неделя, декември 3, 2023

Седмичен хороскоп от 25 септември до 1 октомври 2023-а година

Последно

За три зодии Коледа ще е най-щастливото време от годината

Във вълшебния свят на астрологията, някои зодии биват по-осветени от благоприятните влияния на звездите по време на...

С тази молитва ще решим всичките си проблеми

Казването на една молитва или повече молитви имат силно психологическо и емоционално въздействие върху хората. Всеки вярващ...

Ясно е какво следва след уволнението на Цитиридис

Ерата на "Шоуто на Николаос Цитиридис е към края си. На 1 декември беше излъчен последният епизод...

Седмичен хороскоп от 25 септември до 1 октомври 2023-а година

Овен

Звездите ви осигуряват благоприятни импулси, които ви улесняват да бъдете щедри и разбиращи. Представяте се умело и развивате креативни идеи и практични решения. Решавате задачите си особено бързо. Вие се оживявате, в добро настроение сте и просто имате повече увереност в себе си. Това е наистина добра седмица, в която постигате добър баланс между тялото и душата. Много сте комуникативни и бързо влизате в контакт с интересни хора. Необвързаните са готови за приключение и за всичко, което кара сърцето ви да бие по-бързо.
Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни – 29, 30

Телец

Слънцето и Юпитер ще дадат тласък на кариерата ви. Благодарение на звездният тандем, вие кипите от сила. Можете да се утвърдите добре на работното място или сред екипа си. Здравите нерви са плюс, който ви дава повече спокойствие в ежедневието. Правете всичко с чар, не с груби думи и ще получите по-лесно всичко, което искате. Предизвикателните космически вибрации ви правят взискателни в любовта. Тези, които са все още необвързани, сте повече критични и склонни да имате прекомерни очаквания.
Благоприятни дни – 27, 28
Бъдете внимателни – 25, 26

Близнаци

Сега сте изпълнени с мотивация и амбиция. Засядате и работите върху всичко, което е изоставено. Каквито и да са вашите задачи: вие разработвате правилната стратегия. Енергийното ви ниво е високо, така че можете да имате повече увереност в себе си. Марс има тотално ободряващ ефект и ви дава огромна сила. Вашата радост от живота е от полза и вие отново мислите по-позитивно. Можете да се справяте с ежедневието си по-лесно. Седмицата може да донесе изненада: например да се влюбите.
Благоприятни дни – 25, 26, 29, 30
Бъдете внимателни – 27, 28

Рак

През следващите дни ще имате шанс да си възвърнете изгубеното самочувствие. Планирайте задачите си така, че да можете да ги изпълнявате по-лесно. Можете умело да намерите изход от всякакви трудности. Опитайте се да не отлагате належащите въпроси за по-късно, разрешавайте ги незабавно. Връзката с партньора ви ще бъде много подкрепяща и отворена, ще има положително взаимодействие върху вас и вашата половинка. Ако не сте във връзка, е чудесно време да се запознаете с нови хора.
Благоприятни дни – 27, 28
Бъдете внимателни – 29, 30

Лъв

Тази седмица може да се почувствате обзети от емоции и ще бъде по-трудно да контролирате своята импулсивност. Поставете си високи цели, бъдете търпеливи и резултатите ще бъдат по-високи от очакваните. Очакват ви приятни дни и ще приемете ситуациите, които животът ще ви донесе с отворени обятия. Всички пътеки вървят във вашата посока и вече няма да зависите от другите. В любовта ви предстои много успешен период. Вие сте пълни с енергия и еротичен заряд, търсите нови вълнения и приключения. Ще разберете, че е добре да се носите по течението.
Благоприятни дни – 29, 30
Бъдете внимателни – 25, 26

Дева

Енергийното ви ниво е впечатляващо. Марс ви дава силни импулси за уверен външен вид. Новите задачи и амбициозните колеги не ви плашат, те ви вдъхновяват. Във финансово отношение обаче сте склонни да вземате прибързани решения. По-добре е да бъдете предпазливи, особено при сключване на дългосрочни договори. Изглежда ви, че всеки тества вашата толерантност. Бъдете спокойни и не реагирайте на никого с раздразнение, защото скоро всичко ще изчезне. Печелите точки с лъчезарната си усмивка и вълнуващия си чар. Феновете ви бързо ще ви забележат и с вас няма да е скучно.
Благоприятни дни – 01.10.
Бъдете внимателни –27, 28

Везни

Вие сте много ангажирани и искате бързо да постигнете целите си. Скоро осъзнавате, че тази седмица имате нужда от повече грижи. Добре е да се отпуснете в СПА център, да си направите масаж или да се поглезите дълго и интензивно във ваната у дома. Звездите също препоръчват да правите повече почивки и да спите достатъчно. Венера и Юпитер събуждат интереса ви към красивите неща в живота. Вие се съсредоточавате върху повече забавленията и удоволствията в свободното време.
Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни – 29, 30

Скорпион

Като цяло ви очаква интересна седмица. Възможно е обаче някаква ситуация да ви извади за кратко от релсите. Не се опитвайте с главата си да пробиете през стената, тъй като по този начин няма да постигнете нищо. По-скоро бъдете търпеливи и обмислете следващите си стъпки. За свободните представители на знака е възможно да се появи любовно увлечение на работното място, а за женените – проблеми с партньор, защото очаква повече внимание от вас, отколкото вие отделяте.
Благоприятни дни – 27, 28
Бъдете внимателни – 25, 26

Стрелец

Чувствате се добре тази седмица, когато нещо се случва и наистина се хвърляте в действието. Марс ще ви спонсорира с допълнителна порция сила и добро настроение. Също ви мотивира да започнете работа. Искате да се заемете с нещата, да изчистите и оптимизирате работните си процеси. Можете да управлявате бюджета си добре, но по-големи покупки не са за предпочитане. Необвързаните от вас за жадни за приключения и нови преживявания. Възможно е да преживеете горещ флирт тази седмица.
Благоприятни дни – 25, 26, 29, 30
Бъдете внимателни – 27, 28

Козирог

Малко рутинна и ежедневна работа ви се отразява много добре в момента. Вие съзнателно избягвате да се състезавате за нова позиция. На работното място сте надеждни и съпричастни. Боравите с парите си внимателно и се движите само на безопасна територия. Противоречивите космически влияния затрудняват. Юпитер увеличава желанието ви за чувствени удоволствия, но Марс ограничава еротичните ви импулси. Хубаво е, че като земен знак умеете добре да балансирате крайностите.
Благоприятни дни – 27, 28
Бъдете внимателни – 29, 30

Водолей

Поели сте много задачи, но това не е много трудно за вас, така че резултатите ще бъдат видими скоро. Очаква ви чудесна възможност да подобрите финансовото си състояние. За да избегнете възможни недоразумения, избягвайте да се замесвате в проблеми, които не ви засягат. Партньорът ви може да започне да проявява ревност, отнасяйте се с разбиране към това, за да не го/я нараните, прекарвайте повече време заедно, участвайте в съвместни дейности.
Благоприятни дни – 29, 30
Бъдете внимателни – 25, 26

Риби

През тази седмица трябва да се ориентирате към завършване на започнатите дела и да започнете да планирате нови. Ще се чувствате изпълнени със сила и ще ви се струва, че можете да отместите всички планини по пътя си. Ако положите малко усилия, наистина ще успеете. Тази седмица е идеална за влюбване и страсти, така че внимавайте да не се поддадете на изкушението да изневерите на партньора си. Емоционалното напрежение ще се увеличи. За да се отпуснете, направете релаксиращ самомасаж. Излезте с приятелите си през уикенда.
Благоприятни дни – 01.10.
Бъдете внимателни –27, 28

Източник Tribune.bg

Най-нови

С тази молитва ще решим всичките си проблеми

Казването на една молитва или повече молитви имат силно психологическо и емоционално въздействие върху хората. Всеки вярващ може сам да си подбере...

Ясно е какво следва след уволнението на Цитиридис

Ерата на "Шоуто на Николаос Цитиридис е към края си. На 1 декември беше излъчен последният епизод на шоуто, а след него...

Коко от „Фермата“ сподели за огромната си семейна драма

Тежка семейна драма преживява футболистът Коко от "Фермата", който е сред претендентите за победата. Риалити героят призна през сълзи, че един от...

Цветелина Грахич извади мръсните тайни на попфолка на показ

Цветелина Грахич реши да си развърже езика и да каже цялата истина за попфолк бранша и на какво са подложени изпълнителите. Тя...

10 автентични български думи, които младото поколение не знае

Разнообразна е етимологията на старите български думи! От праславянски, старобългарски, латински, гръцки, църковнославянски, ирански и по късно турски, руски, френски, немски, английски,...

Още интересни публикации