сряда, октомври 4, 2023

Седмичен хороскоп за 18 – 24 септември 2023 година

Последно

Късметче на деня за 4 октомври 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 4 октомври 2023 година Рисковете, които поемеш днес, ще бъдат...

Мъж простреля бащата на бившата си, взе нея и майка й за заложници

Мъж простреля в ръката бащата на бившата си приятелка след скандал. Екшънът се...

Това ли е новият Одрин: Пазар с невиждана евтиния на един хвърлей от границата

Домати и чушки за 2 лв. килото се продават на пазара в гр. Делчево, Северна Македония.

Седмичен хороскоп за 18 – 24 септември 2023 година

През новата седмица за някои от зодиите предстоят трудности, но и големи постижения.

Други ще търсят любовта в лицето на нов човек.

Вижте какво точно ще се случи в седмичния хороскоп за 18-24 септември 2023 г.

Овен

През тази седмица се опитайте да не изпадате в паника и да не правите прибързани заключения. Приемайте хората и ситуациите такива, каквито са. По този начин можете да постигнете максимални резултати. След като го обобщите, погледнете към бъдещето и се вслушайте във вътрешния си глас и ще разберете, че всичко изобщо не е толкова лошо. Добрите новини в четвъртък ще ви дарят с оптимизъм и самочувствие. Обърнете повече внимание на децата, те имат нужда от мъдър съвет. В неделя починете добре и наберете сили.

Телец

Колкото по-малко мислите за собствената си полза сега, толкова по-успешни ще бъдат резултатите от вашите действия. Имате силата да помогнете на близките си приятели в трудна ситуация. В петък ще бъде трудно да се свържете с човека, от който имате нужда, но ще трябва да проявите търпение. Много проблеми ще бъдат успешно решени в неделя.

Близнаци

Тази седмица обещава да ви даде множество от различни възможности за романтични срещи и пътувания. Въпросите в работата ще се разрешат във ваша полза. Сега е моментът да определите какво искате от живота. Опитайте се да бъдете позитивни и ще видите как се променя възприятието ви за света. Важно е да помагате на другите, това ще помогне и на вас съвсем скоро.

Рак

Общителността и чарът ще ви помогнат през тази седмица да установите необходимите контакти, да създадете нови бизнес връзки и да намерите допълнителни източници на доходи. Не всички ваши идеи ще бъдат приети, но като цяло ще имате успех. Погрижете се за отношенията си с близките и старите приятели. Не преследвайте миражи, гледайте на света реалистично.

Лъв

Тази седмица изглежда ще имате още повече служебни задължения и те ще изискват допълнителни усилия от вас. Опитайте се да предотвратите умората да повлияе на семейните ви отношения, общувайте повече с децата си. В петък трябва да се поглезите с нещо приятно, за да разсеете скучната, еднообразна атмосфера. Каквото и да си поставите за задача до края на седмицата, определено ще успеете, ако, разбира се, започнете да осъществявате плановете си. Очаквайте добри новини в събота.

Дева

Информацията, получена в началото на седмицата, може да бъде неточна и изопачена, затова се опитайте да бъдете по-внимателни. Преди да разрешите проблем, препоръчително е да се консултирате с приятели. Сега не е добре да се карате с никого и да споделяте плановете си, първо започнете да действате. Успехът в бизнеса ще зависи от вашата активност. Научната и творческа работа може да доведе до добри резултати. През уикенда ще имате възможност да си починете добре.

Везни

Тази седмица ще ви донесе усещане за вътрешна свобода. Активно вървете към целта си, вашите близки и колеги ще ви помогнат и подкрепят. Ако сте решили и обмислили всичко, то тази седмица е благоприятна за смяна на работа. Просто не поемайте няколко неща наведнъж, това бреме заплашва да бъде твърде голямо, за да се справите. През уикенда може да имате проблем с избора, например: дали да печелите добри пари, или да се забавлявате. Време да изберете един от двамата варианта.

Скорпион

Първата половина на седмицата ще бъде по-продуктивна от втората, така че е по-добре да планирате всички важни неща в началото на периода. Опитайте се да измерите адекватно силата си, сега не е най-доброто време за трудови подвизи. По-добре е да правите по-малко, но по-добре. Седмицата е благоприятна за обогатяване с нови впечатления и за творчески дейности. Очаквайте солиден бонус от работата си.

Стрелец

През тази седмица много неща ще трябва да бъдат завършени, тъй като не могат да бъдат отложени за бъдещето. Ще искате да се откажете от всичко, за да се отървете от това напрежение, но не бързайте, резултатите ще надминат всичките ви очаквания. Можете да направите добри пари. Призовавайте търпението и мъдростта да ви помогнат, отстъпвайте в малките неща и като цяло ще спечелите повече, отколкото сте очаквали. По-добре е да не започвате нови афери или връзки през почивните дни.

Козирог

Търпението и работата, както и пълната невъзмутимост към негативизма и емоциите на другите, ще ви помогнат да запазите здравето и самочувствието си. В момента ще имате много интересни идеи. Всичко ще си дойде на мястото , но постепенно. Четвъртък е подходящ за приключване на стари и започване на нови важни дела. Този ден е много продуктивен за творчество. В петък, преди да вземете решение за нещо в личния си живот, се откажете от илюзиите и се опитайте да видите текущата ситуация отстрани. Вашето добро настроение ще зарадва не само вас, но и всички, които са наблизо.

Водолей

Въпреки натоварения си график отделете време за себе си. Тази седмица вашето сериозно и съвестно отношение към работата няма как да остане незабелязано. Все пак не забравяйте да правите почивки. Възможно е да получите много интересно и изгодно предложение, което е в състояние да ви издигне в очите на околните. Предстои благоприятен момент за конкретни действия, отговорни стъпки и други съдбоносни начинания. В сряда може да се провали важна делова среща, ако е възможно, незабавно я пренасочете за друг ден.

Риби

През тази седмица ще има все повече неща за вършене и ще остава все по-малко време за личния ви живот. Не се притеснявайте, всички проблеми могат да бъдат решени, ако проявите самообладание, внимание и концентрация. Децата ще ви зарадват със своите успехи и постижения. Но не са изключени конфликти с другата ви половина. Може би ще е по-добре да намерите нов герой от любовен роман?

Източник actualno.com

Най-нови

Мъж простреля бащата на бившата си, взе нея и майка й за заложници

Мъж простреля в ръката бащата на бившата си приятелка след скандал. Екшънът се разиграл в село Вълково, община...

Това ли е новият Одрин: Пазар с невиждана евтиния на един хвърлей от границата

Домати и чушки за 2 лв. килото се продават на пазара в гр. Делчево, Северна Македония. В събота на...

Експерт: Сиренето поскъпва, защото млякото се внася – с цистерни и на прах

България почти се е изравнила с европейските страни по цени на стоките в т. нар. малка потребителска кошница, която съдържа предимно хранителни...

Илон Мъск се подигра на Зеленски с колаж

Украинските власти изразиха днес възмущението си от публикация на милиардера и собственик на социалната мрежа "Екс" Илон Мъск, в която той се...

Въвеждат такса за „Фейсбук“ и „Инстаграм“

Технологичната корпорация "Мета" (Meta), която е собственик на "Фейсбук" (Facebook) и "Инстаграм" (Instagram), проучва възможностите за въвеждане на абонамент за двете социалните...

Още интересни публикации