за предстоящи промени, които настоящата седмица безспорно ще утвърди като нов етап във вашето развитие. На психологическо ниво това начало ще изкристализира под формата на множество спомени от миналото ви. За петък нищо особено – прозаичен ден. Събота и неделя са успешни, какъвто ще е и понеделник. Повече трудности се очертават в сряда, а вторник и четвъртък са чудесни.

Стрелец
Справяне с проблемите
Достатъчно разумни сте, за да се оставите да бъдете манипулирани, в желанието си да спечелите бързи пари. Стрелците са притиснати от проблеми, което определя и настроението на преобладаващата част от родените в зодията. Новата седмица ще е доста напрегната и нервна. Причините за състоянието ви са различни, и са плод на всекидневните проблеми – делови, лични, интимни и пр. Етапът е много благоприятен за започване на работа. Петък е успешен, но не за всички. Уикендът е напрегнат. Понеделник ви носи успех. Останалите дни също, но и трудности.

Козирог
Лични и делови успехи
Ще живеете в хармония със себе си, съчетавайки в едно разум и интуиция, нещо, което се отдава трудно на много други. Благодатен етап за реализация на лични цели, и за разгръщане на деловите умения. Ще постигнете стремежите си през седемдневието, въпреки че едва ли ще е лесно. Времето е много добро и ползотворно за преговори. Ядове възникват в сферата на финансовите взаимоотношения. За петък е характерна лична сполука. Уикендът е благоприятен, а понеделник ви радва с постижения. Вторник ще е труден и напрегнат, а сряда е успешна. В четвъртък успех.

Водолей
Действайте внимателно
С подновени сили ще насочите енергията си към приключване на задачите си в срок. В стремежа си за по-пълна и по-ярка реализация, Водолеите следва да действат по-гъвкаво и да се съобразяват с реалностите в сферата на изявата си. Това е еднакво валидно както за личните цели, така и за деловите, като във втория случай съобразяването е задължително. Петък ще е доста труден, а усилията за преодоляване на пречките са занижени. Уикендът е успешен. Понеделник и вторник са благоприятни. Трудни ще са сряда и четвъртък.

Риби
Необходима е решителност
Динамично ще минава времето за вас. Добре е, че представителите на Риби обикновено пристъпват с повишено внимание към осъществяването на целите си, но когато замените вниманието с колебание, реализацията започва да се изплъзва. И през новата седмица сте застрашени от тази тенденция на неустойчивост. Петък е напрегнат, но не ви липсва шанс за успех. Събота е трудна, а неделя е благоприятна. Много напрегнати ще са понеделник и вторник. Условията в сряда и четвъртък са добри.
Източник: dunavmost.com

Най-нови

Лична драма: Любовта за малко не провали живота ми

Години наред ходих с големи очила, бях отличничка в училище, скромна и пълна с комплекси. Но през един прекрасен ден се появи...

Ирен Онтева с разтърсващи думи за Христо Сираков (Снимка)

Година след смъртта на бизнесмена Христо Сираков единствената жена, която го почете в социалните мрежи, се оказа майката на сина му Кристиян...

Петя Буюклиева изригна за скандала с Лили Иванова

Отзвукът след концерта на Лили Иванова в Античния театър в Пловдив продължава с пълна сила в социалните мрежи. И навярно примата на...

Тони Стораро с тежък удар по Азис в Турция (Снимка)

Поп фолк звездата Тони Стораро направи това, което колегата му Азис не можа в Бурса, а южните ни съседи изпаднаха в див...

10 храни, с които ще забравим за излишните мазнини

Някои хора са в постоянна борба с килограмите. Въпреки всички опити, те не успяват да се оттърват от излишните мазнини. Храненето е...

Още интересни публикации