вторник, юни 6, 2023

Седмичен хороскоп за 22 – 28 май 2023 година: Общуване за Лъвовете, професионални успехи за Девите

Седмичен хороскоп за 22 - 28 май 2023 година

Последно

Тъжно: Ласка Минчева няма повече да проходи, мускулите й са атрофирали

Легендарната режисьорка Ласка Минчева вече четири години е на легло и шансовете й да проходи са нулеви.

Трусове в ефира: Билалов, Нана и Сашо Кадиев слизат от екран

Три от най-обичаните лица в родния тв ефир слизат от малкия екран. Нана Гладуиш...

Правнучката на Тато с нова любов (снимки)

Най-голямата правнучка на Тодор Живков е на крилете на любовта. Людмила Стефанова, първородната дъщеря...

Седмичен хороскоп за 22 – 28 май 2023 година

Овен
Като цяло седмицата 22-28 май 2023 ще е напрегната и основните трудности ще бъдат свързани с деца, творчески проекти, а също така е възможно да има спорни и конфликтни ситуации в сферата на личния живот. Но въпреки напрежението, през първата половина ви очакват успехи в деловата сфера. А през втората половина на седмицата пред вас ще се разкрият нови възможности и перспективи в областта на финансите. Освен това, не са изключени приятни изненади в къщата, семейството.

Телец
През тази седмица доходите ви може да се увеличат, някои Телци ще получат увеличение на заплатите, на други може да бъде предложена работа на непълен работен ден, не е изключено и увеличение на семейния бюджет. През втората половина на седмицата може да има неочаквани срещи, да пристигнат неочаквани новини и предложения. Също така този период ще донесе успешни малки пътувания, покупки и придобивания. Пред вас се разкриват страхотни възможности за качествени промени в живота. Но като цяло седмицата не е лесна и може да донесе трудности, свързани с къщата, семейството, условията на живот, отношенията с членовете на семейството, родителите – възможни са сериозни разногласия и конфликти.

Близнаци
Тази седмица личните ви дела ще са приоритет, на който ще обърнете специално внимание, така че се очаква реализация на вашите лични цели. Възможно е да имате нови идеи, може да получите интересни и изгодни за вас предложения. Също през тази седмица някои Близнаци ще изпитат желание да променят своя стил, имидж, прическа. През втората половина на седмицата са възможни парични постъпления, включително и от неочаквани източници. Може да получите и ценна информация, като не са изключени и новини отдалеч.

Рак
Тази седмица може да изпитате склонност към усамотение. Или ще има участие в дейности, които изискват да сте напълно потопени и в резултат на това социалната ви активност може да намалее. Възможно е някои представители на вашия знак да бъдат зарадвани от неочаквани приходи. През втората половина на седмицата по неочакван начин да бъде разрешен проблем, който ви е тормозил дълго време.

Лъв
Отношенията с приятели и хора, с които имате общи интереси, излизат на преден план тази седмица, така че ще контактувате и общувате активно с тях. Възможни са срещи, новини от тях и малки съвместни пътувания. Не са изключени нови запознанства, така че кръгът на вашето общуване може да се разшири. Освен това, тази седмица ще бъде свързана с активното ви участие в социални и обществени дейности. През втората половина на периода са възможни приятни изненади, а пред вас може да се открият нови възможности в професионалните дела. Но като цяло седмицата е напрегната, в която може да срещнете препятствия по пътя към постигането на лични цели. Емоционалният фон няма да е особено стабилен.

Дева
Очаква ви продуктивна седмица по отношение на професионалните дела. Ще получите интересни бизнес предложения. А кариерните амбиции могат да се реализират за тези Деви, които са предприели определени стъпки в тази посока. Но като цяло седмицата е много трудна, изпълнена е с различни пречки, които ще трябва да се преодолеят. През втората половина на седмицата могат да ви зарадват приятели и съмишленици, включително от тези, които са географски далеч от вас, в друг град или дори държава.

Везни
Някои Везни през тази седмица може да тръгнат на пътешествие или да се подготвят за пътуване, което ще се състои в близко бъдеще. Също през тази седмица ще имате срещи, комуникация или новини от хора отдалеч, от приятели, роднини, любовници или бизнес партньори. През втората половина на седмицата може да възникнат неочаквани събития, не са изключени парични постъпления, а пред вас да се открият нови перспективи за работа и кариера. Като цяло седмицата ще е напрегната, което може да доведе до трудности в отношенията с другите хора.

Скорпион
Тази седмица може да се случат събития, които ще повлияят на възгледите ви. Вероятно ще промените отношението си към конкретните обстоятелства в живота си или мнението си за някой човек – в резултат на това и линията ви на поведение ще се промени, целите и плановете. Някои Скорпиони могат да бъдат изненадани от непредвидени парични постъпления, друга материална подкрепа или подарък. Също през тази седмица може да се наложи да се свържете с различни държавни органи, официални институции, за разрешаване на лични или служебни въпроси.

Стрелец
Тази седмица може да имате събития и промени, които ще засегнат сферата на партньорствата, както лични, така и бизнес. Очаква ви положителна динамика в деловото сътрудничество, някои Стрелци може да имат нови бизнес партньори, интересни предложения, включително и от хора отдалеч. В личния ви живот всичко също ще се развива динамично, ще имате възможност да доведете отношенията до ново развитие. Самотните Стрелци могат да създадат нови запознанства. През втората половина на седмицата може да възникне щастливо стечение на обстоятелствата, проблем, който ви тревожи, ще се разреши по неочакван начин.

Козирог
Седмицата ще бъде продуктивна от гледна точка на решаване на текущи дела и задачи, но не са изключени и неочаквани препятствия, проблеми в областта на финансите. И все пак, въпреки напрежението на този период, през втората половина на седмицата децата, творчеството и романтичните отношения ще се превърнат в източник на положителни емоции за вас. Някои представители на вашия знак ще бъдат зарадвани от неочаквана покана за интересно събитие.

Водолей
Тази седмица може да бъдете пленени от творчески проекти, да имате ново вълнуващо занимание за душата, ново хоби. Ще сте доволни и от сферата на романтичните отношения, самотните Водолеи могат да завържат нови запознанства. Но семейните представители на вашия знак може да изпитат затруднения. Очакват се и трудности в сферата на бизнес партньорствата. През втората половина на седмицата ще се радвате на благоприятни събития в сферата на професионалните дела, а също така ще получите добри новини, които отдавна очаквате.

Риби
През тази седмица на преден план за вас са семейните дела, домакинските задължения, отношенията с любимите хора. За вас могат да бъдат актуални казуси, свързани със сделки с недвижими имоти, ремонт или преместване. През втората половина на седмицата ви очакват приятни изненади – най-вече в личния ви живот. Но като цяло седмицата няма да е от най-леките, може да намалее производителността, да се появят трудности в текущите дела както на работното място, така и у дома.
Източник: burgasnews.com

Най-нови

Трусове в ефира: Билалов, Нана и Сашо Кадиев слизат от екран

Три от най-обичаните лица в родния тв ефир слизат от малкия екран. Нана Гладуиш и Михаил Билалов няма да...

Правнучката на Тато с нова любов (снимки)

Най-голямата правнучка на Тодор Живков е на крилете на любовта. Людмила Стефанова, първородната дъщеря на дизайнерката Жени Живкова, показа...

Лелята на Ангел Христов от братятя Галеви: В тая България само се чудят кои да издирват

"Изядоха го детето, изядоха го, докато такъв, та онакъв, та това, та онова“, казва през сълзи лелята на Ангел Христов пред bTV.

Късметче на деня за 6 юни 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 6 юни 2023 година Човекът е част от Вселената и Вселената е вътре в човека....

Жилищата у нас стават недостъпни: И под наем, и за покупка

След десетилетието със суперниски лихви по ипотечните кредити, което позволи на милиони домакинства в Европа да си купят жилище, идва ледена епоха.

Още интересни публикации