събота, декември 10, 2022

Синът на големия Борис Гуджунов работи за шейха на Дубай

Семейството на българския Том Джоунс напусна България

Последно

Утринна молитва ни помага да придобием мъдрост и благословия

Утринна молитва за мъдрост, разум и благословенияДобро утро мили Боже.Добро утро Татко мой,Добро утро Спасителю на моята...

Мария Илиева изправена пред нов проблем (Снимка)

Мария Илиева има сериозни притеснения, свързани с външния си вид, за които тепърва ще мисли как да...

Ути Бъчваров и Гергана Стоянова са неузнаваеми, феновете ахнаха (Снимка)

Ако видите как са изглеждали в студентските си години Ути Бъчваров и Гергана Стоянова, със сигурност ще...

Синът и съпругата на покойния певец Борис Гуджунов са напуснали страната, разказват техни съседи от столичния квартал „Люлин“.

Роднините на българския Том Джоунс емигрирали уж за постоянно, но не в родната на вдовицата му Елжбета Полша, а в Дубай.

От няколко години насам синът на Гуджунов – Кристиан, работи като стюард към луксозните дубайски авиолинии, собственост на шейха на емирството.

Заплащането му било изключително добро и така успял да си спести пари за жилище в мегаполиса.

Кристиан сам сподели в социалните мрежи, че се е установил за постоянно в Дубай, където, след като си стъпил на краката, повикал и своята майка.

Преди момчето на Борето да замине да вади пари в чужбина, заедно с Елжбета живееха на ръба на мизерията в малкия им апартамент в крайния столичен квартал „Люлин“.

Полякинята, макар и бивша изключително талантлива балерина, се бе принудила да продава билетчета в метрото, за да може да издържа семейството след смъртта на мъжа й.

Обичаният певец издъхна през 2015 г. след дълго и тежко боледуване в почти абсолютна немотия.

И малкото спестени пари на семейството отидоха за лечението му, а мизерната пенсия, която Гуджунов вземаше, не им стигаше дори за хляб за целия месец.

След кончината му синът му призна, че е наследил единствено маломерното семейно жилище и 200 лева, които баща му успял да му задели.

Кристиан притежава гласовите данни на татко си, но не успя да пробие на музикалната сцена у нас, макар да направи няколко опита.

Преди години Маги Халваджиян се пробва да му подаде ръка и го включи в музикалния формат „Пееш или лъжеш“, но славата му беше краткотрайна и след финала на шоуто мечтите му за кариера не се оправдаха.

Така Гуджунов-младши решил да емигрира и по случайност попаднал в редиците на дубайските авиолинии.

Освен че обиколил цялото земно кълбо няколко пъти, благодарение на новата си професия печелел и хиляди долари месечно, с които издържал себе си и майка си.

За момента наследникът на певеца няма свое семейство, нито жена до себе си.

Известно е, че в Англия живее по-големият му брат от първия брак на Гуджунов, чиито дири обаче отдавна са загубени.

Двете деца на естрадната звезда не поддържат никаква комуникация помежду си.

Най-нови

Мария Илиева изправена пред нов проблем (Снимка)

Мария Илиева има сериозни притеснения, свързани с външния си вид, за които тепърва ще мисли как да решава, но сме сигурни, доколкото...

Ути Бъчваров и Гергана Стоянова са неузнаваеми, феновете ахнаха (Снимка)

Ако видите как са изглеждали в студентските си години Ути Бъчваров и Гергана Стоянова, със сигурност ще се изумите, защото промяната им...

Емрах беше опозорен публично, Тони Стораро е изумен

Скандалният наледник на фамилия Стораро - Емрах, за пореден път попадна в кофти ситуация, от която цялото му семейство срамува. Този път...

Разберете възрастта на душата си и каква е нейната мисия

Според доктрината за прераждането човешката душа не е прикрепена към биологичното тяло. Това е енергийната памет на всички минали прераждания. Как да...

Рецепта за картофени палачинки подлуди всички в мрежата

В нашето семейство картофите са на особена почит. Всички ги обичаме и редовно се глезим с някаква картофена вкусотия. Предпочитаме обаче ястия,...

Още интересни публикации