неделя, октомври 1, 2023

Седмичен хороскоп за 5 – 11 юни 2023 година: Напрежение за Стрелците, успехи за Козирозите

Седмичен хороскоп за 5 - 11 юни 2023 година

Последно

Четири зодии ще открият истинско щастие през октомври

Октомври е един от най-красивите месеци в годината, когато листата на дърветата започват да се оцветяват в...

Лична драма: Как не забелязах истинското му лице на садист

Обичам те. С тези думи на уста, след поредния скандал, съпругът ми отново се опитва да си...

Новата Мис България разкри от какво не би се отказала за нищо на света

Елизабет Кравец е новата Мис България, а произходът й породи ожесточена дискусия доколко е правилно да й...

Седмичен хороскоп за 5 – 11 юни 2023 година

Какви промени ще очакват всеки представител на знака през новата седмица 5 – 11 юни 2023? Намаляваща луна спомага за бързото заздравяване на рани и регенерация на тъканите. Следователно операцията на тази фаза на луната е по-желателна, отколкото на нарастваща, когато тялото е уязвимо и чувствително. На 5 юни Венера навлиза в знака на Огнения Лъв, който активира емоционалните реакции, вълнува и зарежда с някакъв оптимизъм. Щедростта, откритостта в общуването и себепредставянето са това, към което хората ще се стремят сега. За да привлечете вниманието, обличайте се в оранжево и златно.

Овен
Овни, вие сте готови за големи жестове, които може да са извън бюджета ви. Приключението ще доведе до провал. Всяко невнимание към вашата личност обижда и много боли. Но не го приемайте твърде лично. Бъдете уважителни към себе си. И не пестете мили думи за близките си хора.

Телец
Телци, притежавате силен майчински инстинкт и изпитвате нужда да се грижите за другите, както и в случай на неуспех да поемете цялата отговорност. Прекомерното себеотрицание може да доведе до неприятни последици, така че, бъдете внимателни. В любовта тази седмица ви очаква страхотно приключение.

Близнаци
Близнаци, тази седмица съществува повишен риск от закъснение, загуба, кражба. Затова внимавайте с личните вещи и се грижете за колата си. Плановете могат да бъдат осуетени, осигурете резервни варианти. Поради нарастването на забравянето и разсеяността, тази седмица е полезно да записвате мислите си в дневник и да си водите кратки бележки.

Рак
Раци, тази седмица сте изложени на опасност от стомашни проблеми, свързани с преяждане. Обърнете внимание на гърлото си. Не вземайте прибързано решение, а също така се въздържайте от несериозен подход към финансите. През новата седмица си струва да избягвате финансови рискове и провокации от всякакъв характер. Включително и такива, свързани с личния ви живот.

Лъв
Лъвове, сега се нуждаете от почивка. Хората около вас са готови да вдигнат скандал за няма нищо, но всичко ще премине бързо. През седмицата ви очаква много работа, ще се изисква делова активност, както и да отделите време за предприемаческа дейност. В личен план нещата ще се развиват повече от добре.

Дева
Деви, съществува опасност от проблеми със съня и нервната система. Бъдете внимателни с алкохола и лекарствата. Също така, трябва да се научите да гледате философски на живота. Свръхчувствителността ще доведе само до разочарование. Отделете повече време за качеството на вашата почивка, наслаждавайте се на всеки един миг радост, който животът ви поднася.

Везни
Везни, мислите ви се втурват към бъдещето. В такъв момент, разбира се, няма време за земни дела. По всякакъв начин се опитайте да избегнете навлизането в личното пространство от страна на другите. Вашата енергия се изпарява от чужди проблеми. В същото време тази седмица е добра за социална работа и завързване на нови познанства.

Скорпион
Скорпиони, не са изключени проблеми в личния си живот поради вашата сдържаност и известна мрачност. Ще е доста трудно да се общува с вас. Емоциите ще са потиснати разума. Има опасност да си въобразите, че някой се възползва от вас. Заблуждавате се, така че се постарайте да бъдете по-мили с приятели и роднини.

Стрелец
Стрелци, вие сте привлечени да се разхищавате, да идеализирате ситуацията или да налагате собствената си идеология на другите. Не търпите никакви ограничения. Тази седмица ще изостри жаждата ви за скитничество – ще искате да се откъснете някъде сами с мислите си, разсъждавайки за далечното и високото.

Козирог
Козирози, дните ви са подчинени на ясен график. И това помага да се балансират много процеси в живота. Период на ползотворна работа, творчески подход към обичайните задачи. Можете да промените ситуацията на работа, да се подложите на лечение при нужда. Щастлив период по отношение на личния живот.

Водолей
Водолеи, в този момент ви е трудно да възприемате сложни теми от спешен характер. Особено на границата между живота и смъртта, както и призиви за избор на нещо конкретно. Вероятно сега сте изключително загрижени какво мислят другите за вас. Или пък напълно пренебрегвате тяхната оценка. Търсете баланса в партньорството и общуването, не изпадайте в крайности.

Риби
Риби, от прекалена сдържаност и контрол страда емоционалната сфера. Може да изпитате чувство на самота и необходимост да го заглушите с работа. Ще бъдете по-придирчиви, склонни да обръщате внимание на собствените грешки и недостатъци. Това е чудесно време за самоорганизация и лечебно уединение.
Източник: burgasnews.com

Най-нови

Лична драма: Как не забелязах истинското му лице на садист

Обичам те. С тези думи на уста, след поредния скандал, съпругът ми отново се опитва да си извоюва прошка. Понякога се оглеждам...

Новата Мис България разкри от какво не би се отказала за нищо на света

Елизабет Кравец е новата Мис България, а произходът й породи ожесточена дискусия доколко е правилно да й бъде връчена короната. Тя е...

Неделина след „Фермата“: Излязох победител

Неделина Цанева влезе като популярно лице във "Фермата", но противно на много очаквания, че ще е по-пасивна в чисто селската работа, тя...

Иво Аръков остана без работа, ясно е кой е заместникът му

Макар в личен план да му провървя и наскоро да стана татко, не може да се отрече, че в последно време Иво...

Спомени от соца: Дължахме всички успехи на Тато

Калин Тодоров (1953 г.) е завършил Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. През целия си живот той е работил като...

Още интересни публикации